انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

ترجمه یک کتاب یا نوشتن برنامه مفید برای گنو/لینوکس ؟

ترجمه یک کتاب انگلیسی به پارسی
15 (39.5%)
نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربران پارسی
3 (7.9%)
نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربری گنو
7 (18.4%)
مشارکت در برگردان پارسی برنامه‌های موجود
2 (5.3%)
مشارکت در توسعه برنامه‌های موجود
11 (28.9%)

مجموع آرای اعضا: 38

نویسنده موضوع: ترجمه یک کتاب یا نوشتن برنامه مفید برای گنو/لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 9459 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اما این نرم‌افزارها در گنولینوکس یا قابل اجرا نیستند و یا اصلا زشته که نرم‌افزار ویندوز را با واسطه اجرا کرد!!!

به نظرم یه نیاز خیلی مهمه و اگر برآورده بشه تاثیر خیلی عالی بر حتی تعداد کاربران فارسی‌زبان گنو/لینوکس می‌ذاره.
به جای غر زدن روی پروژه ای که فکر میکنید نرم افزار آزاد کم داره سرمایه گذاری کنید، برنامه نویس استخدام کنید و ازش بخواهید برای نیازتون برنامه ای بنویسه
توی این دنیا تا کسی نیاز نداشته باشه برنامه ای نمی نویسه و این یعنی تا حالا هیچ برنامه نویسی نیاز نداشته با نستعلیق کار کنه!

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
اما این نرم‌افزارها در گنولینوکس یا قابل اجرا نیستند و یا اصلا زشته که نرم‌افزار ویندوز را با واسطه اجرا کرد!!!

به نظرم یه نیاز خیلی مهمه و اگر برآورده بشه تاثیر خیلی عالی بر حتی تعداد کاربران فارسی‌زبان گنو/لینوکس می‌ذاره.
به جای غر زدن روی پروژه ای که فکر میکنید نرم افزار آزاد کم داره سرمایه گذاری کنید، برنامه نویس استخدام کنید و ازش بخواهید برای نیازتون برنامه ای بنویسه
توی این دنیا تا کسی نیاز نداشته باشه برنامه ای نمی نویسه و این یعنی تا حالا هیچ برنامه نویسی نیاز نداشته با نستعلیق کار کنه!

غر زدن؟!

من همچین منظوری نداشتم. فکر کردم این ارسال برای همین باز شده که پیشنهادات خودمون رو برای یک کار مفید بدیم. من هم چیزی که به فکرم رسید رو گفتم. فعلا در اطرافم برنامه‌نویس ماهری نمی‌شناسم. استخدام؟ پول؟! من اگه پول داشتم!  ::)

آفلاین persian-tex

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
درود

دوستان من یک مقدار وقت اضافه دارم (بعد 4-5 ماه) و به این فکر می‌کردم که با کمک هم تاپیکی‌ها به خودمون و دیگران خدمتی بکنیم
اگه زمان اضافه دارید و می‌تونید اون رو در اختیار تیم قرار بدید یکی از موارد بالا رو انتخاب کنید و در موردش توضیح بدید که شاید توی چند روز آینده اون رو شروع کردیم

من خودم با برنامه‌نویسی اونم فریم ورک gtkmm موافقم
البته از ترجمه هم بدم نمی‌یاد
من نمی‌دونم کار شما تا به حال چه نتیجه‌ای داشته؟ اما یک پیشنهاد دارم و اون اینکه یک کتاب متن‌باز خوب به زبان پارسی برای xepersian بنویسید.

آفلاین persian-tex

• Newbie
  • *
من یه کاربر ساده‌ام و از برنامه‌نویسی و اینها چیزی نمی‌دونم. فقط می‌تونم پیشنهاد بدم!

