بهتر هست واقعبینانه به این قضیه نگاه کنیم و قبول کنیم که اوبونتو کمی ضعیف عمل میکنه! مثلا در همین ورژن جدید اونقدر مشکل داشت (مثلا LTS هست) که خیلیها (منجمله بنده) اصلا از نصبش منصرف شدند!
برای همین هم که شده من توزیع قوی و برتر فدورا رو انتخاب میکنم،
کاشکی مستند صحبت می کردید :
http://distrowatch.com/دوست عزیز من الان چندین سال هست که از لینوکس استفاده میکنم و اولین توزیع که نصب کردم Redhat 4 بود و از اوبونتو 6.04 با این سیستمعامل بودم تا قبل از 8.04 که من رو بطور کامل نامید کرد Smiley پس نمیتونید بگید این حرفای من از بیتجربگی هست Wink
من گفتم بی تجربه اید ؟
در ضمن من اصلا حرفی از درایور نزدم! زدم؟! من اصلا مشکلی با نصب درایور روی هیچ لینوکسی ندارم (حتی در Slackware)، پس حرف شما در این مورد ضعف حساب میشه برای اوبونتو! من اصلا لپتاپ DELL دارم و DELL هم با اوبونتو کاملا سازگار هست! پس اصلا این حرف که سختافزار ویندوزی دارید درست نیست.
این سخت افزارها by default برا ویندوز طراحی شدند و dell سازنده آنها نیست اما چون در طراحی آنها از استاندارد هایی استفاده میشود برای هر لینوکسی که استاندارها را رعایت کند قابل پیاده سازی است .{شاهد مثال بعضی لبتابای sony هستند که اصلا روش لینوکس نصب نمیشه و
سختافزار ویندوزی دارند .}
آیا اینطور نیست که اکثریت کاربران اینجا از کند بودن اینترنت در اوبونتو و کراشهای ورژن جدید و ... مینالند؟ اگر چنین هست پس مزیت سیستمعامل لینوکس جز امنیت و چند چیز پیشوپا افتاده چی میتونه باشه؟
علت کند بودن اینترنت نصب نکردن ورژن های کامل مودم است و یا تبدیل ip4 به ip6 و دیگر هیچ {ویندوز که نی هر ویروس و تروجانی خواست خودشو وصل کنه و هزار کثافت کاری دیگه
open source
فدورا و شناخت سخت افزار اگه همون اول شناخت که شناخت و گر نه باید وایسد تا نسخه بعد چرا این حرف میزنم :
من یه رفیق دارم که از بچگی با فدورا کامپیتر یاد گرفته اون نسخه هشت و داد و کلی هم تبلیغ که این ته شه و این حرفا مام ریختیم و چشتون روز بد نبینه کارت گرافیکی رو نشناخت که نشناخت کارت گرافیکی که من تو SUSE نصبش کرده بودم اما چون فدورا هه کرنلش جدید بود و ati هنو اون کرنل رو support نمیکرد ما موندیم تو نخ فدورت ۸ تا اینکه فدورا ۹ اومد و این رفیق ما باز گیر داد تازه اون تونس گرافیک مارو با هزار سلام و صلوات بشناسه تازه 3d رو هر کاری کردیم و کردند نشد .اما اوبونتو چی همین 6.08 که ریختیم درایور اون اومد تو restricted و مام ریختیم و صفا کردیم . کاری به کار درایوری هم که ati داده بود نداشتیم تو نسخه های بعدی هم به همین منوال و این است قدرت Debian .
شما بهترین رو چی میدونید؟ بکارگیری بهترین چیزها در یک توزیع؟ خب اینجا ۱۰۰درصد فدورا برنده هست چون همیشه بهترینها رو اول داشته! یا اینکه خوب بودن رو بر پایه کاربر زیاد میدونید؟ خب اگر اینطور باشد ویندوز بهترین توزیع هست! پس کاربر زیاد هم ملاک نیست... اگر چیزی غیر از این هست دوست دارم بفرمائید.
اینکه اول یه چیزیو داره که قدرت نمیشه چون هر چی اول که میاد کلی bug داره {مثل Ubuntu 8.04 البته یه هفته ای ردیف میشه } ولی بهترین بودن رو میشه در پشتیبانی دید که برگ برنده اوبونتو در اینه .
ببینید من اگر بهم ثابت نشده باشه این تاپیک رو اصلا نمیزدم! پس بدونید این تست رو انجام دادم و نتیجه رو دیدم! شما شاید کراش ندیده باشید اما خیلیها دیدند! منم از ویستا تا بحال کراش ندیدم پس میتونیم منکر هنگ نشدن اون بشم؟ و بگم که چون برای من و خیلیها خوب بوده پس بهترین هست؟ Smiley
کلا کرش کردن یک سیستم عامل دو دلیل داره یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری :
- اگه مشکل نرم افزاری باشه برا همه هه و همه میگن و تو launchpad اعلام میشه و رفعش می کنن .
- اگه مشکل سخت افزاری باشه برا یه عده خاص که از اون سخت افزار خاص استفاده میکنن هه که مشکل یا درست نصب نکردن اونه یا اینکه کلا مشکل داره و در صورت همه گیر بودن باز تو launchpad اعلام میشه و یه فکری براش میکنن .