باز هم قرار شد ایرانی جماعت یه کاری بکنه، یه جشنی برپا کنه،و ما توی انجمنها و جوامع مجازی افتادیم به جون هم!!!
یکی میگه من فرم پر نمیکنم! اون یکی میگه فرم پر میکنم مشخصات اصلیمو نمیدم!
دیگری میگه حراست دانشگاه کارت میخواد؟ اون یکی میگه من که کارت نمیدم!
گرامی، اگر مطلبی برای مطرح کردن یا توانی برای بحث ندارید لطفا مهمل به هم نبافید.
کی به جون اون یکی افتاده؟ میشه نشونم بدید؟
طبق منطق شما وقتی کسی، کاری انجام میده فقط باید بهبه و چهچه کرد تا یه موقع ناراحت نشه. پس تکلیف نقد چی میشه؟
تا نقدی نباشه چطور مشکلاتمون رو بشناسیم و پیشرفت کنیم؟
اصراری در کار نیست. کسی نمیتونه آدم دیگری رو مجبور کنه.
من از برگزار کنندگان هستم و کاملن در جریان همهی قوانین و شرایط.
هر کسی توی این جامعهی آزاد دوست داشته باشه که مراسم خوب انجام بشه با دوستان برگزار کننده همکاری میکنه و کسی هم که نخواد خب نمیکنه.
از افرادی که توی چنین جامعهای، با فلسفه قوی پشتش هستند، انتظار میره که خودشون بتونن شرایط رو تحلیل کنن و ببینن که انجام چه کاری بهتره و کار بهتر اونی نیست که فقط به نفع یه نفر باشه.
باز هم تکرار میکنم پر کردن فرم فقط برای آمار گیری و برگزاری بهتر مراسم هست و همراه داشتن کارت شناسایی برای احتیاط (همهی هماهنگیهای لازم انجام شده ولی بسیاری از دانشگاهها از نظر ورود و خروج و امنیت باید مواردی رو در نظر بگیرند).
شما که به گفته خودتون «کاملن در جریان همهی قوانین و شرایط» هستید، میتونید این مورد رو تایید کنید؟
جوری که من از نوشتههای کاربر Mehdi متوجه شدم پرکردن اون فرم لازمه ولی برای تایید اطلاعاتی که وارد کردیم کارتشناسایی درخواست نمیشه (و البته منظورم توسط برگزار کنندگان همایش هست نه حراست). پس امکانش هست که با نام مستعار در این همایش شرکت کرد؟