به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرم‌افزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متن‌باز خوب براش بسازید خیلی عالیه.
فکر کنم به جای برنامه نیاز به قلم مناسب باشه که البته به‌دونه هست (IranNastaliq)، ولی پروانه‌ی انتشارش معلوم نیست

البته موضوع قلم که سر جایش؛ اما نیاز به برنامه از بین نمی‌رود. چرا که خط نستعلیق پیچیده‌تر از قلم نستعلیق است و فراتر اس قلم. البته شاید هم بتوان قلمی ساخت که بتواند پیچیدگی‌های خط نستعلیق را تا حدی جبران کند.
مدت کوتاهی قبل در تلوزیون بی‌بی‌سی با یکی از هنرمندان و مخترع سبک جدید در نقاشی مصاحبه کرد. ایشان گفت که خط نستعلیق بسیار انعطاف‌پذیر است. مثلا شما می‌توانید نقطه‌ها را جابجا کنید و یا حروف را روی خط ننویسید (مثلا «ب» را بالا بنویسید) که این‌ها نیاز به توانایی نرم‌افزار هم دارند.
xepersian توانایی این رو داره که از هر ویژگی که در قلم وجود داره استفاده کنه بنابراین مشکل برنامه نیست بلکه وجود یک قلم هست که دارای تمام ویژگی‌هایی که xepersian می‌خواد ازش استفاده کنه، داشته باشه.

آفلاین persian-tex

• Newbie
  • *
دلیلش:
۱. توسعه دهنده‌ی xepersian (وفا خلیقی) دیگه توسعه‌ی زی‌پرژن رو متوقف کرده و داره روی یه بسته‌ی غیررایگان کار می‌کنه.
۲. کمکی به پروژه‌ی گنو شده.
xepersian هنوز هم فعال هست. اگر طی یک ماه اخیر CTAN را نگاه کرده باشی، اول نسخه 12.1 آمد و حالا نسخه 12.8 بسته xepersian روی CTAN قرار داره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من نمی‌دونم کار شما تا به حال چه نتیجه‌ای داشته؟ اما یک پیشنهاد دارم و اون اینکه یک کتاب متن‌باز خوب به زبان پارسی برای xepersian بنویسید.
:-X http://ur1.ca/dmzfb
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
کتاب که به نظرم موجود است در اینترنت هم که به اندازه کافی مطلب هستش. یکی از کتابهای خوب همین کتاب آموزش پارسیکس گنو/لینوکس آلن باغومیان هستش که کتاب بسیار مناسبی هستش برای کسانی که توزیع دبیان بیس کار میکنن. از نظر من اگه بحث اولویت بندی و اهمیت باشه به صورت زیر این آیتمها رو قرار میدم:
۱. مشارکت در توسعه برنامه‌های موجود
۲. نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربری گنو
۳. ترجمه یک کتاب انگلیسی به پارسی
۴. نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربران پارسی
۵. مشارکت در برگردان پارسی برنامه‌های موجود

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
درود
تصمیم گرفتم که تابستان یک نرم افزار با فریم ورک Qt بنویسم هنوز تصمیمم رو نگرفتم که چه برنامه‌ای سعیم اینه که نرم افزاری طراحی کنم که در گنو معادل نداشته باشه الان که به فکر مدیر کافی‌نت هستم و احتمالا ترجمه یک کتاب در مورد Qt5 رو هم همزمان شروع کنم
چون دیگه به انجمن نمی یام ایمیلم رو میزارم هر کسی خواست همکاری کنه و یا نظری بده با ایمیلم تماس بگیره
Mustafa[at]Aol[dot]com

دوستان همگی بدرود البته شاید زمان شروع پروژه برگردم نمی‌دونم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
ترجمه یک کتاب در مورد Qt5 رو هم همزمان شروع کنم
تنهایی کار سختیه! باید گیت هابی و اشتراکی کنی. چند نفر که پایه باشند.
یکساله یک کتاب رو دست گرفتم هنوز ۲۵ درصد جلو نرفته!