انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

ترجمه یک کتاب یا نوشتن برنامه مفید برای گنو/لینوکس ؟

ترجمه یک کتاب انگلیسی به پارسی
15 (39.5%)
نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربران پارسی
3 (7.9%)
نوشتن برنامه‌ای مفید برای جامعه کاربری گنو
7 (18.4%)
مشارکت در برگردان پارسی برنامه‌های موجود
2 (5.3%)
مشارکت در توسعه برنامه‌های موجود
11 (28.9%)

مجموع آرای اعضا: 38

نویسنده موضوع: ترجمه یک کتاب یا نوشتن برنامه مفید برای گنو/لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 9443 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
من با یکی از توسعه دهنده‌های گنوم که قبلا حرف زدم گفتن که هیچ برنامه‌ای رو که به زبانی به غیر از سی و فریم ورک GTK+ باشه نمی‌پذیرن
پس اگه بخوایم برنامه‌ای بنویسیم که در پروژه گنوم قرار بگیری باید C کار کنیم که من به شخصه دوست ندارم از C++ جدا بشم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اینم فکر خوبیه فکر می‌کنم که KDE به پارسی برگردان شده؟ و تنها گنوم هستش که محیطش کامل ترجمه نشده ؟ و البته خیلی از نرم‌افزارهای دیگه و مخصوصا HELP اونها
به نظرتون از کجا باید شروع کنیم ؟
جوری باشه که همگی با هم و در یک محدوده زمانی کار رو یکسره کنیم.

میشه چند پروژه رو هم همزمان انجام داد با تیم‌های مختلف البته انتدا به نتیجه برسیم سپس تاپیکهای مختلف ایجاد کنیم

اگه میخوای به ترجمه‌ی گنوم کمک کنی (که توصیه‌ی من به این کاره)، این رو بخون و از این‌جا شروع کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
اگه میخوای به ترجمه‌ی گنوم کمک کنی (که توصیه‌ی من به این کاره)، این رو بخون و از این‌جا شروع کن.

من که شروع کردم
به نظرت بهتر نیست که یک تاپیک برای اینکار داشته باشیم و هم اینکه دیگران رو به اینکار ترقیب کنیم و هم اینکه مترجمها ارتباط نزدیکی با هم داشته باشن و در این مورد بحث بشه؟

فکر کنم یکی از پروژه‌هایی که می‌باید انجام می‌دادیم انتخاب شد چون تعدادی از دیگر دوستان هم توی این کار هستن
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 06:48 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
دوستان من یک مقدار وقت اضافه دارم (بعد 4-5 ماه) و به این فکر می‌کردم که با کمک هم تاپیکی‌ها به خودمون و دیگران خدمتی بکنیم
اگر وقت داری بیا تاندربرد رو ترجمه کن: https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all.html

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگر وقت داری بیا تاندربرد رو ترجمه کن: https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all.html

من هیچ‌وقت پیدا نکردم این قسمت ترجمه‌ی موزیلا کجاست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854

من هیچ‌وقت پیدا نکردم این قسمت ترجمه‌ی موزیلا کجاست!
با این حرفت کلی آروم شدم !!!!
داشتم به چشام شک میکردم ، آخه منم هرچی گشتم پیدا نکردم !!!

• High Hero Member
  • *

راستش من ترجمه Glade‌رو شروع کردم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1391، 08:44 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
آقای اسفهبد لطف کردن و جواب دادن،

سوال من:
> با عرض سلام خدمت جناب آقای اسفهبد
>
> با احترام اینجانب سلمان محمدی و تعدادی از دوستان در «انجمن اوبونتو ایران» در
> نظر داشتیم که پروژه‌ای رو برای خدمت به پارسی زبانان انجام بدیم و یکی از
> پروژه‌هایی که به ذهن ما رسید، تصحیح Texinfo برای حمایت از دبیره‌های راست‌به‌چپ
> با استفاده از FriBiDi بود. بدلیل این‌که ما دیدی نسبت به میزان سختی آن نداریم،
> بر آن شدیم که از شما بپرسیم که برای انجام چنین کاری نیاز به چه دانسته‌هایی
> است؟ ما هیچ‌گونه تجربه‌ای در زمینه‌ی راست به چپ سازی نرم‌افزارها نداریم. آیا
> صرف آشنایی با C و پرل، و خواندن کدهای FriBiDi و دیگر نرم‌افزارهایی که از آن
> استفاده می‌کنند، می‌تواند راهگشا باشد؟ باعث افتخار ما هست که شما ما رو در این
> زمینه راهنمایی بفرمایید.
>
> موفق و پیروز باشید
> سلمان محمدی
> انجمن اوبونتو ایران

