اینجابعضی ها نا عادلانه بحث می کنن
من خودم برنامه نویس هستم و دلایل شخصی که از لینوکس استفاده می کنم
به من انگیزه می ده , بیشتر و بیشتر ,
کار کردن خیلی راحته
همه چی مشخص هست
ویروسی نمی شه
فوقوالعادست
زیبایی , طراحی چه Gnome چه Kde
خب , الان بیشتر توضیح می دم :
۱.برای من اصلا مهم نیست که ویندوز پولی هست یا نه یا لینوکس , که بگم چون لینوکس پولی نیست استفاده می کنم , نه , اگه اینطور باشه , از برنامه های crack شده ی ویندوز نباید استفاده کنیم اگر هزینه ی خرید ویندوز یا آفیس و یه آنتی ویروس زیاد می شه , حداقل IDM که تو ایران نمایندگی داره , می تونیم بخریم , چرا نمی خریم ؟
.
۲.لینوکس برای برنامه نویس ها چیز فوقوالعاده ای هست و هر روز صبح و هر بار که سیستم رو روشن می کنن , انگار یه پنجره به دنیای جدید براشون باز شده
.
۳.کار کرد با لینوکس و ورژن های دیگر لینوکس خیلی راحته , پیچیدگی لینوکس ضعف نیست , این که ما از دانش عقب هستیم و برای یادگیری تلاش نمی کنیم و به آماده بودن عادت کردیم ضعف هست , برای همین مثلا وی...ان یا سا...س قطع می شه , بیشتر کسایی نمی تونن از نرم افزارهای دیگه استفاده کنن , چون آشنایی ندارن , همه ی ایرانی ها فکر می کنن تا با یک برنامه یک ساعت کار کردند حرفه ای هستند , پیچیدگی و سادگی در دل هم هستند , وقتی به آپشن , تنظیمات و... برنامه ها مسلط باشی , می بینی خیلی از نرم افزار ها الکی نصب هستند
.
۴. کار با لینوکس برای برنامه نویس ها بسیار ساده هست و بیشتر عاشق کار کردن با Terminal هستند تا محیط های Visual , هر چند دستورات ممکن هست , پیچیده باشه , اما کسی که برنامه نویس هست توانایی تشخیص توابع , فرمان ها و دستور ها رو داره , که برای یک تازه کار سخت هست و اگر علاقه نداشته باشه عصبی می شه
.
۵.دوستایی که می گن وقتی از ویندوز استفاده می کنن به ویندوزشون فشار می آد و ویندوز سنگینه و دزدی می کنه , درست هست , وقتی برنامه هایی مثل skyp , oovoo , حتی Yahoo نصب می کنین , دیدن که تبلیغات دارند , این یک مثال ساده هست , هر چند سایت هایی مثل rapidshare از حافظه ی مخفی سیستم هایی مه به شبکه هستن استفاده می کنن , ساده تر بگم , نرم افزارهایی مثل skype , oovoo , yahoo و ... به فضاهای مخفی که روی سیستم ها نصب هستند دسترسی دارند و این فضا ها رو به rapidshare و سایت های شبیه میفروشن , دقت کنین که حتی به اینترنت متصل هستین ٪ فعالیت کارت شبکتون از ۱۰-۳۰٪ بیشتر هست , همینطور آنتی ویروس ها, آپدیت نرم افزار ها و ... , هر سیستم فضای کمی داره که با حساب کردن اینکه چند میلیارد کامپیوتر به اینترنت متصل هستند حساب کنید , روشن بودن چراغ هارد که چیز عادی شده تو ویندوز و از ضعف های ویندوز هست , مثال خیلی راحت صبح از خواب پا میشین , سیستم روشن می کنین , ,وای میسی تا نرم افزارها بالا بیاد , خب کمی طول می کشه , 1min , بعد Mozilla باز می کنی , وایسا باز نشد , 10 تا کلیک می کنی , یهو ۱۰ تا Mozilla باز می شه , باید همه رو ببندی که گاهی هنگ می کنه میری بچه پروارو clt+alt+delete صدا می کنی , خب , أه یادم رفت startup خیلی تو اعصابن , پس باید deleteshun کنی , بعد بری سراغ msconfig , خب این همه مشکل توی ویندوز , مشکل های اول ویندوز که به چشم نمیان ,
.
