انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48768 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #90 : 08 شهریور 1387، 03:14 ق‌ظ »
سلام اقای winir جهت اطلاع یه نرم افزار تو ویندوز هست بنام nlite حالا هم vlite ش اومده که یه ایمیج ویندوز توش وارد میکنی بعد تمام دل و روده ویندوز رو تغییر میدی لوگو که هیچ حتی تنظیم کن بعد از نصب چه سرویسایی کار کنن درایورارو اضافه کن نرم افزارهای استاندارد ویندوز رو دستکاری کن وکلی کار دیگه بعد هم رایت کن و نصب کن من یه موقع کلی با این بازی میکردم و ویندوزای جور واجور با ظواهر و امکانات مختلف می سازه مثل بازی میمونه اخه اون استاد جنابعالی فکر نکرده این جور کارا که واسه لینوکسیها مثل بچه بازیه اینا رو نباید  تشویق کنه تازه این کار درسته بطور شخصی مشگل نداره ولی دستکاری ویندوز و پخش اون جرمه و غیر قانونیه  ;)
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1387، 07:51 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #91 : 08 شهریور 1387، 03:31 ق‌ظ »
خوب اومدی حسن ;D

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #92 : 08 شهریور 1387، 05:43 ق‌ظ »
نقل‌قول
تا جايي که در رسانه هاي ايراني از جمله ايسنا مي شنويم که ايران لينوکس را ويندوز ملي خود ميکند.
من فکر می کنم این آقا اینقدر ...... باشه که هنوز فرق سیستم عامل رو با ویندوز نمی فهمه !!! 
آقای ir-Win احتمالا منظور شما سیستم عامل ملیه نه ویندوز ملی !!!!
کاشکی به جای ابر پروژه ویندوز ملی که دارید روش کار می کنید کمی سواد انفورماتیک و در قبل از آن سواد فارسی نوشتنتون رو تفویت می کردید .

نقل‌قول
-از همه مهمتر امنيت و به قول ما فايروال و سيستم هاي امنيتي Linux کجا است.؟
آقایی که اینقدر دم از امنیت ویندوز می زنید تا حالا فکر کردید چرا بیش از ۷۰ درصد سرورهای دنیا بر مبنای لینوکس بنا شده اند ؟ پیشنهاد می کنم یه سری به مشخصات سایت ir-win.net بزنید و ببینید بر روی جه سروری و با چه سیستمی هاست شده اید ؟!

Apache/1.3.41 (Unix) mod_gzip/1.3.26.1a mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7a

نقل‌قول
سيستم عاملي که اصلا ضره اي از آن را ايران ننوشته چگون ادعا بر ملي بودن آن ميتوان داشت.
و سیستمی که شما نوشته اید و کرنل آن و حتی آیکن هایی که در آن استفاده کرده اید همگی دزدی و فاقد هیچ گونه مجوز قانونی است و تنها دستکاری در گرافیک آن است چطور می تواند سیستم ملی ما ایرانیان باشد ؟

نقل‌قول
سيستم عاملي که پروژه يک دانشجو در ايتاليا بوده اصلا چگونه ملي خواهد شد
و سیستمی که کرنل آن محصول یک شرکت آمریکایی است چطور می تواند ملی باشد ؟و ای کاش کمی اطلاعات داشتید و می دانستید لینوس توروالدز یک دانشجوی فنلاندی بود نه ایتالیایی !

نقل‌قول
شايد شما ميگويد هم جا از امنيت لينوکس ميگويند. بله امنيتي که از OPEn Source بودن و يا همان سرس باز بدست آيد لاي جرز ديوار هم نميخورد. چون هيچ کس وقت خود را باي چيز بي ارزش طلف نميکند . چون همه چيز آناد شده در اختيار شماست و شما ميتوانيد آن را کامل و يا از نواقص آن استفاده و ضد آن عمليات مخربيانه انجام دهيد.
و متاسفانه شما دنیای نرم افزار رو در محدوده بسته نرم افزارهای Close Source می بینید و هیچ اطلاعی از روند تهیه و توسعه نرم افزار های متن باز ندارید . مشکل از شما نیست مشکل از اون تفکر بسته ای است که در سر شما کرده اند !!!

نقل‌قول
شرکت اپل با اين همه قدرت هيچ گاه نتواسته با شرکت مايکروسافت رقابت و طرحي از سيستم عامل را دهد که قابل قياس با اکس پي و يا ويستا باشد.
و ای کاش کمی هم از این موضوع اطلاع داشتید که شرکت اپل برای رقابت با مایکروسافت سیستم عامل مک را تولید نکرد و تنها جهت استفاده در محصولات خود آنرا ارائه داد . دلیل این حرف هم این است که سیستم عامل مک تنها بر روی PC ها و Notebook های این شرکت قابل نصب است و شما نمی توانید آنرا بر روی دیگر سیستم ها نصب کنید . والا مک با قدرت و جذابیتی که دارد می توانست بازار سیستم عامل ها را قبضه کند . حقیقتی که بر هیچ کس پوشیده نیست !