و جواب آقای اسفهبد:
نقل‌قول
سلام،

‫والا سوال اصلی این هست که چرا؟  بعد از اون، به نظر من راحت‌ترین راه برای
راست‌به‌چپ‌سازی Texinfo‌ استفاده از موتور XeTeX هست.

بهداد

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
‫والا سوال اصلی این هست که چرا؟
???

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
من یه کاربر ساده‌ام و از برنامه‌نویسی و اینها چیزی نمی‌دونم. فقط می‌تونم پیشنهاد بدم!

به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرم‌افزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متن‌باز خوب براش بسازید خیلی عالیه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من یه کاربر ساده‌ام و از برنامه‌نویسی و اینها چیزی نمی‌دونم. فقط می‌تونم پیشنهاد بدم!

به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرم‌افزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متن‌باز خوب براش بسازید خیلی عالیه.
فکر کنم به جای برنامه نیاز به قلم مناسب باشه که البته به‌دونه هست (IranNastaliq)، ولی پروانه‌ی انتشارش معلوم نیست

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
فونت ایران نستعلیق محصول شورای عالی اطلاع رسانیه. میشه باهاشون تماس گرفت و مجوز رو پرسید!

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96

فکر کنم به جای برنامه نیاز به قلم مناسب باشه که البته به‌دونه هست (IranNastaliq)، ولی پروانه‌ی انتشارش معلوم نیست

البته موضوع قلم که سر جایش؛ اما نیاز به برنامه از بین نمی‌رود. چرا که خط نستعلیق پیچیده‌تر از قلم نستعلیق است و فراتر اس قلم. البته شاید هم بتوان قلمی ساخت که بتواند پیچیدگی‌های خط نستعلیق را تا حدی جبران کند.
مدت کوتاهی قبل در تلوزیون بی‌بی‌سی با یکی از هنرمندان و مخترع سبک جدید در نقاشی مصاحبه کرد. ایشان گفت که خط نستعلیق بسیار انعطاف‌پذیر است. مثلا شما می‌توانید نقطه‌ها را جابجا کنید و یا حروف را روی خط ننویسید (مثلا «ب» را بالا بنویسید) که این‌ها نیاز به توانایی نرم‌افزار هم دارند.
--~~~~

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111

البته موضوع قلم که سر جایش؛ اما نیاز به برنامه از بین نمی‌رود. چرا که خط نستعلیق پیچیده‌تر از قلم نستعلیق است و فراتر اس قلم. البته شاید هم بتوان قلمی ساخت که بتواند پیچیدگی‌های خط نستعلیق را تا حدی جبران کند.
مدت کوتاهی قبل در تلوزیون بی‌بی‌سی با یکی از هنرمندان و مخترع سبک جدید در نقاشی مصاحبه کرد. ایشان گفت که خط نستعلیق بسیار انعطاف‌پذیر است. مثلا شما می‌توانید نقطه‌ها را جابجا کنید و یا حروف را روی خط ننویسید (مثلا «ب» را بالا بنویسید) که این‌ها نیاز به توانایی نرم‌افزار هم دارند.

بله اتفاقا من به همین خاطر این مورد رو مطرح کردم. چون قبلا در ویندوز یه سری برنامه‌ها رو دیده بودم که قابلیت‌های خاطری برای خوشنویسی ارائه می‌کردند(مانند چلیپا) (می‌تونه فونت‌های دیگه مانند شکسته و... هم باشه). اما این نرم‌افزارها در گنولینوکس یا قابل اجرا نیستند و یا اصلا زشته که نرم‌افزار ویندوز را با واسطه اجرا کرد!!!

به نظرم یه نیاز خیلی مهمه و اگر برآورده بشه تاثیر خیلی عالی بر حتی تعداد کاربران فارسی‌زبان گنو/لینوکس می‌ذاره.