۶.ویروس , خیلی از دوستان گفتن که از لینوکس برای این استفاده می کنن که ویروسی نمی شه و بعضی ها گفتن نه , این درست نیست , این درست که لینوکس عیب نداره , لینوکس هم ضعیف هست و باگ داره , ویندوز هم همینطور , خب یه سر به ساختار ویروس ها بندازیم
Keylogger
Trojan
Autorun
New Folder
Worms
regedit
Dos & bat
rar & zip
documents
خب , تا worms میدونین که چی هست و بیشتر توضیح نمی دم تا این وپست طولانی نشه , دستور های Regedit که هم مستقل هم با Dos میشه تغییرشون داد و با اضافه کردن Key و... می شه ویندوز رو به هم ریخت و نرم افزار ها رو دست کاری کرد
دستورات مستقل Dos & bat که خودشتون می شه ویروس نوشو و ضعف هستن
rar & zip , مکانی مناسب برای ویروس ها که از ضعف های Winrar استفاده می کنن
documenst , میکروسافت Office ,که همه فکر می کنن که نرم افزار با حالی هست , پس نمی دونین که می شه با shell و آفیس به Cpu دستور داد واونو از بین برد ,
خب صعف های لینوکس , لینوکس چند تا نابع خطرناک داره , همین که تابع ها باید از ترمینال وارد شن , پس فکر نمی کنم کسی بخواد به سیستم خودش حمله کنه
.
۷.فوقوالعادست چون باعث می شه همه چیو لمس کنی , باعث می شه , هر چیو دوست داری امتحان کنی , چیزی که تازه کارا نمی دونن ,لینوکس با همه ی تفاوت هاش برای من فوقوالعادست , چون باعث می شه تفاوت احساس کنم , نرم افزار ها , نصب کردن , شناختن درایورها , راحتیش , سختیش , با اون دوستمون که گفت که به تنبلی عادت کردیم موافقم , تنبلی , تکرار , محافظه کار , از ویندوز استفاده می کنی چون شاید به نرم افزاری احتیاج نداشته باشی که رو اینترنت نباشه , برنامه ی جایگزین براش پیدا کنی , کار کردن باهاشو یاد بگیری , وقت بزاری , چون به کامپیوتر در حد راه انداختن کار , اینترنت , آهنگ , دانلود , بازی نگاه می کنی , نه به چشم یه خالق
.
۸.زیبایی , زیبایی لینوکس فوقالعادست , چه Gnome چه Kde , با این که Gnome نسخه گرافیکی نیست , اما زیبایی و طراحی منحصر به فردی داره , همینطور Kde , جا به جا شدن منوها, یا دکمه های minimize ,maximize ,close , همه چیش برای من فوقوالعادست , مثل این میمونه که بیای camaro ۱۹۸۰ با ۲۰۶ , ریو مقایسه کنی , شخصیت دوستایی که از لینوکس استفاده می کنن , مثل شخصیت کسایی که ماشینشون چی هست حدس زد , ما ها ماشین باز هایی هستیم که راه ساده رو انتخاب نمی کنیم و بالای ۱۲ ساعت پای کامپیوتریم با نوشیدنی حال می کنیم , در مورد فلسفه لینوکس که فوقوالعادست
.
۹.در مورد خودم , همونطور که گفتم برنامه نویسم همین کافیه , بیشنر توضیح نمی دم , ویندوز و لینوکس با هم دارم روی Pc , من از backtrack 5r3 استفاده می کنم الان ,ویندوز هم دیگران استفاده می کنند , امیدوارم توضیحاتم کامل باشه و دیگر دوستان و استادان کامل کنن , راستی هر کسی بستگی به نیازش از سیستم عامل استفاده می کنه و انتخاب می کنه , یکی کار روزانه بازی , یکی خالق
باور نمی کنین بیشتر از ۱۲ ساعت پای کامپیوتر , این screenshot از ساعت و این پست
http://s1.picofile.com/file/7523271284/Screenshot_1.pngالان ساعت 3:22 am هست , از ساعت ۱۰ صبح آنلاین هستم , باز هم فکر می کنین , ساعت پست رو با ریاضی حساب کنین