با عرض سلام خدمت اساتید :
بنده به عنوان تازه کار می خواهم از ویندوز به لینوکس به قول شما کوچ کنم ...
البته با توجه به اینکه تازه کارم باید فعلا یک در میان استفاده کنم
من 2 ماه بود که از اوبونتو 11 استفاده می کردم ...
اما به دلیل مشکلاتی آن را رها کردم , و الان به دلایلی می خواهم کمکم کنید تا هماننده شما مسلط به لینوکس شوم ...
------------------------------------------
من هماننده شما چنین نظراتی ندارم در باره ی لینوکس
*لینوکس ویروس پذیر هست :
http://negahbaan.ir/article/2010/nov/417 . اما بخاطر اینکه اکثر استفاده کنندگان از ویندوز هستند ویروس برای آنها نوشته میشود
.
*لینوکس کند هست : توجه xp سریع تر از 7 بود چون کم حجم تر بود ... و البته اگر خام همان ویندوز 7 را نصب کنیم سرعت بالایی دارد ... با نصب برنامه ها که برای من حدود 90 گیگ برنامه شده خب رو لینوکس هم اگه بود چنین میشد ... پس لینوکس هم کند هست ...
*لینوکس در ایران مناسب نیست . الان من بخوام برنامه نویسی برای لینوکس کنم باید 5-10 سال با آن کار کنم . زبانم خوب باشه . وکلاس برم تا آن را یاد بگیرم ... و کلاسشم به خاطر دلایلی از جمله نبود داوطلب قیمت بالای 500 تومان را دارد ... (البته از کسی شنیدم میگند به شنیده ها اعتماد نکن
) مگر اون سیستم عامل ملی که باز آدم دلشو خوش میکنه به پشتیبانی فارسی (می دونید که تو ایرا پشتیبانی در حد صفر هست . هماننده تمام پروژه های نرم افزاری . عصر پهلوانان . گرشاسپ . وردپرس فارسی و ...)
*لینوکس هم می تواند نا امن باشد . یعنی شرکت سازنده در آپدیت از آی پی ایران برنامه ای جاسوسی بفرستد و چون می دانند ایرانیان چیز زیادی از لینوکس نمی دانند از آن سوء استفاده کنند ...
* یا نصب سخت افزار و برنامه های کابردی برای مثلا نرم افزار های رابط گوش های سامسونگ و نوکیا و ... مودم 3G . کارت کپچر ... و ... شاید به مشکل برخورد کنیم ...
*ویندوز هم خراب نمی شود !!! . من 7 رو 5 ساله دارم . الانم چون تا خرخره پر برنامه هست کمی کند شده . xp هم بخاطر لینوکسی که فکر کنم دوسال پیش بود نصبش کردم پرید ... اما اونم 4 سال عوضش نکرده بودم ...
-----------------------------------------------------
***اما مذیت های لینوکس سرعت شاید نا محصوص اما برخلاف نظر بالای خودم می گویم بالا هست . احساسم میگه به خاطر هسته ی لینوکس هست ...
***آزاد : خب بزرگترین مزیت لینوکس ...
***گرافیکی زیبا و منحصر بفرد . دنیایی جدید ... (همانند اپل اما تغییر پذیر تر از ویندوز و اپل)
***بسیار کمتر ویروسی می شود (در ایران که همه ویندوز کارند (حتی متاسفانه دستگاه خودپرداز ما ویندوز xp رحمت الله در آن نصبه و پول مردم بد بخت رو هوا ) ) ..
*** امنیت خود لینوکس (اگر کرمی توش نریزند بالاتر از ویندوز هست) دلیل
http://isna.ir/fa/news/92052715094/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-XPدر لینک فوق اگر مطالعه بفرمایید , اگر مایکروسافت از پشتیبانی ویندوز هایش دست بکشد ویندوز مورد حمله هکر ها قرار می گیرد و این یعنی جا برای باگ گرفتن تا دلت بخواد داره و پچ شدن نداره
لینوکس احساس خواص بودن و برتری به دیگران را به فرد استفاده کننده میده که لذتش بالاتر از استفاده آسان از ویندوز هست
سوالم هم هست : من نمیدانم مثلا با دستور wine file address .exe در کنسول مثلا فوتوشاپ و دریم ویور و ادوب ادوشن و .. نصب میشن بدون مشکل . و اگه بشند کرک چی میشه !!!
آیا از کرک در یک سیستم عامل آزاد باعث بروز مشکل میشه
چون اساس کار برای افرادی هست که در خارج پول خرید نرم افزار پولی را ندارند و می خواهد قانونی کار کنند . میشه با قانونی بودن سیستم عامل نرم افزار غیره قانونی نصب کرد ...
آیا من که کاربر 10-15 ساله ی ویندوز بودم می توانم با لینوکس کنار بیام ...
کارایی که با ویندوز انجام میدهم :
1. برنامه نویسی تحت وب (php . html . css . js) و نوشتن cms , طراحی قالب و .... (معتاد دریم ویور . زیاد کد حفظ نمی کنم . اما به عشق لینوکس حاظرم دستورات لینوکس را حفظ کنم تا در برابر لینوکس کم نیارم )
2. وبگردی ... . که با لینوکس اصلا به مشکل بر نمیخورم
3. کار با فوتوشاپ و ...
***. wamp / Image Resizer / office "outlook . word . excel ..." / Corel VideoStudio / Total Video Converter / movgear / Snagit / Internet Download Manager /
TrueCrypt من از لینوکس خوشم آمده ..
اگه تمام برنامه های بالا بدون مشکل برای من نصب بشه
من حتما به دوستانمم توسیعه میکنم استفاده کنند ...
البته چند برنامه دیگر هم هست که زیاد به کارم نمیاد . همین بالایی ها و سوال قرمز رنگ فوق را به من بگویید میشه یا نه و مشکلی نداره کافیه ...
من سخت افزار باز نیستم و نیازی به کنسول بازی و کپچر و ... ندارم و مودم وایمکسم / چه با کابل شبکه چه وای فای خوب نتیجه داده و برای من کافی است ...
بعد لینک شبکه کردن دو کامپیوتر با لینوکس هم اونم به وسیله ی lamp یا xamp بگذارید ممنونم ... ]چجوری با لینوکس به لینوکس و لینوکس به ویندوز آی پی ست کنیم و گت وای تعریف کینم
سوال دیگه . چگونه بفهمیم چقدر از حجم پهنای باند اینترنتم را استفاده کردم ... و چقدر داره ارسال و دریافت میشه
سوال بعدی . اوتوران کردن در لینوکس هست ... اگه هست چطور باید بسته بشه و به صورت معمول چند اوتوران در آن هست "برای امنیت همیشه من هر دو مورد را روزی سه دفعه چک می کنم ... و کارهای دیگه" اما لینوکس را نمی دارنم
سوال آخر . بخوام مثل شما حرفه ای بشوم بهترین cd آموزشی برای اوبونتو و کار با ترمینال و اصلاحات خاص که شما میگید مثلا kde , گنوم و ... که نمی دونم چیه هسته هست اگه هست که خب همه گنو لینوکس باید باشه چون لینوکس جز گنو نیست و اصلا از اصلاحات شما سر در نمیاورم ... همه را تو اون داشته باشه و خوب و تصویری توضیح داده باشه ...