انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237305 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
این پوشه lost+found کنار پوشه خانگی چکار میکنه ؟ ???
چطوری بوجود اومده ؟
مهم نیست! اصلا توجه نکنید!
مال فایل‌سیستم ext3 و ext4 هست. دیلیت هم کنید مشکلی پیش نمیاد (ولی بهتره دیلیت نکنید)
اگه می‌خواید بدونید دقیقاً برای چی هست: http://tldp.org/LDP/Linux-Filesystem-Hierarchy/html/lostfound.html

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
این پوشه lost+found کنار پوشه خانگی چکار میکنه ؟ ???
چطوری بوجود اومده ؟
مهم نیست! اصلا توجه نکنید!
مال فایل‌سیستم ext3 و ext4 هست. دیلیت هم کنید مشکلی پیش نمیاد (ولی بهتره دیلیت نکنید)
اگه می‌خواید بدونید دقیقاً برای چی هست: http://tldp.org/LDP/Linux-Filesystem-Hierarchy/html/lostfound.html
1++
ممنون.

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
ممنون از راهنمایی زیبا و مفیدت
بله من لپتاپ دارم.
توصیه کردید نسخه Alternate را نصب کنم که حق با شما بود و در حالت متنی نصب میکرد. و همچنین با دی وی دی نصب کردم که آنهم حالت متنی داشت و مشکلی نداشتم.
پس در کل چاره ای نیست جز اینکه از نسخه Alternate یا متنی استفاده کنم؟
فقط یه سئوال دیگه:
وقتی اوبونتو ۱۰.۱۰ را نصب کردم یه مشکلی با فایلهای deb دارم. در نسخه ۱۰.۰۴ این فرمت با یک برنامه پیشفرض باز میشد که بعد از اسکن گزینه install میومد و راحت نرم افزاری که دانلود کرده بودم را نصب میکردم ولی در نسخه جدید اوبونتو این فرمت به طور پیشفرض با UBUNTU SOFعاTWAR SENTER باز میشه که از اینترنت میخواد نصب کنه و این واقعا مشکله.
ممنون میشم  راهنمایی کنید و هنچنین اسم آن برنامه پیشفرض اوبونتو ۱۰.۴ را هم بگید.
اسم اون برنامه Gdebi هست
ممنون باز راهنماییتون مفید بود و مشکل حل شد.
شرمنده سئوال دیگه داشتم:
خیلی پستها دیدم و خوندم در مورد بکاپ گرفتن از اوبونتو ولی چند سئوال:
۱. معلوم نشد کدوم برنامه کاملتر از بقیه است.
۲. آیا برنامه ای هست که تحت داس و بدون نیاز به لایو سی دی بشه بکاپ گرفت و رستور کرد مثل نورتو گاست تحت داس در ویندوز؟
۳. آموزش کار با fsarchiver ظاهرا کامل نبوده و باز سئوالات زیادی هست و طبق آن پیش رفتم و لی نمیشه.
۳. اگر سیستم بالا نیومد با این نرم افزارهایی که گفته شده است چطور باید رستور کنیم.سیستم که بالا نمیاد.اگر راهش لایو سی دی هست من که همانطور که گذشت سیستمم با لایو بالا نمیاد. من باید چکار کنم؟
۴. با برنامه aptoncd از آپدیتها و نرم افزارهای نصب شده ایمیج گرفتم و در اوبونتو رستور کردم ولی آیکن برنامه ها اضافه نشد در حالی که می دیدم نصب شده اند.و عملا نمیشد که استفاده کنی.
۵. aptoncd از چه چیزهایی بکاپ میگیره؟
۶. یه سئوال هم در مورد پلیرها داشتم. آیا برنامه ای مثل kmplayer که در ویندوز هست در اوبونتو هست که مثل این کاربرپسند باشه و بشه باهاش راحت کار کرد؟
باز شرمنده طولانی شد. آدم تازه وارد مشکل زیاد داره. خدا حفظتون کنه یاعلی
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 05:43 ب‌ظ توسط zarifimohammad »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #303 : 28 مهر 1389، 11:52 ب‌ظ »
شرمنده سئوال دیگه داشتم:
۲. آیا برنامه ای هست که تحت داس و بدون نیاز به لایو سی دی بشه بکاپ گرفت و رستور کرد مثل نورتو گاست تحت داس در ویندوز؟
۳. آموزش کار با fsarchiver ظاهرا کامل نبوده و باز سئوالات زیادی هست و طبق آن پیش رفتم و لی نمیشه.
