انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می توان به نرم افزار های غیر آزاد اطمینان کرد؟  (دفعات بازدید: 7644 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
Mr Nobody عزیز حالا خوبه شما خودتون لوگو یه آنتی ویروس رو چسبوندین به عنوان آواتارتون ](*,)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
دوست عزیز سالارجان بحث خارج نمیشه!
اولین بار یه روزنامه آمریکایی به گوگل اتهام جاسوسی از کاربران را زد اونم نه اون جاسوسی که شما فکر میکنید، بعدا همه چی مشخص شد، روزنامه اشتباه گفته بود

نمیدونم این گوگل ستیزی چیه که بین کاربرای ایرانی راه افتاده، مسئولین مشخصه واسه چی با گوگل مشکل دارن! (حالا بماند دلیلش چیه)
ولی نمیدونم چطور کاربرا به این راحتی به اخباری که از تلویزیون پخش میشه اعتماد میکنن

سرچ کن جاسوسی گول، اکثر سایتهایی که میاد تو نتایج سایتهای خبری دولتی هستند، یا ازین سایتها و وبلاگهایی که فکر میکنن یه عده فراماسون دارن جهان رو میخورن :D

دوست من این فقط و فقط یه توهمه! اینجا تو لینوکس ما طبق اون عادتی که تو ویندوز داشتیم و از ویروس میترسیدیم و اون ترس رو هنوز با خودمون داریم، از این جهت برای نشون دادنش اونو چسبوندیم به نرم افزارهای سورس بسته و غیر آزاد، به جان خودم هیچ مشکلی وجود نداره.این شرکتهایی که شما گفتین اونقدرت قدرت و ثروت و اعتبار دارن که به اینجور کارها رو اصلا فکر نمیکنند

:o :o :o :o
نه خداییش دیگه با این حرفات ترکوندی، شبه حوصله ندارم بشینم حقوق گوگل رو بخونم و پیداش کنم اینجا بزارم ولی لینک زیر دستت باشه:
http://donttrack.us/
بگردی خود گوگل گفته که از اطلاعات استفاده می کنه، در ضمن خیلی وقته گندش درومده که گوگل با پریزم همکاری داشته.
واقعا توقع نداشتم همچین حرفی بزنی ...
به هیچ چیز نمیشه اعتماد ۱۰۰% داشت (حتی نرم افزار های آزاد) ولی خوب باید سعی کنی تا جایی که می تونی خودت حریم شخصی را درست کنی یعنی از برنامه های بازمتن استفاده کنی و همینطور هم چیز هایی که با برنامه های بسته سر و کار دارند چیز های خیلی مهم و حساست نباشند
ما الان فلش پلیر و rar می خوایم باید چیکار کنیم؟
فلش پلیر که اطلاعات حساسی دستش نیست.
اطلاعات حاستون را هم بجای اینکه rar کنید zip کنید
من که کلا فلش استفاده نمیکنم بخاطر مشکلات امنیتیش اما rar رو سایت های دانلود استفاده می کنن

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
سالار جان 95 درصد درامد گوگل از تبلیغاته!
خب اگه ازین اطلاعات خیلی عادی استفاده نکنه که دیگه وجود نداره!  :D  وقتی هم وجود نداشته باشه خدماتش هم وجود نداره!
آها گوگل برای تبلیغات به پریزم کمک می کنه!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
سورس unrar در دسترس هستش، به دلیل مجوزش آزاد محسوب نمی‌شه.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
سورس unrar در دسترس هستش، به دلیل مجوزش آزاد محسوب نمی‌شه.
دمت گرم آقا یه دنیا ممنون!

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
بچه ها ببخشید من وقت نداشتم کامل فروم رو بخونم اما دو تا کار اساسی واسه امنیت میشه انجام داد ...
۱- از نرم افزار های (متن باز و نه لزوما آزاد)استفاده کرد ; چون این اطمینان به آدم داده میشه که اگه شک و شبهه ای وجود داره میتونه کد رو ببینه و همون کدی رو که دیده کامپایل و استفاده کنه ...دیگه یه تولید کننده از این بیشتر چجوری میتونه اطمینان بده ؟
۲-استفاده از ابزارهای رمزنگاری در شبکه و یا ابزارهایی مثل پروکسی ها

این نظر من بود ...پر واضحه که راه ها و امکانات زیاد دیگه ای هست ...من این ها رو مهمتر میبینم تو لینوکس ...موفق باشید

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
اگه یه برنامه ی کدباز توش کد خرابکار داشته باشه و قبل از اینکه ما بخوایم کد چندهزار خطیشو بخونیم کارشو انجام بده چی؟ یعنی اگه مشکلی که ایجاد میکنه خیلی بزرگتر از این حرفا باشه که بشه درستش کرد؟ ممکنه دیگه.
و یه نکته ی دیگه، یکی از برادرا درباره ی فراماسون ها گفتن. اصلا ایده ی مسخره یا دور از ذهنی نیست. حالا میشه گفت اینجا خیلی حساسن. سایتهای خارجی چی؟ من خیلی از این فراماسونها شنیده بودم. یک کمی دنبالش رفتم و حتی سایتهای آمریکایی دیدم که توی این زمینه از فراماسونری خیلی بد تعریف کرده بودن. مثلا درباره ی یک دلاری خیلی بحث هست. شما یه جستجو کنید.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اگه یه برنامه ی کدباز توش کد خرابکار داشته باشه و قبل از اینکه ما بخوایم کد چندهزار خطیشو بخونیم کارشو انجام بده چی؟ یعنی اگه مشکلی که ایجاد میکنه خیلی بزرگتر از این حرفا باشه که بشه درستش کرد؟ ممکنه دیگه.
فکر کنم این که دیر پکیج ها را وارد مخازن می کنند بخاطره همین مراحل باشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
من درباره ی زمان وارد کردن پکیجها به مخازن چیزی نمیدونم. ولی یه جایی توی همین انجمن فکر کنم گفته بودن یه بدافزاری توی گنوم-لوک بوده و خیلیها ازش استفاده کردن. و یکی چیز دیگه اینکه یه نفر نمیدونه ( که البته تقصیر خودشه که نمیدونه) و فکر میکنه همه مثل خودش آدم خوبی هستن و یه برنامه ی متن باز از یه جای دیگه دانلود میکنه و میبینه که سیستمش داره میگه خداحافظ...

