انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237331 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siap891

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #180 : 30 خرداد 1389، 03:24 ب‌ظ »

از قسمت در یافت برنامه برنامه ی krenamer رو دانلود کردم برای kde هستش میشه توی ابونتو ازش استفاده کنم ؟ توی قسمت های مختلف دنبالش گشتم ولی بعد از دانلود شدن نمیدونم کجا رفته ؟ تو قسمت kpaget هستش . چه جوری میتونم برنامه رو اجرا کنم . با برنامه ی km player هم همین مشکل رو دارم.
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1389، 03:41 ب‌ظ توسط siap891 »

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
کسی میتونه کل ویکی را به صورت فایل زیپ برای دانلود قرار دهد
اگه قسمتهایی از انجمن را هم قرار دهید خیلی خوب می شود
ما که همیشه اینترنت نداریم
اگه کسی این لطف را می کنه ممنونش میشم
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation

از قسمت در یافت برنامه برنامه ی krenamer رو دانلود کردم برای kde هستش میشه توی ابونتو ازش استفاده کنم ؟ توی قسمت های مختلف دنبالش گشتم ولی بعد از دانلود شدن نمیدونم کجا رفته ؟ تو قسمت kpaget هستش . چه جوری میتونم برنامه رو اجرا کنم . با برنامه ی km player هم همین مشکل رو دارم.

اگه برنامه ای تو منو نیومد میتونی تو منور براش لانچر درست کنی دستی با زدن کلیک راست و انتخاب گزینه MENU EDIT و ... همچنین میتونی تو ترمینال اسم برنامه بزنی اجرا بشه فایلهای اجرای عموما اینجاست میتونی اسمشو ببینی اونجا اگه نصبه :

/usr/bin

آفلاین siap891

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11

اگه برنامه ای تو منو نیومد میتونی تو منور براش لانچر درست کنی دستی با زدن کلیک راست و انتخاب گزینه MENU EDIT و ... همچنین میتونی تو ترمینال اسم برنامه بزنی اجرا بشه فایلهای اجرای عموما اینجاست میتونی اسمشو ببینی اونجا اگه نصبه :

/usr/bin
+1

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
باعرض سلام وخسته نباشيد دوستان من اوبنتو8.4 ونصب كردم ولي متاسفانه نميتونم قطعات سخت افزاري ونصب كنم ومهم برام كارت كيوباكس 8920 هستش لطفن راهنمايي كنيد باتشكر

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
باعرض سلام وخسته نباشيد دوستان من اوبنتو8.4 ونصب كردم ولي متاسفانه نميتونم قطعات سخت افزاري ونصب كنم ومهم برام كارت كيوباكس 8920 هستش لطفن راهنمايي كنيد باتشكر
شما دو کار انجام میدی :
۱− ۸٫۰۴ را پاک میکنید بجاش ۱۰٫۰۴ می نصبید
۲− به وبگاه زیر میروید :
http://www.qboxdvb.com/download.html

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
ازجواب سریعتون متشکرم من ۱۰.۴ ندارم متاسفانه ..درضمن اخرین نسخه منتشر شده داریور کیوباکس مربوط به اوبنتو را دانلود کردم متاسفانه بلد نیستم چطور اجراش کنم

درود باتشکر

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
فیال .deb هست یا سورسه ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
ازجواب سریعتون متشکرم من ۱۰.۴ ندارم متاسفانه ..درضمن اخرین نسخه منتشر شده داریور کیوباکس مربوط به اوبنتو را دانلود کردم متاسفانه بلد نیستم چطور اجراش کنم

درود باتشکر
10.04  را از www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download باربگیرید یا از http://shop.sito.ir/بخرید
درباره ی راه انداز هم بگمانم کد منبعش باشد . دوستان کمکت میکنند

آفلاین م ر رهنما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
يه سئوال:
چطور توي ويكي جستجو كنم ؟

ممنون

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
در بالای صفحه توی ویکی قسمت جست و جو داره . شما عبارت مورد نظرتون رو می نویسین . بعد یه Enter ناقابل .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین م ر رهنما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: نصب مودم از طريق ويندوز..درلينوكس.
« پاسخ #191 : 05 تیر 1389، 01:11 ب‌ظ »
باعرض سلام من تا م حله       scanmod e m   رفتم اما نتوانستم كوپي بگيرم وخروجي به چه طريق بايد انجام دهم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
جناب رهنما از اوبونتو 9.04 استفاده می کنند و یک مودم داخلی دارند و می خواهند آنرا کانفیگ نمایند! ایشان اشاره به راهنمائی ویکی در صفحه:

http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto

دارند.
جناب رهنما صفحه

http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/ScanModem

رو بازدید فرمودید؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
سلام
بعداز ۷۲ ساعت تمام تونستم اوبونتو رادانلود کنم ونصب امامتاسفانه باز نمیتونم سخت افزارهارانصب کنم دوستان خواهشن منو راهنمایی کنید بنده در لینوکس مبتدی مبتدی هستم وتنها بااموزشهای این سایت خوب وراهنمایهای شما دوستان تونستم اوبونتورانصب کنم

باتشکر

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
شما کدوم سخت افزارت نصب نیست ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید