eman جان ظاهرا لینکها مشکلی ندارند مشکل از شبکه ماست که چند روزی بازی درآورده.
یکی دو سئوال دیگه هم با عرض شرمندگی تمام بپرسم
۱. وقتی اوبونتو را نصب می کنم و ایمیجی که با aptoncd ساخته بودم را رستور کردم و با دودستور برنامه ها همه سر جای خودشون برگشتن و عالی بود ولی مشکل اینجاست که فونتهای فارسی باز تا حدودی ناشناسن و در فایرفاکس مثلا بعض حروف جدا جدا نوشته میشه و مجبورم دوباره فونتها را دانلود کنم و بدتر از فونتها کدکها صوتی و تصویری که هیچکدام را نمیشناسه و مجبورم دوباره صد مگی دانلود کنم. یا درایور کارت گرافیکم درست نصب نمیشه یا فلش پلیر که قبلا نصب بود نصب نشده و مجبورم تمام این کارهای آزار دهنده را دوباره انجام بدم.
۲. برنامه Remastersys Backup که لینکش را گذاشته بودی عالیه و چون لایو سی دی سفارشی شده هم میسازه برای من عالیه که این لایو سی دیهای عادی کارت گرافیک منو نمی خونن. وقتی اجراش کردم چند گزینه داره که گزینه اول را زدم و یک فایل iso تقریبا ۱.۳ گیگ درست کرد و رایت کردم روی دی وی دی و باهاش بوت شدم ولی ارور میداد نمیدونم مشکل از کجا بود. اگه جایی را سراغ داری که یه آموزش کامل برای این برنامه داشته باشه را قرار بدی ممنون میشم که با گزینه های دیگرش هم آشنا بشم.
۳. وقتی با aptoncd رکاوری کردم دو برنامه vlc و wine مشکل دارن. vlc را نداشتم و وقتی میخوام نصبش کنم نصب نمیکنه و wine وقتی برنامه ای که قبلا باهاش اجرا میشد مثل جت آدیو الان که میخوام اجراش کنم این پیام را میده:
The file '/media/7660C45E60C42729/Program Files/JetAudio/JetAudio.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
و نیز در سایتش نسخه 1.3 هست و میخوام آپگرید کنم باز میگه پکیجش را پیدا نمیکنه.
۴. با wine چطور میشه به درایوهای هارد خودم اعم از داخلی و اکسترنال دسترسی داشته باشم. چون این برنامه فقط root , hom را میشناسه.
باز هم شرمنده اخلاق ورزشی دوست عزیزم. یاعلی موفق باشی
سلام
ببخشید یکم دیر شد
در مورد تمامی سوال ها بگم که من خیلی وقته اوبونتو نداشتم و در پست های قبلی هم در حد آشنا کردن شما با برنامه ها بوده واسه همین وارد ریزه کاری ها نمیتونم بشم چون نمیدونم
شنیده بودم که گرافیک مشکل داره ولی کدک های صوتی و تصویری رو نه
اگه با دستور dpkg -i *.deb تمام فایل های ریستور شده رو نصب کرده باشی ممکنه چنین مشکلاتی پیش بیاد پس پیشنهاد میکنم بعد از ریستور کردن ایمیج APTONCD اتصال اینترنت رو قطع کن و از طریق سیناپتیک بسته ها رو نصب کن
اگه از طریق برنامه های پخش صوت بری فکر کنم اونها خودش بدون در نظر گرفتن چیزی به سراغ نت برند پس بهترین گزینه نصب از طریق سیناپتیکه
بسته های کدک ها اول اسمشون GStream دارند ، و راحت پیدا میشن
البته بعد از بازگردوند فایل ها حتما یه apt-get update توی ترمینال با دسترسی ریشه اجرا کن (با اتصال به اینترنت ) تا سیستم به روز بشه ( خیلی از این مدل مشکلات حل میشه ) ( در آخر دوباره ارتباط رو قطع کن و شروع به نصب کدک ها و برنامه ها از طریق سیناپتیک کن ) اینم دستور بالا با مجوز ریشه
sudo apt-get update
برای گرافیک هم نسخه کد بسته رو از سایت مربوط به گرافیکت بگیر و بعد از نصب سیستم سه سوت نصبش کن که دیگه نیازی به دانلود مجدد نباشه البته بسته ی deb هم احتمالا توی مسیر کش APT باید با اسم مشابه موجود باشه ( دنبالش بگردی حتما پیدا میکنی )
برای فونت ها هم یه اسکریپت فرود عزیر نوشته که از لینک زیر میتونی دنبالش کنی ولی اونم باید دانلود کنی
http://cyberrabbits.net/547/install-farsi-font-linux-zenityولی راه ساده ترش ساخت پوشه fonts. در پوشه خانگی و کپی کردن چند تا فونت رایج داخلشه
فایر فاکس هم تنظیمات لازم برای انتخاب فونت پیش فرض داره که میتونه مفید واقع بشه
در مورد Remastersys اگه مهدی بیاد توضیح بده عالی میشه چون تجربه خوبی داره ( نمیدونم چه حالتی داره که در هیچ شرایطی درایور گرافیک رو نصب نمیکنه ولی مهدی کاری کرده بود که بعد از نصب با یک کلیک به راحتی داریور رو نصب میکرد ، باهاش در میون میگذارم تا بهت بگه چطوری باید حلش کنی )
در مورد برنامه های ویندوزی بازم پیشنهاد میکنم که دنبال برنامه های معادل بگرد
ولی این خطا میگه که تیک فایل به عنوان اجرایی نخورده ، روی فایلی که میخوای با واین اجرا کنی راست کلیک کن و به مسیر proprieties > permission و تیک Executable رو بزن بعد ok رو بزن و دوباره چک کن ببین تیک خورده شده یا به حالت اول برگشته ، اگه به حالت اول برگشته بود باید به پوشه خانگی منتقلش کنی چون احتمالا اجازه نوشتن داخل درایو مربوطه رو نداری
سوال چهارمت هم جوابش اینه
ببین توی لینوکس همه سیستم زیر مجموعه ای از ریشه هست در نتیجه پارتیشن های دیگه شما هم زیر مجموعه ای از اونه
توزیعی مثل اوبونتو اومد و places رو راه انداخت که پارتیشن ها از این طریق در دسترس بودند ولی در حالت کلی و اصلی پارتیشن های شما در پوشه media واقع در ریشه در دسترسند پس برای دسترسی توسط واین به root میری و بعد وارد media میشه ، تمام پارتیشن هات توسط فولدر هایی در اونجا در دسترسند
موفق باشی