و متاسفانه به حال خودم تاسف می خورم که در مملکتی زندگی می کنم که در جشنواره های بی اعتباری همچون خوارزمی شما را نخبگان این مرز و بوم معرفی می کنند !

از بچه ها و ناظران این انجمن عذر می خوام که اینقدر تند رفتم . ببخشید ...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #93 : 08 شهریور 1387، 06:52 ق‌ظ »
با عرض معذرت از اساتید محترم باید مطلبی رو به دوستان جهت اطلاع کل جمع عرض کنم که بدرت این اقای بیل گیتس ۲ هم میخوره من یک مصاحبه ای رو در هفته نامه عصر ارتباط یک مدت پیش خوندم با مسءول پروژه سیستم عامل ملی که توی اون ایشون فرموده بودند که منظور از سیستم عامل ملی عرضه یک لینوکس جدید نیست بلکه ما تاکنون تلاش کرده و میکنیم که زبان فارسی را در توزیعها نهادینه کنیم و مستندات اموزشی تهیه کنیم و مثلا با شرکتها مکاتبه کرده ایم و کیبرد فارسی تهیه نمودیم و اینجور موارد ایشون بسیار تاکید کردند که نباید انتظار یک دیسک قابل نصب را داشته باشید بلکه باید از خروجیهای پروژه ما در توزیعهای مختلف استفاده شود مثل همین کاری که اوبونتو میکند یا پروژه اوپن افیس که فارسی ساپورت شده و یا پارسیکس و .. قضیه بومی سازیست نه توزیع سازی.
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1387، 06:54 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #94 : 09 شهریور 1387، 09:43 ق‌ظ »
سلام

این آقای حسن حبیبی که آواتارش مثل من یا من مثل اون نمیدونم  ???   ;)  ;D

ROSHA  +10000  گل گفتی  \\:D/  \\:D/

این آقا نه سواد فارسی داره نه کامپیوتر فکر کنم اکابر کامپیوتر رو خونده یا داستانهای تخیلی خیلی دوست داره  ???  (اگه بی احترامی شد از همه عذر می خوام)

من خودم خیلی وقته از ویندوز استفاده می کنم و هنوز هم به خاطر کارم مجبورم و بیل کیتس رو به خاطر روند ترقی که داشت یه استوره می دونم ، با این حال اینقدر دو آتیشه و کور کورانه دفاع نمی کنم .  :P

هر سه سیستم عاملی که نام برده شد محسنات خودشون رو دارند، اما این آقا از راهی وارد می شه که سند محکومیت خودش رو هم صادر می کنه . ::)

راستی آقای محترم  مگه قرار نشد که دیگه اینجا نیایی و تاپیک ندی پس ....... آدم بهتره سر حرفش بمونه !!!!!!!!!

ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #95 : 09 شهریور 1387، 10:06 ق‌ظ »

ROSHA  +10000  گل گفتی  \\:D/  \\:D/

آقا نه سواد فارسی داره نه کامپیوتر فکر کنم اکابر کامپیوتر رو خونده یا داستانهای تخیلی خیلی دوست داره  ???  (اگه بی احترامی شد از همه عذر می خوام)

من خودم خیلی وقته از ویندوز استفاده می کنم و هنوز هم به خاطر کارم مجبورم و بیل کیتس رو به خاطر روند ترقی که داشت یه استوره می دونم ، با این حال اینقدر دو آتیشه و کور کورانه دفاع نمی کنم .  :P

هر سه سیستم عاملی که نام برده شد محسنات خودشون رو دارند، اما این آقا از راهی وارد می شه که سند محکومیت خودش رو هم صادر می کنه . ::)

راستی آقای محترم  مگه قرار نشد که دیگه اینجا نیایی و تاپیک ندی پس ....... آدم بهتره سر حرفش بمونه !!!!!!!!!

تایید می شه!
یا علی

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #96 : 12 شهریور 1387، 12:33 ق‌ظ »
نقل‌قول
یه ارزویی نشونت بدیم که حال بیای.100توضیح بدیم بعضی ها نمی فهمن.
حاجي من هنوز منتظرتم ها! دير جوابت رو دادم كه بهت وقت داده باشم! چه جوري مي خواي نشونم بدي؟ ......!
ضمنا چرا شما هنوز موفق به بستن اين تاپيك نشديد؟! آخه .... هم حدي داره! با vb كه نميشه تاپيك قفل كرد!
ضمنا من نرم افزارهاي زيادي مي شناسم كه مي تونن theme ويندوز رو تغيير بدن! اگه خواستيد بگيد حتما معرفي مي كنم!
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1387، 12:46 ق‌ظ توسط mohi »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #97 : 12 شهریور 1387، 12:46 ق‌ظ »
لطفا ادب رو رعایت کنید.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #98 : 12 شهریور 1387، 12:51 ق‌ظ »
نقل‌قول
یه ارزویی نشونت بدیم که حال بیای.100توضیح بدیم بعضی ها نمی فهمن.
حاجي من هنوز منتظرتم ها! دير جوابت رو دادم كه بهت وقت داده باشم! چه جوري مي خواي نشونم بدي؟ ......!
ضمنا چرا شما هنوز موفق به بستن اين تاپيك نشديد؟! آخه .... هم حدي داره! با vb كه نميشه تاپيك قفل كرد!
ضمنا من نرم افزارهاي زيادي مي شناسم كه مي تونن theme ويندوز رو تغيير بدن! اگه خواستيد بگيد حتما معرفي مي كنم!

