دقیقا چی رو میخوای بگی؟ چند پست قبل نوشتم که گفتن لینوکس به اوبونتو اشتباست و چسبوندن گنو کنارش این اشتباه رو درست نمیکنه.
و اصلا موضوع واقعا این نیست که کدوم اسم اشتباست و کدوم اسم درسته. لینوکس، فرا از اسم کرنل تبدیل به یه برند شده. افراد خیلی بیشتری با لینوکس آشنا هستند تا گنو. گنو / لینوکس کاربرها رو گیج میکنه و ارزش برند لینوکس رو پایین میاره.
اگه بحث سر این هست که چه چیزی بیشتره هستش و افراد از چی بیشتر استفاده میکنند پس همه با هم جمع کنیم بریم ویندوز نظرت چیه؟
وفتی افرادی که از توزیعهای گنو/لینوکس استفاده میکنن از هم دیگه میپرسن از چی استفاده میکنی یکی اوبونتو یکی فدورا، جنتو و ...
نقطه مشترک اینا چی هستش؟
وقتی ازت بپرسن اوبونتو چه سیستمعاملی هستش جواب چی هست؟
چرا همه کسانی که از این توزیعها استفاده میکنن خودشون رو عضو یک کامیونیتی میدونن؟
همه این سیستمعاملها یک خانواده مشترک هستن مثل ورژنهای مختلف ویندوز یا مک.
وقتی میخواهید در موردشون حرف بزنیم یا یک مقاله بنویسیم نمی شه که اسم همه توزیعها رو بیاریم باید به یک نقطه مشترک برسیم مثلا دبیان بیس یا فدورا بیس یا توزیعهای گنو/لینوکس.
من تو اینترنت مقاله در مورد گنو/لینوکس میخونم ۸۰ درصد چیزایی که گفت یا اشتباه هستن یا مشکل فنی دارن. دارم تو سایت پر بازدید میخونم بازم همین مشکل هستش البته به اشتباهش کمتر هستش.
کسانی که اطلاع دارن باید اینا رو درست کنن اشتباهات رو گوش زد کنن.
وقتی دارن سیستمعاملها رو مقایسه میکنن نباید از اسم لینوکس استفاده کنن باید از اسم گنو/لینوکس استفاده کنن وقتی در مورد کرنل حرف می زنن باید بگن لینوکس نباید بگن گنو/لینوکس وقتی در مورد یک توزیع خاص حرف میزنن باید از اسم اون توزیع استفاده کنن.
وقتی یکی مییاد بهم میگه ویندوزت چقدر جالبه از چه ویندوزی داری استفاده میکنی من بگم اوبونتو چی میشه؟
این از پایه اطلاعاتش غلطه نمیتونم که از بالا بیام پایین هم خودم داغون میشم هم طرف هیچی نمیفهمه.
اول بهش میگم ویندوز درست نیست باید بگی سیستمعامل بعد بهش میگم گنو/لینوکس هستش که به اشتباه بهش میگن لینوکس
حالا اگه دیدم جا داره و میتونه بیشتر یاد بگیره در مورد توزیعها بهش میگم و میگم اسم سیستمعامل من اوبونتو هستش.
خوندن صفحه زیر هم خالی از لطف نیست
https://www.debian.org/intro/about