مجموع آرای اعضا: 38
0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینم فکر خوبیه فکر میکنم که KDE به پارسی برگردان شده؟ و تنها گنوم هستش که محیطش کامل ترجمه نشده ؟ و البته خیلی از نرمافزارهای دیگه و مخصوصا HELP اونهابه نظرتون از کجا باید شروع کنیم ؟جوری باشه که همگی با هم و در یک محدوده زمانی کار رو یکسره کنیم.میشه چند پروژه رو هم همزمان انجام داد با تیمهای مختلف البته انتدا به نتیجه برسیم سپس تاپیکهای مختلف ایجاد کنیم
اگه میخوای به ترجمهی گنوم کمک کنی (که توصیهی من به این کاره)، این رو بخون و از اینجا شروع کن.
دوستان من یک مقدار وقت اضافه دارم (بعد 4-5 ماه) و به این فکر میکردم که با کمک هم تاپیکیها به خودمون و دیگران خدمتی بکنیم
اگر وقت داری بیا تاندربرد رو ترجمه کن: https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all.html
نقلقول از: کیان در 08 اسفند 1391، 10:50 قظاگر وقت داری بیا تاندربرد رو ترجمه کن: https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all.htmlمن هیچوقت پیدا نکردم این قسمت ترجمهی موزیلا کجاست!
من هیچوقت پیدا نکردم این قسمت ترجمهی موزیلا کجاست!
سلام،والا سوال اصلی این هست که چرا؟ بعد از اون، به نظر من راحتترین راه برایراستبهچپسازی Texinfo استفاده از موتور XeTeX هست.بهداد
والا سوال اصلی این هست که چرا؟
من یه کاربر سادهام و از برنامهنویسی و اینها چیزی نمیدونم. فقط میتونم پیشنهاد بدم!به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرمافزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متنباز خوب براش بسازید خیلی عالیه.
نقلقول از: shahrooz68 در 12 فروردین 1392، 02:57 بظمن یه کاربر سادهام و از برنامهنویسی و اینها چیزی نمیدونم. فقط میتونم پیشنهاد بدم!به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرمافزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متنباز خوب براش بسازید خیلی عالیه.فکر کنم به جای برنامه نیاز به قلم مناسب باشه که البته بهدونه هست (IranNastaliq)، ولی پروانهی انتشارش معلوم نیست
نقلقول از: دانیال بهزادی در 13 فروردین 1392، 02:15 قظنقلقول از: shahrooz68 در 12 فروردین 1392، 02:57 بظمن یه کاربر سادهام و از برنامهنویسی و اینها چیزی نمیدونم. فقط میتونم پیشنهاد بدم!به نظر من یکی از نیازهای مهم کاربرهای ایرانی وجود نرمافزار کامل و جامع برای نوشتن با خط نستعلیقه! اگر بتونید یه برنامه متنباز خوب براش بسازید خیلی عالیه.فکر کنم به جای برنامه نیاز به قلم مناسب باشه که البته بهدونه هست (IranNastaliq)، ولی پروانهی انتشارش معلوم نیستالبته موضوع قلم که سر جایش؛ اما نیاز به برنامه از بین نمیرود. چرا که خط نستعلیق پیچیدهتر از قلم نستعلیق است و فراتر اس قلم. البته شاید هم بتوان قلمی ساخت که بتواند پیچیدگیهای خط نستعلیق را تا حدی جبران کند.مدت کوتاهی قبل در تلوزیون بیبیسی با یکی از هنرمندان و مخترع سبک جدید در نقاشی مصاحبه کرد. ایشان گفت که خط نستعلیق بسیار انعطافپذیر است. مثلا شما میتوانید نقطهها را جابجا کنید و یا حروف را روی خط ننویسید (مثلا «ب» را بالا بنویسید) که اینها نیاز به توانایی نرمافزار هم دارند.