سلام
چندتا سوال داشتم که با سرچ چیز خاصی گیرم نیومد.
1-من ابونتو 11.04 نصب کردم ولی متاسفانه کارت گرافیکم رو نشناخت و بعد از دو سه بار ریست کردن دیگه بالا هم نیومد
، ولی بعدش مینت رو نصب کردم و خودش پیغام داد که نیاز به نصب داره و نصبشم کردم از طریق اینترنت ودمش گرم
.حالا سوال ،درسته که مینت مبتنی بر اوبونتو هست؟ و اینکه آیا توی اوبونتو هم مثل مینت قسمتی داره که از توش بتونم درایورهای سخت افزاری رو نصبش کنم؟(آخه تو control center برای مینت همچین چیزی برای سخت افزارها هست ولی چون دیگه نتونستم با اوبونتو بالا بیام ندیدم)
2-اون درایوری که نصب شدش تو چه مسیری قرار گرفته و میشه برش داشت تا در دفعات بعدی بدون اتصال به اینترنت نصبش کرد ؟ و آیا این درایور برای سازگاری با هسته لینوکس هست یا در توزیع های مختلف فرق میکنه و باید جداگانه نصب بشه؟
3- در مورد گراب سوال داشتم و اونم اینکه من از طریق ویکی یکسری اطلاعات پیدا کردم ولی توی مینت جواب نداد .مثلا برای ویرایش فایل menu.lst اصلا تو مینت اون دستوراتی که در ویکی اومده بود جواب نداد حالا سوالم اینه که مسیر اون فایل برای ویرایش توی توزیع های مختلف فرق میکنه یا نه تو همه توزیع ها یکسان ؟؟ و اینکه میشه مثل ویندوز یکسری گزینه هارو حذف کرد مثلا مموری تست و ...
4- و سوال آخر اینکه درسته که هسته لینوکس تو همه توزیع ها یکسانه پس باید تمام دستورات جواب بده در هر توزیعی(درست گفتم)؟؟یا نه دستورات تو توزیع ها هم فرق میکنه که اون دستورات گراب توی مینت جواب نداد چون من وقتی سرچ کردم حتی یکسری مسیر هم گفتند و فایلها تو اون مسیر ها نبود.
5-