دوست عزیز سالارجان بحث خارج نمیشه!
اولین بار یه روزنامه آمریکایی به گوگل اتهام جاسوسی از کاربران را زد اونم نه اون جاسوسی که شما فکر میکنید، بعدا همه چی مشخص شد، روزنامه اشتباه گفته بود
نمیدونم این گوگل ستیزی چیه که بین کاربرای ایرانی راه افتاده، مسئولین مشخصه واسه چی با گوگل مشکل دارن! (حالا بماند دلیلش چیه)
ولی نمیدونم چطور کاربرا به این راحتی به اخباری که از تلویزیون پخش میشه اعتماد میکنن
سرچ کن جاسوسی گول، اکثر سایتهایی که میاد تو نتایج سایتهای خبری دولتی هستند، یا ازین سایتها و وبلاگهایی که فکر میکنن یه عده فراماسون دارن جهان رو میخورن
دوست من این فقط و فقط یه توهمه! اینجا تو لینوکس ما طبق اون عادتی که تو ویندوز داشتیم و از ویروس میترسیدیم و اون ترس رو هنوز با خودمون داریم، از این جهت برای نشون دادنش اونو چسبوندیم به نرم افزارهای سورس بسته و غیر آزاد، به جان خودم هیچ مشکلی وجود نداره.این شرکتهایی که شما گفتین اونقدرت قدرت و ثروت و اعتبار دارن که به اینجور کارها رو اصلا فکر نمیکنند
نه خداییش دیگه با این حرفات ترکوندی، شبه حوصله ندارم بشینم حقوق گوگل رو بخونم و پیداش کنم اینجا بزارم ولی لینک زیر دستت باشه:
http://donttrack.us/بگردی خود گوگل گفته که از اطلاعات استفاده می کنه، در ضمن خیلی وقته گندش درومده که گوگل با پریزم همکاری داشته.
واقعا توقع نداشتم همچین حرفی بزنی ...
به هیچ چیز نمیشه اعتماد ۱۰۰% داشت (حتی نرم افزار های آزاد) ولی خوب باید سعی کنی تا جایی که می تونی خودت حریم شخصی را درست کنی یعنی از برنامه های بازمتن استفاده کنی و همینطور هم چیز هایی که با برنامه های بسته سر و کار دارند چیز های خیلی مهم و حساست نباشند
ما الان فلش پلیر و rar می خوایم باید چیکار کنیم؟
فلش پلیر که اطلاعات حساسی دستش نیست.
اطلاعات حاستون را هم بجای اینکه rar کنید zip کنید
من که کلا فلش استفاده نمیکنم بخاطر مشکلات امنیتیش اما rar رو سایت های دانلود استفاده می کنن