۳. اگر سیستم بالا نیومد با این نرم افزارهایی که گفته شده است چطور باید رستور کنیم.سیستم که بالا نمیاد.اگر راهش لایو سی دی هست من که همانطور که گذشت سیستمم با لایو بالا نمیاد. من باید چکار کنم؟
۴. با برنامه aptoncd از آپدیتها و نرم افزارهای نصب شده ایمیج گرفتم و در اوبونتو رستور کردم ولی آیکن برنامه ها اضافه نشد در حالی که می دیدم نصب شده اند.و عملا نمیشد که استفاده کنی.
۶. یه سئوال هم در مورد پلیرها داشتم. آیا برنامه ای مثل kmplayer که در ویندوز هست در اوبونتو هست که مثل این کاربرپسند باشه و بشه باهاش راحت کار کرد؟
من خودم زیاد اهل این کار نیستم ولی دوستان یه برنامه ای رو برای بک آپ گیری معرفی کردند که خوبه در موردش شما هم بخونی و البته شاید خونده باشی ولی من شنیدم این برنامه کاملیه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4007.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14201.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13339.0.html
در مورد aptoncd هم بگم که این برنامه از فایل های دانلود شده اعم از بسته ها و بروزرسانی ها نسخه پشتیبان میگیره و وقتی شما اونا رو برمیگردونی هیچکدوم رو نصب نمیکنه طبیعتا آیکونهاش رو نباید در جاهای خودش مشاهده کنی ولی بعد از برگردوندن اگه به نت وصل نباشی و یا نسخه جدید اون برنامه نیومده باشه بوسیله برنامه های مدیریت بسته ها مثل apt یا synaptic به راحتی و بدون نیاز به نت میتونی برنامه رو نصب کنی
پس aptoncd برنامه رو فقط به محل قبلیش بر میگردونه و چیزی رو نصب نمیکنه  ;)
برنامه مشابه km نیست البته یه برنامه با نام مشابه هست ولی اصلا در حد اون نیست شما از برنامه های قدرتمند smplayer و یا vlc استفاده کن مشکلی نخواهی داشت مخصوصا شنیدم این vlc روی ۱۰.۱۰ عالی شده
در مورد پشتبان گرفتن از برنامه های دانلود شده هم چنانچه به لینوکس دسترسی نداری فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه
مگر اینکه در حالت متنی از توزیعی مثل آرچ به پوشه فایلهای دانلود شده بری و بسته ها رو کپی کنی به یه مسیر دیگه که واقعا دردسره
برای اینکه بدونی اینایی که  دانلود میکنی کجا میره یه سر به پوشه /var/cache/apt/archives/ بزن فایل ها اینجاست  ;)

در اخر بگم لینوکس مثل ویندوز نیست که به مرور زمان سرعت سیستمت کم بشه و با مشکل مواجه بشی
آخرش اینه که تنظیمات یوزرت رو به حالت اول برگردونی و تمام به شرطی که از دسترسی های ریشه بی مورد استفاده نکنی
تو لینوکس رو یه خونه در نظر بگیر که یه اتاق کوچیک به نام یوزر چسبیده بهش ، هر بلایی سرش بیاری سر اون اتاقه آوردی و خونه ککش هم نمیگزه ،‌در نتیجه پیشنهاد میکنم بی خیال بک آپ گرفتن و اینا بشو چون نیازی نیست
ویندوز رو وقتی با گوست بر میگردوندیم که سرعتش پایین میومد ولی اینجا قضیه فرق داره فقط نباید سر به سر کاربر ریشه بگذاری  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
ممنون بابت راهنمایی, گرافیک من نصبه از اون نظر مشکلی ندارم...
من چون م می خواستم خود totem کدکهارو بگیره بسته ای رو جدا نصب نکردم, به هر حال restricted extras هم نصب کردم اما باز مشکل هست, مشکل من هم بیشتر با avi و mkv هست که بیشتر با هاشون کار می کنم, از نظر صدا مشکل ندارم فقط تصویر پرش داره و بعضی جاها یه کوچولو استاپ میزنه...پرشم که گفتم به چه صورتی انگار که یه فریم نصفه لود میشه و روی هم میوفتن انگار یه خط پرشی ایجاد میشه..
امروزم اوبونتو رو برای یه دلیلی دوباره نصبش کردم,ولی مشکل بازم هست چندین فیلم و کلیپ هم امتحان کردم, فرقی نمی کنه

ممنون میشم اگر راهی میدونید پیشنهاد کنید...

یعنی هیچ کدوم از بچه های اینجا همچین مشکلی ندارند ؟!!  ??? اگر کسی می تونه راهنمایی کنه بگه، یعنی به خاطر فیلم دیدن باید برم تو ویندوز  :o

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
من چون م می خواستم خود totem کدکهارو بگیره بسته ای رو جدا نصب نکردم, به هر حال restricted extras هم نصب کردم اما باز مشکل هست, مشکل من هم بیشتر با avi و mkv هست که بیشتر با هاشون کار می کنم, از نظر صدا مشکل ندارم فقط تصویر پرش داره و بعضی جاها یه کوچولو استاپ میزنه...پرشم که گفتم به چه صورتی انگار که یه فریم نصفه لود میشه و روی هم میوفتن انگار یه خط پرشی ایجاد میشه..
امروزم اوبونتو رو برای یه دلیلی دوباره نصبش کردم,ولی مشکل بازم هست چندین فیلم و کلیپ هم امتحان کردم, فرقی نمی کنه

یعنی هیچ کدوم از بچه های اینجا همچین مشکلی ندارند ؟!!  ??? اگر کسی می تونه راهنمایی کنه بگه، یعنی به خاطر فیلم دیدن باید برم تو ویندوز  :o

یادمه دقیقا همچین مشکلی داشتم من مخصوصا با mkv ولی نمیدونم چطوری درستش کردم یکی از کارهایی که کردم نصب gnome mplayer از سورسش بود ولی یادم نیست با این درست شد یا مشکل جور دیگه ای رفع شد

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
شرمنده سئوال دیگه داشتم:
من خودم زیاد اهل این کار نیستم ولی دوستان یه برنامه ای رو برای بک آپ گیری معرفی کردند که خوبه در موردش شما هم بخونی و البته شاید خونده باشی ولی من شنیدم این برنامه کاملیه
در مورد aptoncd هم بگم که این برنامه از فایل های دانلود شده اعم از بسته ها و بروزرسانی ها نسخه پشتیبان میگیره و وقتی شما اونا رو برمیگردونی هیچکدوم رو نصب نمیکنه طبیعتا آیکونهاش رو نباید در جاهای خودش مشاهده کنی ولی بعد از برگردوندن اگه به نت وصل نباشی و یا نسخه جدید اون برنامه نیومده باشه بوسیله برنامه های مدیریت بسته ها مثل apt یا synaptic به راحتی و بدون نیاز به نت میتونی برنامه رو نصب کنی
برنامه مشابه km نیست البته یه برنامه با نام مشابه هست ولی اصلا در حد اون نیست شما از برنامه های قدرتمند smplayer و یا vlc استفاده کن مشکلی نخواهی داشت مخصوصا شنیدم این vlc روی ۱۰.۱۰ عالی شده
در مورد پشتبان گرفتن از برنامه های دانلود شده هم چنانچه به لینوکس دسترسی نداری فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه
مگر اینکه در حالت متنی از توزیعی مثل آرچ به پوشه فایلهای دانلود شده بری و بسته ها رو کپی کنی به یه مسیر دیگه که واقعا دردسره
برای اینکه بدونی اینایی که  دانلود میکنی کجا میره یه سر به پوشه /var/cache/apt/archives/ بزن فایل ها اینجاست  ;)