:D :D :D :D

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #99 : 12 شهریور 1387، 01:01 ق‌ظ »
لطفا ادب رو رعایت کنید.
چشم محمدرضاي عزيز! ببخشيد از حضور شما و دوستان عزيز اين انجمن. ولي اين آقا ژيگوله خيلي ادعاش ميشه! خيلي دوست دارم ببينم اون هنوز منو نديده و نشناخته چه جوري مي خواد نشونم بده!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #100 : 12 شهریور 1387، 02:06 ق‌ظ »
سلام جناب Armageddon
مطپمنا من بعد از شما اقدام به انتخاب این اواتار کردم و حتما ارجحیت با شماست ما چاکریم اما خداییش خیلی این تصویر رو دوست دارم
میبخشید خلاصه

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #101 : 12 شهریور 1387، 08:48 ق‌ظ »
سلام
ببینم من توی جریان نیستم آخه می خواستن با VB این انجمن رو قفل کنند.
بابا بیخیال فیلم های علمی تخیلی زیاد می بینی.
در ضمن شما یک شخصیت حقوقی هستی (مربوط به سایت winir ) اگه مشکلی پیش بیاد خیلی راحت می شه ازت شکایت کرد.باید بدونی که تغییرات در ساختار یک سایت رسمی در ایران جرم حساب می شه.الته اگر بشه ثابتش کرد واسه همینم بلوف نزن.
آقا شما را به کار خویش مار ار به کار خویش.
عزیزم برو ویندوز ملیتو سر هم کن.
راستی خبر داری که کم کم ایران داره وارد WTO می شه.
اونتوقت می خوام بدونم با وکیل های مایکروسافت چه می کنید.

با تشکر

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #102 : 12 شهریور 1387، 12:08 ب‌ظ »
سلام

اولا آقای سیاوش خان آرزو بر هیچ کسی  عیب نیست.

دوما یک دفعه دیدی با همان VB قدرتمند (  :o ) زد و .... خلاصه ...  ;D

ثانیا آقای WinIR   من اینو دیدم ( Ubuntu Style Themes For Windows XP ) شاید برای ارتقای ویندوز ملی کمک کرد . خدا رو چه دیدی  ;D

شاید هم ایشان الوعده وفا را به جا اورده و دیگه نمی خوان با جمع کج خیال و بد اندیش ما کاری داشته باشند (  :o ) و تصمیم گرفته اند که در زمان ارایه ویندوز ملی شان مشت محکمی بر ... ما زده و ....  \\:D/

راستی کسی می دونه ایشان در کجاها درس خوانده چون معلوم که در اونجا ادبیات و املای فارسی وجود نداشته وگر نه چه جوری تونسته دیپلم بگیره چه برسه به دانشگاه  \\:D/  \\:D/

درضمن تمام کسانی که با ایشان چپ افتاده اید صبر کنید در آن روز که مدیران ارشد IT جهان و در راس آنها آقای بیل گیتس درب منزل همن آقای WinIR صف کشیدن و ملتمسانه خواهان یک کپی از ویندوز ملی شدند ، شما با چه روی می خواهید یک کپی از آن را تهیه کرده و در سیستم خود نصب کنید، آن روزی که حتی توسعه دهندگان ابونتو نیز از این سیستم عامل قدرتمند جدید استفاده می کنند و دیگر ابونتو را پشتیبانی نخواهند کرد، پس بترسید از نتیجه اعمالتان ......   ;D  ;D  ( مگه چیه یه لحظه جو گرفتم )

در آخر هم اگه به احترامی شد عذر می خوام مخصوصا از X-MEN  های انجمن  :D   ;D   :oops:   \\:D/   \\:D/   ;)  ;)
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1387، 08:06 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #103 : 12 شهریور 1387، 12:17 ب‌ظ »

بابا بیخیال فیلم های علمی تخیلی زیاد می بینی.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #104 : 12 شهریور 1387، 04:10 ب‌ظ »
خداییش دیگه بی خیال شید
حالا کی برده کی خورده !
یه نگاهی به تعداد پاسخ های ارسال شده بکنید
توی این فارم هیچ تاپیکی اینقدر پاسخ نداشته ولی چه فایده  :oops:
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!