انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

لطفا جنسیت خود را انتخاب کنید.

مونث(ladies first)
مذکر

نویسنده موضوع: جنسیت استفاده کنندگان از لینوکس خواهشا شرکت کنید.آیا با جنس ارتباطی دارد؟  (دفعات بازدید: 9310 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
آرمان جان استدلالت هنوزم اشتباهه (:

۱- برنامه نویسی به چشم و دست و هوش احتیاج داره. در نتیجه مثلا مستقل است از رنگ پوست. ممکنه یکی بهتر باشه یکی بدتر ولی این رو رنگ پوستش پیش بینی نمی کنه. همینطور لینوکس نیاز به دست و چشم و مغز داره و در نتیجه مهارت لینوکس رو جنسیت پیش بینی نمی کنه

۲- حتما نباید از یک گروه باشی تا دفاع کنی. دفاع از برابری و عدالت یک خصیصه خوبه که همه باید داشته باشن

۳- اینکه حرفی درسته ولی نمی زنین که کسی ناراحت نشه، نتیجه اش شرایطی است که توش زندگی می کنیم (: حرف حق رو باید زد بدون ترس از اینکه فلانی ناراحت بشه و بهمانی دوست نداشته باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
خانوم ها شدند 1 نفر.چه طور ممکنه؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330

۱- برنامه نویسی به چشم و دست و هوش احتیاج داره. در نتیجه مثلا مستقل است از رنگ پوست. ممکنه یکی بهتر باشه یکی بدتر ولی این رو رنگ پوستش پیش بینی نمی کنه. همینطور لینوکس نیاز به دست و چشم و مغز داره و در نتیجه مهارت لینوکس رو جنسیت پیش بینی نمی کنه

۲- حتما نباید از یک گروه باشی تا دفاع کنی. دفاع از برابری و عدالت یک خصیصه خوبه که همه باید داشته باشن

۳- اینکه حرفی درسته ولی نمی زنین که کسی ناراحت نشه، نتیجه اش شرایطی است که توش زندگی می کنیم (: حرف حق رو باید زد بدون ترس از اینکه فلانی ناراحت بشه و بهمانی دوست نداشته باشه.
کاملا موافق هستم
فقط آقایونی که هنوز تفکرات اعراب جاهلی رو دارن بدونید که خیلی از نرم افزار هایی که استفاده میکنید توسط توسعه دهنده های خانوم گسترش داده میشه و این که بدونید هزاران خانوم هستن که از شما باهوش ترن و چیز های بیشتری میدونن :)
به نظر من لینوکس بستگی به زمان و حوصله افراد داره
برای مثال ما پسر های مجرد و بیکار یه هفته میشینیم سیستم کانفیق میکنیم و کاری نمیکنیم ولی افرادی که محدودیت زمانی دارن بخصوص خانوم ها بعد از ازدواج دیگه وقتون خیلی کم میشه واسه همین فرصت تست و برسی و ... ندارن
یکی از دلایل کم بودن کاربران گنو لینوکس نسبت به ویندوز هم همین میتونه باشه
درسته که تو انتخاب روحیات افراد تاثیر میزاره ولی روحیات خیلی همبه جنس مربوط نیست
به عنوان مثال پسر هایی هستن که خیلی محافظه کارانه تر از دختر ها عمل میکنن یا کلا علاقه ندارن به این مسائل
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
ای بابا باز یه نظر سنجی گذاشتیم دعوا شد. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) خوبه اینجا مجازیه وگر نه تا حالا همدیگرو تیکه پاره کرده بودید.من فقط خواستم بدونم نظر بقیه چیه؟همین دیگه دعوا و خونریزی نمیخواد.همینطوری میزنین تو سر و کله هم آخرش هم یه چیزی میگید تاپیک قفل میشه.الان روبوسی کنید تموم شه.من فقط خواستم که دلیلش رو بدونم شاید بشه یه جورایی اون ها رو هم علاقه مند کرد همین.ممنون از همه بخصوص اون دوستمون که کتاب گذاشته بود.
ای بابا کسی دعوا نکرد چرا جو می‌دید؟

از این مغلطه بی‌کیفیت‌تر ندیده بودم به عمرم! چطوریه تو برنامه‌نویسی هوش دخیله اما تو استفاده از کامپیوتر روحیات دخیل نیست؟