در اخر بگم لینوکس مثل ویندوز نیست که به مرور زمان سرعت سیستمت کم بشه و با مشکل مواجه بشی
آخرش اینه که تنظیمات یوزرت رو به حالت اول برگردونی و تمام به شرطی که از دسترسی های ریشه بی مورد استفاده نکنی
تو لینوکس رو یه خونه در نظر بگیر که یه اتاق کوچیک به نام یوزر چسبیده بهش ، هر بلایی سرش بیاری سر اون اتاقه آوردی و خونه ککش هم نمیگزه ،‌در نتیجه پیشنهاد میکنم بی خیال بک آپ گرفتن و اینا بشو چون نیازی نیست
ویندوز رو وقتی با گوست بر میگردوندیم که سرعتش پایین میومد ولی اینجا قضیه فرق داره فقط نباید سر به سر کاربر ریشه بگذاری  ;)
دوست گرامی واقعا از راهنماییهای خوبت ممنونم و شرمندم می کنی.
شما خوب جواب میدی و من هم پررو میشم ولی واقعا میخوام یاد بگیرم و مثل گذشته نشه که یه مدت لینوکس کار کنم و دلم را بزنه به خاطر عدم آکاهی کافی
۱. مشکلم با برنامه aptoncd حل شد و تقریبا در پشتیبان گیری کفایت میکنه. با وارد کردن دو دستور برنامه ها و بکاپها برگشتن و راحت استفاده میکنم
۲. برنامه تحت داسی دیدم با نام clonezilla که پیچیده بود ولی در عین حال قوی. اگر آموزش کاملی براش سراغ داری بیزحمت لینکش را بدی. یه آموزش بود که واضح و کامل نبود و فقط در مورد هارد به هارد آموزش میداد.
۳. در مورد آنتی ویروس میدونم لینوکس نیاز به آنتی ویروس نداره ولی چون فایلها را در ویندوز هم استفاده میکنم میترسم فایلهام ویروسی شده باشه و در ویندوز بتونن فعال بشن.
چه آنتی ویروسی مناسب هست؟ که بیزحمت معرفی کن.
نود۳۲ را نصب کردم و خوب کار میکرد ولی بعد از چند روز به طور عجیبی مشاهده کردم همان  آنتی ویروس سبک که از رم خیلی کم استفاده میکنه تقریبا داره از ۷۰۰ مگ رم استفاده میکنه و عملا سرعت سیستم را گرفته. علتش چی بوده؟
۴. وقتی با aptoncd برنامه ها برگشتن مشکل برنامه ها حل شد و دیگه نیاز به دانلود مجدد نبود. فقط یه مسئله ای که هست اینه که تنظیماتی که در یوزرم انجام داده بودم مثلا تنظیمات صفحه و میانبرها و همچنین تنظیمات گرافیکی و غیره.
راهی هست که اینها هم سر جای خودشون برگردن و دیگه وقتگیر نباشه که دوباره همان تنظیمات انجام بشه.
باز شرمندتم یا علی مدد

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
شرمنده سئوال دیگه داشتم:

شما خوب جواب میدی و من هم پررو میشم ولی واقعا میخوام یاد بگیرم و مثل گذشته نشه که یه مدت لینوکس کار کنم و دلم را بزنه به خاطر عدم آکاهی کافی
۱. مشکلم با برنامه aptoncd حل شد و تقریبا در پشتیبان گیری کفایت میکنه. با وارد کردن دو دستور برنامه ها و بکاپها برگشتن و راحت استفاده میکنم
۲. برنامه تحت داسی دیدم با نام clonezilla که پیچیده بود ولی در عین حال قوی. اگر آموزش کاملی براش سراغ داری بیزحمت لینکش را بدی. یه آموزش بود که واضح و کامل نبود و فقط در مورد هارد به هارد آموزش میداد.
۳. در مورد آنتی ویروس میدونم لینوکس نیاز به آنتی ویروس نداره ولی چون فایلها را در ویندوز هم استفاده میکنم میترسم فایلهام ویروسی شده باشه و در ویندوز بتونن فعال بشن.
نود۳۲ را نصب کردم و خوب کار میکرد ولی بعد از چند روز به طور عجیبی مشاهده کردم همان  آنتی ویروس سبک که از رم خیلی کم استفاده میکنه تقریبا داره از ۷۰۰ مگ رم استفاده میکنه و عملا سرعت سیستم را گرفته. علتش چی بوده؟
۴. وقتی با aptoncd برنامه ها برگشتن مشکل برنامه ها حل شد و دیگه نیاز به دانلود مجدد نبود. فقط یه مسئله ای که هست اینه که تنظیماتی که در یوزرم انجام داده بودم مثلا تنظیمات صفحه و میانبرها و همچنین تنظیمات گرافیکی و غیره.
راهی هست که اینها هم سر جای خودشون برگردن و دیگه وقتگیر نباشه که دوباره همان تنظیمات انجام بشه.
باز هم شرمنده اخلاقتم یاعلی مدد

