خب بزارید یه جمع بندی بکنیم :
۱. مجله با InDesign تحت ویندوز طراحی شده، خب، این شاید از یه سایت اپلی پذیرفته باشه، اما از کسی که گنو براش قبله هست و نمازش رو روبه شرمگاه حضرت استالمن میخونه پذیرفته نیست!
۲. دوست عزیزی میگن گرافیست شدن آسون نیست، ولی اگر یک گرافیست پیدا بشه که راهنمای نرم افزار رو بخونه میتونه کار رو درست پیش ببره.
۳. میگن تماس بگیرید پولتون رو پس بفرستیم، خب من که پول ندادم (و نخواهم داد).
۴.میگن در مورد ساپورت فارسی داشتیم روی اسکریبوس کمک میکردیم تا این پشتیبانی بهش افزوده بشه، خب آیا کد/اسکریپت/پلاگینی که نوشتید، در لانچ پد یا گیتهاب موجوده؟
۵. و از همه مهم تر، من کلمه «غیر آزاد» رو سرچ کردم در انجمن، و پست هایی از همین جناب بهزادی :
جدای از این که اصولا توزیع غیرآزاد به چه دردی میخوره و مگه مکاواس چشه که کسی باید بیاد و از جبیر استفاده کنه؛ مسلما شما نمیتونی از ابزارهای گنو و حتا خود لینوکس تو یه سیستم غیرآزاد استفاده کنی. نهایتا بتونی از کرنل BSD استفاده کنی و بقیهی قسمتهای سیستمعامل رو خودت تکنفره بنویسی، چون ابزارهای معمول که برای این کار در دسترس هستند مجوز GPL دارند و به شدت در برابر بستهشدن مقاوم هستن
وقتی یه استادی تعیین می کنه فقط با یک نرم افزار خاص باید یه کاری رو انجام بدید به این عمل آزادی گفته نمی شه یا اینکه کارفا از ما می خواد فقط از یه نرم افزار خاص استفاده کنیم
خب شما نباید زیر بار این حرف برین. من خودم دانشجو هستم و تا حالا یک بار هم از نرمافزارهای غیر آزاد برای کارهای دانشگاهیام استفاده نکردم. شما نباید آزادی خودتون رو با رفتن زیر یوغ استاد یا کارفرما از بین ببرید. اگه خودتون بخواین از نرمافزار غیرآزاد استفاده کنین بحث دیگهایه، اما هیچکس در دنیا حق نداره استفاده از چیزی رو به شما تحمیل کنه
و موارد دیگر که با سرچ به دست میان. ایشون میگن تا بحال برای پروژه های دانشگاهیشون از نرم افزار غیرآزاد استفاده نکردن (
) و خب حالا در مجله ای مشارکت میکنن که با نرم افزار غیر آزاد و کاملا ویندوزی طراحی شده.