لطفا شعار ندید :D

باز هم لطفا شعار ندید. حرفی که همه می‌دونن اما زدنش باعث ناراحتی می‌شه رو نباید زد. این که اسمشو بذاریم حرف حق و اینا زیاد کار قشنگی نیست. یادمه یه زمانی می‌فرمودید اخلاقیات رو نباید انگولک کرد ;)

==============================

و دوستان! بنده هیچ وقت نگفتم خانم‌ها هوششو ندارن یا تواناییشو ندارن یا هر چی. من کی باشم که همچین حرفی بخوام بزنم؟ عرض بنده اینه که اعتقاد دارم به خاطر اختلافات طبیعی و فطری روحیات و سلایق و خصیصه‌های شخصیتی مرد و زن، بعضی از خانم‌ها کمتر می‌آن سمت لینوکس. هیچ وقت نگفتم همشون همینطورن. یا مردا همشون به لینوکس علاقمندند. خیر مسلما استثنائاتی وجود داره.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
این بحث خیلی مفصله. البته روش تحقیقت کاملا اشتباهه. ....
...
وظیفه من و شما است که شرایط رو برای حضور خانم ها آماده تر کنیم؛ بخصوص با کار روی فکر و مغز خودمون (: ما توی کشوری زندگی می کنیم که به دلایل متنوع خانم هاش خیلی خیلی خیلی پیشرو هستن در آزادگی و کارهای فنی و عالی می شه اگر ۱) این رو توسعه بدیم ۲)‌ به بقیه نشون بدیم که الگو باشیم
با کلیات صحبت های ایشون (جادی جان) موافقم .

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
البته با کلیات و جزییات این هم موافقم !

و دوستان! بنده هیچ وقت نگفتم خانم‌ها هوششو ندارن یا تواناییشو ندارن یا هر چی. من کی باشم که همچین حرفی بخوام بزنم؟ عرض بنده اینه که اعتقاد دارم به خاطر اختلافات طبیعی و فطری روحیات و سلایق و خصیصه‌های شخصیتی مرد و زن، بعضی از خانم‌ها کمتر می‌آن سمت لینوکس. هیچ وقت نگفتم همشون همینطورن. یا مردا همشون به لینوکس علاقمندند. خیر مسلما استثنائاتی وجود داره.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
خطاب به همه‌ی دوستان

من فکر می‌کنم پاسخ به سؤالاتی از قبیل «چرا حضور یک جنس در دنیای لینوکس (یا هر چیز دیگری) کمتر یا بیشتر است» به سادگی قابل پاسخ‌دهی نیست. مثلا به راحتی نمی‌توان گفت چون ذات و خصوصیات یک جنس با جنس دیگر فرق دارد، درصد حضور او هم فرق دارد. یا نمی‌توان به سادگی گفت که هر دو جنس از نظر توانایی‌ها کاملا برابرند و در صورت شرایط اجتماعی مناسب می‌توانند یکسان پیش بروند.

البته بنده جامعه‌شناس نیستم اما می‌دانم که پاسخ دادن به مباحث پیچیده‌ی جامعه‌شناسی از نظر تحقیقات علمی بسیار مشکل‌تر از علوم تجربی است. چرا که اجزای یک آزمایش اجتماعی ثابت نیستند و مدام در حال تغییر بوده و به متغیرهای فراوانی وابسته‌اند که همیشه در دسترس نمی‌باشند.

مثلا از کجا معلوم که اگر از ابتدای تاریخ تا کنون تمام شرایط برای زن‌ها و مردها برابر بود، باز هم مردان حضور پررنگ‌تری در جامعه نداشتند؟!

البته من طرف هیچ اعتقاد خاصی را نمی‌گیرم و فقط هدفم از مطرح کردن این سوال آن بود که بگویم پاسخ‌دهی به چنین پرسش‌هایی خیلی پیچیده و مشکل است و باید فرصت دهیم تا خود جامعه پاسخ آن را بدهد.

همچنین باید مد نظر داشته باشیم که به دلیل وجود چنین پرسش‌هایی است که جامعه‌ی ما در حال ترقی است و به تدریج دارد به پاسخ آن پرسش‌ها نزدیک می‌شود. مثلا امروزه چالش حقوق زنان در سرتاسر دنیا مورد بحث است. اقداماتی که در راستای حل چنین چالش‌هایی صورت گرفته، نتایجی را به بار آورده که حتی اگر نخواهیم آنها را به عنوان اصل بپذیریم، اما باید انصاف دهیم که چنین نتایجی لااقل از اعتقادات گذشتگان ما برتر و برای شرایط امروز ما مناسب‌تر هستند.

مثلا امروزه می‌دانیم که حقوق زنان تنها به حق زنده ماندن و نفس کشیدن، غذا خوردن، مالکیت محدود و... خلاصه نمی‌شود. امروزه زنان همپای مردان در بسیاری از میدان‌های فعالیت حضور دارند. حتی اگر یک زن بتواند در یکی از عرصه‌های فعالیت همپای مردان پیش رود، طبیعی است که جامعه باید حق وی را برای پیشرفت و تعالی محفوظ نگاه دارد.

پس به جای آنکه سر اختلافات ذاتی یا تشابهات مردان و زنان بحث کنیم چه بهتر است که به این فکر کنیم که اگر زنی می‌خواهد از لینوکس استفاده کند، انجمن فارسی اوبونتو مأمنی برای او باشد تا مشکلاتش را به سادگی و بدون ترس مطرح کند. بگذارید فضا را طوری طراحی کنیم تا جامعه‌ی ما بالاخره بتواند به این سؤال پاسخ دهد که آیا مردان با زنان برابر هستند یا خیر! برای این منظور نیازمند آنیم که تمامی حقوق مردان و زنان را یکسان در نظر بگیریم. مطمئن باشید حتی اگر مردان با زنان برابر نباشند، با یکسان شدن حقوق، جامعه‌ای به مراتب عالی‌تر خواهیم داشت.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
فکر میکنم خیلی هم کاربر خانوم داشته باشیم ولی رو نمیکنن :D
نمونش همین چند وقت پیش که یکیشون اومد یه تاپیک زد بچه ها هیجان زده شدن و چنان با عکس های بسیار و توضیحات دوستانه جوابشو دادن که باعث بحث شد(یکیشونم خود من بودم البته به شوخی ;) ) و طرف گرخید :|

میشه لینک تاپیک رو بدین من ببینم قضیه چی بوده؟  :D

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
قبل از هرچیز من سیستم عامل رو یک بستر میبینم، بستری برای فعالیت در زمینه ای خاص
پراکندگی خانم ها و آقایون در استفاده از کامپیوتر بیشتر در حوزه ی تخصص مطرح هست
مثلاً من هیچوقت کاربر اوبونتو بودن رو بعنوان تخصص خودم مطرح نمیکنم، من برنامه نویس هستم و این تخصص من هست، قبلاً در محیط ویندوز تخصص رو دنبال میکردم و الان گنو/لینوکس

این انجمن در زمینه ی سیستم عامل فعالیت داره و خب مسلمه که برنامه نویس ها حداقل کمی بیشتر دیده میشن در این محیط و ممکنه تعداد موسیقیدان ها کمتر باشه
تا اینجا هنوز صحبتی از جنسیت نشده

در مدت زمان فعالیتم در انجمن های مختلف، بخصوص انجمن مجیدآنلاین، تعداد بیشتری از خانم ها رو دیدم که گرایش بیشتری به مبحث گرافیک کامپیوتری داشتن، حتی بسیاری از دوستانم هم تمایل داشتن در رشته ی هنر یا معماری فعالیت کنن
دانشجوهای دختر رشته ی معماری در دانشگاه هم همیشه بیشتر بوده (لا اقل در دانشگاهی که من تحصیل می کردم)

فلسفه بافی نمیکنم در این زمینه، اما مشاهدات من حاکی از اون هست که خانم ها تمایل بیشتری به مباحث مرتبط با هنر دارن (البته همیشه اینطور نیست کمااینکه خانم هایی که برنامه نویسی می کنن هم دیدم)
من این رو بیشتر نسبت میدم به روحیات خانم ها، به این معنی که این حوزه از علوم کامپیوتر توانایی بیشتری در ارضای خانم ها داره
اصولاً هنر رشته ای هست که روحیات لطیف تری رو طلب میکنه

اما به شدت با بحث توانایی ذاتی مخالفم، که مثلاً توان تحلیل مسایل خانم ها ذاتاً کمتر از آقایون هست و به همین دلیل برنامه نویس زن کمتر هست !!!
اجتماع خیلی تاثیر گذار هست، بعنوان مثال خود من اوایل کار با کامپیوتر با برنامه های ویرایش عکس کار می کردم، شاید اگر اون روزها یک برنامه ی کامپیوتری جذاب که توسط دوستم نوشته شده بود رو نمیدیدم، خلاقیتم و نیاز به خلق اثر رو در حوزه ی طراحی گرافیک پیگیری می کردم !