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
دوست عزیز سلام

رو پنل کلیک راست کن(بالا)
بعد اینا رو ادد کن:
menu bar
clock
shut down....
notific..... area
اگر چیزی کم داشت بگو
برای پایین:
show desktop
windpws list
workspace....
همین بود دیگه
فقط بچینشون

یه تازه کار

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نقل‌قول
یعنی هیچ کدوم از بچه های اینجا همچین مشکلی ندارند ؟!!  Huh? اگر کسی می تونه راهنمایی کنه بگه، یعنی به خاطر فیلم دیدن باید برم تو ویندوز  Shocked
من یک همچین مشکلی داشتم . یه زمان برای دمای بالای پردازنده ام بود . یکبار هم برای این بود که بتوسط برنامه یا برنامه هایی پردازنده تا ۸۰ درسد سرگرم و مشغول بود
یه نگاهی به دمای دستگاهت بنداز ( پردازنده − پل شمالی − هارد )
دما که بالا میره دستگاه کند کار میکنه
یه نگاهی هم به سرویس های جاری و در حال کار بنداز :

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
شرمنده چیه دادا ؟ دشمنت شرمنده باشه . من تا جایی که سوادم بکشه در خدمتم
من توی آنتی ویروسها خودم از Avast استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم و برای همه دوستان ویندوزی هم Avast رو پیشنهاد میکنم ( البته ویندوزی ! چون به نظر بنده نیازی به برنامه آنتی ویروس در لینوکس نیست و بهتره که این انتی ویروس روی ویندوز نصب بشه )
در کل با آنتی ویروس های لینوکسی کار نکردم چون Avast روی توزیعم ( آرچ ) قابلیت نصب و نظارت نداره ولی قابلیت اسکن داره ( البته زیاد دنبال این قابلیت نگشتم ) ولی به نظرم این آنتی ویروس نسخه دات deb داره و به راحتی روی اوبونتو نصب میشه
امتحان کن ( لینوکس دنیای آزادیه امتحان کن خوشت اومد برش دار خوشت نیومد بندازش ) ولی وقتی یه آنتی ویروس کسپر برای ویندوز به مبلغ 30 تومن میخری دیگه مجبوری ازش استفاده کنی ، البته شرمنده بحث به حاشیه رفت و فلسفی شد  ;)
برای اسکن هم فایل باینری آماده Avast توی سایتش هست که میتونی دانلود کنی و راحت استفاده کنی
یه آموزش برای همین فایل باینری Avast نوشتم که از لینک زیر میتونی بخونیش
http://community.chakra-project.ir/index.php?topic=72.msg437#msg437
پوشه home در فایل سیستم اصلی یا همون ریشه برای هر یوزری یه پوشه داره به اسم کاربر
مثلا یوزر من توی پوشه  خانگی یا همون home اسمش eman هست که تمام تنظیمات من توشه
خب وقتی می ری برای نصب اوبونتو اگه این home رو جدا تعریف کرده باشی ( یعنی یه پارتیشن جدا ) اونوقت برای نصب مجدد نیازی به فرمت این پارتیشن نیست و فقط شما ریشه که با علامت اسلش مشخص میکنی رو فرمت میکنی
اونوقت اطلاعات شخصی در پوشه مثلا home/eman/ دست نخورده میمونه
تمام ایمیل ها ، تمام تغییراتی که در ظاهر دادی ، و خلاصه اطلاعاتی که به شخص خودت مربوط میشه بر میگرده به شرطی که کاربری که روی سیستم جدید میسازی اسمش دقیا مثل اسم اون یکی باشه با رعایت کوچکی یا بزرگی حروف
یه جور دیگه هم میشه از اطلاعات شخصیت پشتیبان بگیری و اونم به اینصورت که وارد پوشه خانگی و پوشه مربوط به خودت بشی و فایل های مخفی رو ظاهر کنی و فایل ها رو کپی کنی یه جای دیگه و بعد از نصب برشون گردونی سر جاشون
اگه بلدی پارتیشن رو جدا تعریف کنی که هیچ اگه بلد نیستی بگو تا بیشتر توضیح بدم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65

