سلام
میگند لینوکس مال حرفه ای هاست ولی هرچی نرم افزار حرفه ایه که مشهوره مثل 3d max & maya & مال ویندوزه و بازی ساز ها هم که بهترین بازیهاشونو برای ویندوز میسازند و برنامه نویسی بازی ها هم چون بخش زیادیش با c++ هست باید با خود ویندوز نوشته بشه و من تمام اموزش های گیم پلی پروگرمینگ رو که توی منابع خارجی نگاه کردم روی ویژوال استدیو اموزش دادند به نظر من لینوکس کلا یعنی کار اضافه و بیهوده چون من c++ کار میکنم و نمیونم توی اوبونتو برای ویندوز بنویسم و همه ی مردم ایرانم ویندوز دارند و حاضر نیستند با سختی های لینوکس کنار بیاند تازه خارجی ها هم با ویندوز کار میکنند چون تا حالا لپتاپ های انگشت شماری رو دیدم که لینوکس پیشفرضشون باشه اگر اونها با لینوکس کار میکردند حتما لپتاپ لینوکسی هم براشون میزدند دیگه نه؟ نظر شماها چیه؟
سلام.
بستگی داره چیو حرفه ای بدونی. مثلا من هیچ وخ یه گیمر رو نمی تونم به عنوان یه حرفه ای حساب کنم.
ولی یه برنامه نویس یا ادمین شبکه یا هکر رو میتونم حرفه ای حساب کنم
اون برنامه هایی که شما نام بردی توی ویندوز حرفه ای هستن. توی لینوکس هم ما برنامه ی حرفه ای داریم که مثل همونا کار می کنن فقط اسم و روش هاشون متفاوته. همین طور که مایا و تری دی مکس و.. نرم افزار حرفه ای ویندوزه، همین جور هم بلندر و امثالهم برنامه ی حرفه ای لینوکس هستن.
منم آموزش هام رو که نگاه می کنم طرف روی ویژوال استادیو انجام میده ولی من روی نرم افزارهای آزاد گنو/لینوکسی برنامه نویسی می کنم و برام مهم نیست اون طرفی که داره یاد میده از چه پلتفرم و چه نرم افزاری استفاده میکنه. مهم خود آدمه که بتونه با سیستم عامل کار کنه.
شما اگه نتونی کاری رو که تا حالا با یه برنامه انجام میدادی، با یه برنامه ی دیگه انجام بدی، پس به اون حد خوره و حرفه ای شدن نرسیدی.
لینوکس برنامه نویسی خاص خودش رو داره. شما قرار نیست توی اوبونتو واسه ی ویندوز برنامه بنویسی. می تونی توی ویندوز واسه ی ویندوز برنامه بنویسی و توی اوبونتو هم واسه ی اوبونتو برنامه بنویسی.
لینوکس به درد همه نمی خوره که بخواد انواع و اقسام لپ تاپ ها براش بیاد یا اینکه همه ازش استفاده کنن. هر کسی به اندازه ی نیازش از سیستم عامل استفاده می کنه. یکی نیازش ویندوزه، میره سراغ ویندوز. یکی نیازش فراتر از ویندوزه و میره سراغ لینوکس. مردم عادی که اکثر جمعیت دنیا رو تشکیل میدن، نیازشون اندازه ی نصف ویندوز هم نیست. دلیلی نداره بیان سراغ لینوکس. هروخ احساس نیاز کردن اونوخ میان.
توی جامعه ی گنو/لینوکس، هر کسی برای نیاز خودش چیزی رو میسازه و آزاد در اختیار دیگران قرار میده. اگه چیزی توی دنیای گنو/لینوکس نیست، یعنی کسی از این جامعه، نیازی بهش نداشته. پس همه چیز به نیاز بر میگرده. حالا شما خودت قضاوت کن ببین نیازت چیه و نیازت توی کدوم دنیا (ویندوز یا گنو/لینوکس) تامین میشه