از این بحث میخوام نتیجه بگیرم که شاید دلیل اینکه تعداد کمتری کاربر خانم در جامعه ی لینوکسی داریم ۰به نسبت سایر سیستم عامل ها) نوع تخصصی هست که بیشتر خانم ها دنبالش می کنن
یک طراح گرافیک نیاز کمتری به شناخت سیستم عاملش داره تا یک برنامه نویس (که برای یک برنامه نویس یک امر واجب هست این شناخت)
نرم افزارهای مطرح خودشون رو ویندوز و مک اثبات کردن
و فراموش نکنیم که هنوز هم درصد بالایی از لپ تاپ هایی که خریداری میشن با سیستم عامل ویندوز عرضه میشن

من برنامه نویس بنا به نیازهای حرفه م، نیاز دارم که سیستم عامل رو بهتر بشناسم، تجربه کردن سیستم عامل جدید در راستای تخصصم هست
درحالی که شاید (شاید که نه، حتماً) اطلاعات گرافیکیم یک دهم یک خانم فعال در این زمینه هم نباشه.

خلاصه: سیستم عامل یک بستر برای پیگیری تخصص و علایقمون هست - خانم های گرافیست بیشتری دیدم تا سایر حوزه ها - نرم افزارهای گرافیکی در سیستم عامل های ویندوز و مک بسیار شناخته شده تر و جا افتاده تر هستن - نیازهای یک گرافیست برای شناخت و تجربه ی سیستم عامل های دیگه خیلی کمتر هست

شاید اگر درصد بالایی از لپ تاپ های امروزی با سیستم عامل گنو/لینوکس عرضه میشدن و نرم افزارهای گرافیکی قوی تری داشتیم (شاید الان هم به اندازه ی رقیب هاشون قوی هستن، اطلاعی ندارم) این معادله خیلی تغییر می کرد

معتقدم بعضی کارها مال خانم‌ها است، بعضی دیگه مال آقایون. یعنی مثلا همون‌طور که آرایش کردن یه مرد می‌تونه زشت و غیرعادی باشه، کشتی گرفتن زن هم نمود جالبی نداره. همچنین به نظرم این طور مسائل ارتباطی به سلایق مختلف یا اختلافات فرهنگی جوامع مختلف نداره. بلکه اموری است فطری و ذاتی. یعنی برای هر مردی آرایش کردن و زیر ابرو برداشتن و... بده. برای هر زنی هم کشتی گرفتن قشنگ نیست. مردی که آرایش می‌کنه هنوز تکلیفشو با خودش نمی‌دونه و به خودش شک داره. و به طور مشابه زنی که مثلا سیگار می‌کشه.
لینوکس و کلا گیک‌بازی هم به هم‌چنین. یعنی سر و کله زدن با سیستم و برنامه‌نویسی و این جور کارا رو بیشتر مناسب آقایون می‌دونم تا خانم‌ها.
این ایدئولوژی از دید من خیلی خطرناک هست
یک عامل مهم نادیده گرفته شده، تاثیر اجتماع !
شما دارید در مورد ذات یک جنس و توانایی های ذاتیشون در سال ۱۳۹۲ خورشیدی قضاوت می کنید، تاثیر سالها مرد سالاری و رانده شدن خانم ها به حاشیه رو نادیده گرفتید.
مثل این استدلال که چون خانم ها احساسی تر هستن، قاضی های مرد بهتر هستن. شاید این جمله در سال ۱۳۹۲ خورشیدی درست باشه، اما این موضوع ناشی از ذات نیست
یعنی یک زن ذاتاً در امر قضاوت ضعیف نیست، این تاثیر اجتماع از ازل تا کنون هست
از دید من مرد و زن در ذات تفاوت های کمی دارن، یا بهتره بگم در توانایی های ذاتی شون
اما متاسفانه بسیاری از قانون های مدنی و اجتماعی، حداقل در کشور ما بر اساس این دیدگاه نادرست شکل گرفته، بهتره بگیم قوانین وضع شده توسط مردان، برای زنان، بر اساس دید مردان از زنان، در یک برحه ی زمانی.