یادمه دقیقا همچین مشکلی داشتم من مخصوصا با mkv ولی نمیدونم چطوری درستش کردم یکی از کارهایی که کردم نصب gnome mplayer از سورسش بود ولی یادم نیست با این درست شد یا مشکل جور دیگه ای رفع شد

Gnome mplayer هم نصب کردم مشکل رفع نشد ! دمای سی پی و مادربورد و کلا کیس هم طبیعی هستش, Process سی پی یو هم درست و نرماله..

خواهش می کنم HELP بدید, هیچی نمیتونم ببینم, خیلی ظلمه  ](*,)

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
شرمنده چیه دادا ؟ دشمنت شرمنده باشه . من تا جایی که سوادم بکشه در خدمتم
من توی آنتی ویروسها خودم از Avast استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم و برای همه دوستان ویندوزی هم Avast رو پیشنهاد میکنم ( البته ویندوزی ! چون به نظر بنده نیازی به برنامه آنتی ویروس در لینوکس نیست و بهتره که این انتی ویروس روی ویندوز نصب بشه )
در کل با آنتی ویروس های لینوکسی کار نکردم چون Avast روی توزیعم ( آرچ ) قابلیت نصب و نظارت نداره ولی قابلیت اسکن داره ( البته زیاد دنبال این قابلیت نگشتم ) ولی به نظرم این آنتی ویروس نسخه دات deb داره و به راحتی روی اوبونتو نصب میشه
امتحان کن ( لینوکس دنیای آزادیه امتحان کن خوشت اومد برش دار خوشت نیومد بندازش ) ولی وقتی یه آنتی ویروس کسپر برای ویندوز به مبلغ 30 تومن میخری دیگه مجبوری ازش استفاده کنی ، البته شرمنده بحث به حاشیه رفت و فلسفی شد  ;)
برای اسکن هم فایل باینری آماده Avast توی سایتش هست که میتونی دانلود کنی و راحت استفاده کنی
یه آموزش برای همین فایل باینری Avast نوشتم که از لینک زیر میتونی بخونیش
http://community.chakra-project.ir/index.php?topic=72.msg437#msg437
پوشه home در فایل سیستم اصلی یا همون ریشه برای هر یوزری یه پوشه داره به اسم کاربر
مثلا یوزر من توی پوشه  خانگی یا همون home اسمش eman هست که تمام تنظیمات من توشه
خب وقتی می ری برای نصب اوبونتو اگه این home رو جدا تعریف کرده باشی ( یعنی یه پارتیشن جدا ) اونوقت برای نصب مجدد نیازی به فرمت این پارتیشن نیست و فقط شما ریشه که با علامت اسلش مشخص میکنی رو فرمت میکنی
اونوقت اطلاعات شخصی در پوشه مثلا home/eman/ دست نخورده میمونه
تمام ایمیل ها ، تمام تغییراتی که در ظاهر دادی ، و خلاصه اطلاعاتی که به شخص خودت مربوط میشه بر میگرده به شرطی که کاربری که روی سیستم جدید میسازی اسمش دقیا مثل اسم اون یکی باشه با رعایت کوچکی یا بزرگی حروف
یه جور دیگه هم میشه از اطلاعات شخصیت پشتیبان بگیری و اونم به اینصورت که وارد پوشه خانگی و پوشه مربوط به خودت بشی و فایل های مخفی رو ظاهر کنی و فایل ها رو کپی کنی یه جای دیگه و بعد از نصب برشون گردونی سر جاشون
اگه بلدی پارتیشن رو جدا تعریف کنی که هیچ اگه بلد نیستی بگو تا بیشتر توضیح بدم
eman عزيز باز هم مثل هميشه راهنماييت عالي و كارگشا بود و برام مفيد واقع شد.
درايو hom را جدا تعريف كرده ام و اين توضيحي كه دادي انشاالله مشكلم را حل ميكنه
1. يه سئوال هست و خيلي اذيتم ميكنه اينه كه بارها اتفاق افتاده كه به خاطر يه تنظيم غلط يا دانلود درايور ناسازگار و غيره وقتي خواستم سيستم بالا بياد رفته در حالت خط فرمان يعني هم در بوت نرمال و هم حالت ركاوري وقتي خواستم اوبونتو بالا بياد بعد از كلي تلاش نتونسته سيستم را بالا بياره و خط فرمان را نشون داده كه هيچ كاري بلد نبودم جز نصب دوباره كه واقعا آزاردهنده است.
اينم يادآوري كنم كه سيستم من همانطور كه قبلا ازت پرسيدم با لايو سي دي بالا نمياد به خاطر نشناختن كارت گرافيك. راهكارش چيه؟
2. وقتي اوبونتو روي سيستم نصبه وقتي با سي دي يا دي وي دي اوبونتو بوت ميشم يه گزينه به آخر گزينه ها اضافه شده كه ظاهرا حالت نجات هست. ميشه در موردش توضيح بديد يا اينكه اگر آموزش كاملي هست لينكش را قرار بديد؟
3. در اوبونتو برنامه اي را ميخوام نصب كنم يا ... در اكثر موارد رمز ميخواد كه آزار دهنده است. راهي هست كه رمز نخواد؟
باز شرمنده با اين ناشيگريم اذيتت ميكنم.
خدا حفظت كنه يا علي

