من خیلی دلم میخواد از لینوکس استفاده کنم حتی ۲ نسخه اش رو آنلاین از ubuntu.com گرفتم ورژن ۸٫۱۰ و ۹٫۰۴ . اما نتونستم دوام بیارم اما تو این هفته تصمیم گرفتم چند توزیع رو دانلود کنم و توزیع های Parsix, PcLinuxOS و Mandrava رو گرفتم و نصبشون کردم اما هیچ کدومشون به دلم نچسبید و اومدم این نسخه جدید اوبونتو ۱۱٫۰۴ رو دانلود کرد من قبلش نسخه ۱۰٫۴ اگه اشتباه نکنم رو نصب کرده بودم اما موقع پخش آهنگ گیر میکرد اما این نسخه واقعا برای من که ۹ سال هستش دارم از ویندوز استفاده میکنم واقعا جذاب اومده اصلا فکر نمیکردم اینقدر گرافیکش خوب شده باشه در ضمن همه سخت افزارها رو شناخت و الان خیلی راحت دارم کار میکنم و فکر کنم یه مزیت دیگه اوبونتو برای تازه وارد ها و افراد مبتدی اینه که میشه در محیط ویندوز با استفاده از فایل wubi.exe نصبش کرد به نظرم این یه مزیت الان دارم کلی حال میکنم فکر کنم زمان مهاجرت من هم داره کم کم از راه میرسه این ورژن واقعا عالیه
خوب مثل اینکه Canonical داره به اهدافش میرسه. چون اون طور که من تو یه خبری خونده بودم، Canonical با این نسخه جدید یه جورایی کاربرای ویندوزی رو هم نشونه گرفته بود و این طور که شما میگید در مورد شما تونستن موفق باشین. البته این تازه اول کار هستش و وقتی که شما کامل داخل این دنیا بشید خیلی خیلی بیشتر باهاش حال میکنید. اینو واقعا میگم، دیگه خبری از Crack و هزاران دردسر دیگه نیست. یادمه واسه اینکه یه کار خاصی میخواستی تو ویندوز بکنی کلی باید بدبختی میکشیدی تا اون نرم افزار رو کرک شده و قابل استفاده بتونی پیدا کنی. مثلا همین چند وقت پیش من لازم داشتم یه سری مدار های الکتریکی رو رسم کنم، با یه Search متوجه شدم یه برنامه به اسم Dia diagram creator هستش. دانلود کردم و ازش استفاده کردم. واقعا عالی و کار آمد بود. تمام کارهایی که تو Visio میکردیم رو انجام میداد. فکرش رو نمیکردم به این سادگی واسه هر چیزی تو لینوکس کلی برنامه باشه.
میخوام بگم، از نظر من، غیر از بازی(این نظر منه) تو لینوکس هر نیازی داشته باشی، فقط لازمه که یه ۱۰ ۱۵ دقیقه خوب search کنی و حتما به نتیجه میرسی. نرم افزار های فراوانی تو لینوکس هست که هم حجم های پایین تری دارند و در عین حال همون کارایی نرم افزار های ویندوزی رو دارن.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه، اما اینو بگم که وقتی واقعا بتونی تو لینوکس کار کنی و مشکلاتت رو حل کنی، واقعا برات لذت بخش خواهد بود و دیگه سمت ویندوز نخواهی رفت.
موفق باشید