از این جهت این ایدئولوژی رو خطرناک میدونم که اگر بخوایم بر اساس شرایط موجود در مورد ذات ازلی یک جنس قضاوت کنیم، به نتیجه ی درستی نمیرسیم
اگر این نتیجه گیری ناقص رو مبنای تصمیمات خرد و کلانمون قرار بدیم، به جامعه ی امروزمون میرسیم که تبعیض جنسیتیش آشکار هست
اگر این دیدگاه ناقص رو باور داشته باشیم، امیدی برای بهبود شرایط و برقراری کاملتر عدالت نمیبینم

آفلاین کبری قهرمانی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
دوستای خوبم که تو فروم های مختلف لینوکسی فعالیت دارین . من الان خودم حدود یکی دو ساله که کارم لینوکسه و روی سرورهای لینوکسی کار می کنم و خیلی هم از فروم بازدید می کردم با یه اکانت معمولی ولی فعالیتم کم بود و صرف به این خاطر که آقایون یه بک گراند اشتباه توی ذهن خانوم ها ایجاد کردن و اونم اینه که آقایون معمولا خانم ها رو به عنوان یه متخصص قبول ندارن و همین امر باعث می شه که خانم ها همیشه تو حاشیه فعالیت کنن . من خودم واقعا دنبال یه جامعه لینوکسی بودم و هستم که بتونم تو این حوزه بیشتر تخصصی کار کنم و با چالش های زیادی روبرو بشم که متاسفانه به جز جمع دوستان و همکاران خودم که تو این حوزه کار می کنن نتونستم ارتباط بیشتری بگیرم و امیدوارم که روز پنج شنبه که میام همایش اوبونتو 13.04 بتونم تو این حوزه با متخصصین بیشتری آشنا بشم تا شاید بتونم تخصصی تر تو این حوزه کار کنم . آقایون هم کاش که بیشتر تو این حوزه به خانم ها کمک کنن تا یه جامعه ایی بدون اینکه توش زن و مرد از هم جدا باشن کار کنیم . به امید اون روز :)   

آفلاین mhm66

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
    • روستای زیبای مارین
من که فکر نکنم دختر ها هم اهل قدرت و پایداری و لینوکس و اینجور چیزا باشند.همین که یک مرورگر و یک آفیس داشته باشند براشون کافیه

من که فکر نکنم دختر ها هم اهل قدرت و پایداری و لینوکس و اینجور چیزا باشند.همین که یک یاهو مسنجر داشته باشند براشون کافیه  ;D
« آخرین ویرایش: 17 اردیبهشت 1392، 01:00 ب‌ظ توسط mhm66 »
لینوکس تنها یک سیستم‌عامل نیست؛ لینوکس یک فرهنگ است! فرهنگ آزادی!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
به طور کلی آقایون CPU دارند خانوم ها GPU :).

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
من که فکر نکنم دختر ها هم اهل قدرت و پایداری و لینوکس و اینجور چیزا باشند.همین که یک مرورگر و یک آفیس داشته باشند براشون کافیه

من که فکر نکنم دختر ها هم اهل قدرت و پایداری و لینوکس و اینجور چیزا باشند.همین که یک یاهو مسنجر داشته باشند براشون کافیه  ;D

الان فرض کن من دخترم. به هر دلیلی اومدم توی این فروم (البته احتمالاً اگه یاهو مسنجرم هنگ کرده باشه توی این فروم نمیام و حتماً دلیل دیگه‌ای داشته). بعد دقیقاً این جملهٔ شما رو (که این بالا نقل‌قول کردم) می‌خونم.

اتفاقی که می‌افته ساده است:

----> خانم‌ها کمتر در جمع‌های لینوکسی هستن
 ----> در انجمن‌ها جو مردانه حاکم می‌شه
 ----> مردها حرف‌هایی می‌زنند که بی‌احترامی به همهٔ خانم‌هاست
 ----> به کسی برنمی‌خوره چون همه مرد هستند
 ----> اگر خانمی هم بخواد بیاد این وضعیت پایدار رو می‌بینه و نمیاد
 ----> (از اول)

پس نتیجه می‌گیریم که شما یا حواستون نیست و این جوری حرف می‌زنید، یا این که واقعاً ترجیح می‌دید که هیچ خانمی در این انجمن نباشه.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
آقایون هم کاش که بیشتر تو این حوزه به خانم ها کمک کنن تا یه جامعه ایی بدون اینکه توش زن و مرد از هم جدا باشن کار کنیم . به امید اون روز :)
دقیقا هدف از این تاپیک هم همینه

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

;D