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه ک
« پاسخ #313 : 30 مهر 1389، 10:37 ب‌ظ »
eman عزيز باز هم مثل هميشه راهنماييت عالي و كارگشا بود و برام مفيد واقع شد.
درايو hom را جدا تعريف كرده ام و اين توضيحي كه دادي انشاالله مشكلم را حل ميكنه
1. يه سئوال هست و خيلي اذيتم ميكنه اينه كه بارها اتفاق افتاده كه به خاطر يه تنظيم غلط يا دانلود درايور ناسازگار و غيره وقتي خواستم سيستم بالا بياد رفته در حالت خط فرمان يعني هم در بوت نرمال و هم حالت ركاوري وقتي خواستم اوبونتو بالا بياد بعد از كلي تلاش نتونسته سيستم را بالا بياره و خط فرمان را نشون داده كه هيچ كاري بلد نبودم جز نصب دوباره كه واقعا آزاردهنده است.
اينم يادآوري كنم كه سيستم من همانطور كه قبلا ازت پرسيدم با لايو سي دي بالا نمياد به خاطر نشناختن كارت گرافيك. راهكارش چيه؟
2. وقتي اوبونتو روي سيستم نصبه وقتي با سي دي يا دي وي دي اوبونتو بوت ميشم يه گزينه به آخر گزينه ها اضافه شده كه ظاهرا حالت نجات هست. ميشه در موردش توضيح بديد يا اينكه اگر آموزش كاملي هست لينكش را قرار بديد؟
3. در اوبونتو برنامه اي را ميخوام نصب كنم يا ... در اكثر موارد رمز ميخواد كه آزار دهنده است. راهي هست كه رمز نخواد؟
باز شرمنده با اين ناشيگريم اذيتت ميكنم.
خدا حفظت كنه يا علي
ممنون
این مشکل وقتی به وجود میاد که gdm نتونه اجرا بشه و یکی از دلایلش همون مشکل کارت گرافیک میشه
وقتی به حالت متنی رفت برای اینکه مطمئن بشی gdm سعی کرده ولی اجرا نشده سعی کن با دستور زیر یه بار دستی اجراش کنی
sudo service gdm stop
sudo service gdm start
یا
sudo /etc/init.d/gdm stop
sudo /etc/init.d/gdm start
بعد اگه fail داد که یعنی باید درایور گرافیک رو مجدد نصب کنی
من همیشه بعد از آپدیت هسته در آرچ با این مشکل مواجه میشم ولی در واقع از فیکس کردنش لذت میبرم  ;)
کافیه درایور مربوط به گرافیک رو ( که اگه دقیقا بگی گرافیکت چیه و مدلش چیه بیشتر راهنماییت میکنم ) یه جای دم دست داشته باشی
من این درایور رو داخل پوشه home/ کپی میکنم بعد با دستورات زیر نصبش میکنم
درایور من با پسوند run به اسم NVIDIA-Linux-x86-256.44_3.run داخل پوشه بالاست
sudo service gdm stop
cd /home
sudo sh NVIDIA*
