ضمنا بنده برنامه نویس نیستم، فقط گفتم وجودش لازمه.
خب بد نیست آدم به جای اینکه مستقیم بگه بقیه در اشتباهند و حرفهایی میزنند که ازشون بعیده، خودش کمی شروع به یادگیری برنامهنویسی بکنه، کمی اطلاعاتش رو بالا ببره و بعد شروع به نوشتن چنین برنامهای بکنه. این مفیدتر از اینه که فقط بیاید بگید فردی مثل من در اشتباهه.
و ارائه یک تعریف اشتباه از دانلود منیجر و بعد هم یک تعریف فنی اشتباه که چرا اینطوریه (ارتباط دوطرفه؟!) که عموما هم نشون میده اطلاعات فنیای در این زمینه ندارید، برای اینکه بگید حرف شما درسته، قضیه رو بدتر میکنه. وقتی در مورد موضوعی اطلاع کافی ندارید، سعی نکنید حرفتون رو در اون زمینه اثبات کنید!
نیازی به ناراحت شدن از حرفهای من هم نیست، همهی ما به دنبال یک جامعهی بهتر هستیم و حرفهای من هم در همون راستا هستش که با این سبک برخوردتون باعث نشید بقیه حرفهای شما رو نادیده بگیرند.
آقای نیکسوئن میخوام کل استدلال شما را خراب کنم
اگر لازم بود نوشته میشد
آیا نداشتن درایور گرافیک درست حسابی به این دلیل هست که لازم نبود ؟
آیا نداشتن بازی به این دلیل هست که لازم نیست ؟
آیا خیلی از چیزایی که هنوز وجود ندارن به این دلیله که لازم نبوده ؟
شاید کسایی که لازم داشتن وقت و یا توانش رو نداشتن
استدلالتون واقعا مسخره هست
در ضمن کلی هم دانلود منیجر خوب داریم
ولی به دلیل فلسفه اقتصادی ناقص گنو که اول تریپ بخشندگی به خودش میگیره بعد میگه من لازم ندارم خودت بنویس
بعد شما و خیلیا دیگه میرید کمپین راه میندازید مردم گمراه بدبخت رو از جهنم ویندوز بیارید به بهشت لینوکس
که ای وای ای لینوکسا که اگر مردم تو را میشناختند از تو استفاده میکردند
بنده که به جز روی سرور فعلا روی دسکتاپ از لینوکس استفاده نمیکنم (هست ولی برای استفاده روزمره ویندوز لازمه)
و حماقت هست محروم کردن خودم از هزاران چیزی که ویندوز داره و لینوکس نداره
اگر هم چیزی روی لینوکس بهتر بود اون موقع از لینوکس استفاده میکنم و هر چیزی بهتر کارش رو انجام بده اون استفاده میشه
لینوکس خوبه واقعا هم خوبه ولی نه برای همه برای برنامه نویس ها
البته اونا هم خیلیاشون ویندوز رو ترجیه میدن
اگر بر اساس استدلال اشتباه شما که میگه نتیجه نشون میده که چی لازم بوده یا چی خوب بوده هم نگاه کنیم
میبینیم ویندوز بیشتر استفاده میشه پس کاربردی تر بوده
امیدوارم منطقی برخورد کنید نه احساسی چون با استدلال خودتون ثابت میکنم که فکرتون اشتباه کار میکنه در این مورد
یا باید بپذیریم که ویندوز کاربردی تر از لینوکس هست که همه استفاده میکنن
یا باید بپذیریم که دانلود منیجیر لازم بوده ولی ساخته نشده چون اقتصاد لینوکس مشکل داره
جفتش یک استدلال هست "توسل به نتیجه" حالا دیگه خود دانید