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
من درباره ی زمان وارد کردن پکیجها به مخازن چیزی نمیدونم. ولی یه جایی توی همین انجمن فکر کنم گفته بودن یه بدافزاری توی گنوم-لوک بوده و خیلیها ازش استفاده کردن. و یکی چیز دیگه اینکه یه نفر نمیدونه ( که البته تقصیر خودشه که نمیدونه) و فکر میکنه همه مثل خودش آدم خوبی هستن و یه برنامه ی متن باز از یه جای دیگه دانلود میکنه و میبینه که سیستمش داره میگه خداحافظ...
همین که اون بدافزار پیدا شده از برتریه بازمتن بودنه اگه بسته بود هنوزم داشتند استفاده می کردند.
این همه تلاش داره میشه و برای هر توزیعی مخازن جدا بوجود اومده که از سایت های نا آشنا برنامه گرفته نشه ولی خوب چه میشه کرد بعضی ها واقعا اطلاع ندارند دیگه.
جیمیلم

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
من هم قبول دارم که آزاد و بازمتن از بسته بهتره. برداشت بد نشه. دلیل اینکه اینجا میام هم همینه. منظور من اینه اون همه کد چجوری باید خونده بشه که بفهمن مشکل از کجاست؟ گاهی وقتا خیلی زود دیر میشود. :D

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
و یه نکته ی دیگه، یکی از برادرا درباره ی فراماسون ها گفتن. اصلا ایده ی مسخره یا دور از ذهنی نیست. حالا میشه گفت اینجا خیلی حساسن. سایتهای خارجی چی؟ من خیلی از این فراماسونها شنیده بودم. یک کمی دنبالش رفتم و حتی سایتهای آمریکایی دیدم که توی این زمینه از فراماسونری خیلی بد تعریف کرده بودن. مثلا درباره ی یک دلاری خیلی بحث هست. شما یه جستجو کنید.
لازم نیست که کل سورس رو بخونی چون ۹۰٪ مواقع کسانی هستند که اونا رو خوندن، تو باید به این نگاه کنی که چه نرم افزاری رو داری استفاده می کنی، اگر آزاده تو با خوندن حقوقش میتونی بفهمی کارش چیه در اون صورت نمیتونه چیزی ازت پنهون کنه،حالا اگر آزاد نیست و فقط باز متنه باید نگاه کنی چه نرم افزاریه، مثلا unrar که دوست خوبمون معرفی کرد میلیونی نفر کاربر داره، از طرفی کدش هم زیاد سنگین نیست حتما کسی هست که خوندتش، پس من اگر از فایرفاکس استفاده می کنم چون آزاده و حقوقش رو خوندم نگران چیزی نیستم، اگر از کرومیوم استفاده می کنم حقوقش رو میدونم و قبول کردم با این که اطلاعاتم رو جمع می کنه باز می خوام ارش استفاده کنم (نمیدونم کرومیوم جاسوسی می کنه یا نه اما به عنوان مثال گفتم)اگر از unrar استفاده می کنم یا سورسش رو میخونم یا به دیگران اعتماد می کنم که سورسش رو خوندن اونم برای یکی از پر استفاده ترین فایل های فشرده. اما اگر از یه نرم افزار بازمتن غیر آزاد که تو نت پیدا کردم استفاده می کنم باید سورسش رو بخونم که بک دوری چیزی نداشته باشه.
من الان تمام نرم افزار هام به جز unrar آزادند و unrar هم بازمتنه پس نگرانی خاصی ندارم.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوستان نسخه ی آزاد unrar رو پیدا کردم، unrar-free. با این نرم افزار می تونید فایل های rar رو باز و اکسترکت کنید اما نمیتونید فایل rar بسازید، من همون unrar رو هم پاک کردم!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
دوستان نسخه ی آزاد unrar رو پیدا کردم، unrar-free. با این نرم افزار می تونید فایل های rar رو باز و اکسترکت کنید اما نمیتونید فایل rar بسازید، من همون unrar رو هم پاک کردم!
خیلی عالیه حالا می تونیم توی تاپیک (استالمن مجازی) یک نرم افزار غیر آزاد کمتر داشته باشیم
جیمیلم

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
سلام به دوستان عزیز
اقا همون طور که می گیم تو دنیای کامپیوتر هیچ کاری نشد نداره خب پس جاسوسی هم نشد نداره چه حالا دست رسی به اطلاعات شخصی چه پی بردن به علایق یه فرد برای سوق دادن اون به سمت تبلیغاتی خاص برای خرید محصول یادم اون زمان که اوبوتو 12.10  اومده بود یه جا خوندم ریچارد استالمن به خاطر افزونه سایت آمازون اوبونتو رو جاسوس افزار خوند حالا ما می خوایم از نرم افزار سورس بسته استفاده کنیم صد در صد مطمئن باشیم که هیج خبری نیست.
منبع :
http://www.afsaran.ir/link/156642

البته دیگه ما که تو ایرانیم و برای دور زدن فیلتر از فیلترشکن استقاده کنیم جاسوسی معنا نداره ما وسط جاسوسیم
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1392، 02:45 ب‌ظ توسط meno »