علامت ستاره خودش فایل رو تشخیص میده ( به شرطی که فایل دیگه ای با اول اسم مشابه این فایل نباشه ) و با sh  هم میره به مرحله نصب
البته به جای ستاره میتونی برای کامل شدن از کلید Tab هم استفاده کنی
بعد از نصب ری استارت کن ، در ادامه خودش اجرا میشه و اگه نشد که دیگه بلدی دستی اجراش کنی  ;)
در مورد سوالی بعدیت چیزی نمیدونم مگر اینکه دقیقا بنویسی چیه چون من خیلی وقته اوبونتو ندارم و حضور ذهنم در مورد این گزینه ندارم ولی میتونی تستش کنی ببینی چیه  ;D
در مورد سوال سوم هم بگم
بزن توی ترمینال
sudo visudoاین دستور فایل etc/sudoers/ رو با ویرایشگر vi باز میکنه که من باهاش تجربه ای ندارم ولی برای باز کردنش بوسیله نانو که فوق ساده هست باید  دستور زیر رو بزنی
export EDITOR=nano && sudo -E visudoبعد دنبال جمله ای شبیه زیر بگرد ( البته ممکنه 10 آخرش فرق بکنه ) حالا این 10 آخری فکر کنم به دقیقه بود به هر عددی که خواستی تغییرش بده
هرچی بری بالاتر دیرتر ازت پسورد بعدی رو میخواد
Defaults passwd_timeout=10 البته یه راهی داره که اصلا پسورد نخواد و اونم اینه البته اصلا پیشنهاد نمیکنم این فایل فوق حساس رو اینجوری بازش کنی ولی با نانو با دستور زیر باز میشه
نانو یه ویرایشگر متنی خیلی خیلی ساده هست که رفیق فابریک خودمه  ;)
sudo nano /etc/sudoers و راه مطمئن تر برای باز کردنش توسط نانو اینه
export EDITOR=nano && sudo -E visudoبعد این خط اگه هست علامت شارپ رو از جلوش بردار و اگه نیست اضافه کن که البته این راه پیشنهاد نمیشه
%sudo ALL=NOPASSWD: ALLو راحت ترین راه اینه
زدن دستور زیر su -بعد ازت پسورد میخواد و شما وارد کاربر ریشه میشی و هر کاری خواستی بکنی دیگه ازت پسورد نمیخواد

موفق باشی دوست من

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
برای ساختن یک میانبر ( Shortcut) از یک پوشه یا درایو بر روی دسکتاپ چکار باید کرد. Drag&Drop جواب نمیده . کل پوشه رو کپی میکنه .
دگمه Alt رو نگه دار بعد کلیک رو رها کن
یک مشکل در این رابطه :
وقتی سیستم رو روشن میکنم و اوبونتو بالا میاد میانبر ساخته شده فعال نیست . حتما باید یکبار هارددیسک مربوطه رو باز کنم تا فعال بشه ( این میانبر پوشه ای از هارددیسک دوم منه که برای آرشیو استفاده میکنم - هیچ سیستم عاملی روی اون نصب نیست )