من بازم دلیل و استدلالی نمیبینم.فقط دارید همینطوری میگید این درسته!اگه اینطوریه یکی هم میاد میگه شاید بشه بهش گفت گنو/ویندوز!یا اصن گنو!:)
احسان جان، فکر میکنم مشکل اونجاست که درک....
کلا ۱۰۰٪ حرفم رو اشتباه متوجه شدید.منظورم اصلا بحث فنی کار نبود!(که دقیق تر و خیلی بیشتر نقل قول میکردم و خیلی بیشتر توضیح میدادم.)خلاصه منظورم رو اینطور برداشت کنید که:
بیخیال حرف های زیاد با عمق کم بشید و استدلال بیارید نه جک و حرف بیهوده!
من ربط این رو به بحث در جریان متوجّه نشدم! ولی اگه قبول داری با نصب نرمافزار سیستمعامل عوض نمیشه، چهطوریه که میگی با نصب نرمافزاری به اسم لینوکس روی سیستمعامل گنو، اون سیستمعامل تبدیل میشه به لینوکس؟
اتفاقا دقیق متوجه شدید.من دلیل این که دوست دارید جریان رو به سمت کل کل پیش ببرید متوجه نمیشم.
الان مشکلاتی که هست اینه:
۱:شما همش داری میگی گنو درسته. سیستم عامله گنو... :ما میگیم چرا؟شما میگی نه گنو درسته!میگیم چی؟ شما میگی گنو درسته!میگیم فلان شما باز میگی نه گنو درسته!همش داری میگی درسته!ولی نمیگی چرا.این که گنو سیستم عامله دلیل و استدلال نیست.یه ادعا هستش که باید براش دلیل آورده بشه. اگه وقتی میگید ترکیب پروژه گنو و لینوکس هستش که... و این قسمت ها وجود داره، دقیقا بگید چه قسمت هایی احتمالا تا حد زیادی مشکل حل بشه.
(یعنی نگفتن این که چی درسته و به جاش استدلال این که چی درسته
)
۲:فرض کنیم نباید به این سیستم عامل گفته بشه لینوکس.:چرا باید گفته بشه گنو؟وقتی اسم پژو ۴۰۵، پژو ۴۰۵ نیست که دلیل نمیشه بهش بگیم پراید!
لینک۳:(گزینه ی مهم بین این ۳ تا.دو تای بالایی خیلی اهمیتی نداره.)دلیل ترول بازی وسط هر تاپیکی که اسم لینوکس برده میشه و منحرف کردنش و راه اندازی بحث های بیهوده مشخص نیست.