بنظر من گیاهخوارها با همهچیزخوارها تفاوت دیدگاهی بسیار بنیادین دارن. آیا شما که همهچیزخوار هستید قایل به این هستید که حیوانات هم حق و حقوقی (rights) برای خودشون دارن که انسانها باید اونها رو محترم بشمارن؟
یه سوال، فرض کنید یه گربه یا سگ یا گوسقند یا گاو یا هر پستاندار دیگهای داره برای خودش راه میره، یک نفر میره با لگد محکم بهش میزنه و اون حیوون میوفته روی زمین. بنظر شما این کار، کار اخلاقی/درستی هست یا نه؟
اون اسمش حیوان آزاریه!!!
ربطی هم به خوردن گوشت نداره!!!
گیاه خوار حیوان آزار هم داریم
باید خدمتتون عرض کنم ریشه خیلی از جنایت ها از همین سلاخی کردن حیوانات بیگناه شروع میشه !
این کارها ما رو وحشی و خونخوار میکنه ! یه کم فکر کن خودت می فهمی من چی میگم !
یه همسایه قصاب داشتیم! اذیتش میکردن گریه میکرد!!!با چشم خودم دیدم! پس وحشی نمیکنه
و با این حرف شما داری به ما همه چیز خوارها توهین میکنی.
پس با این حساب که شما میگین آدمیزاد باید بتونه گوشت خام رو هم بدون مشکل بخوره و هضم کنه !!
ولی نمیتونه ! پس یه جای کار داره میلنگه آقا مهران عزیز !
بله باید بتونه و میتونه! کسایی که گیاهخوار میشن بعد یه مدت نمیتونن گوشت بخورن و سیستم گوارشیشون اون و پس میزنه!
این به خاطر سازگاریه!
اگر کساییکه که گوشت پخته میخورن گوشت خام بخورن هم چون عادت کردن اولش بدنشون پس میزنه اما کمکم عادت میکنن!!
راستی سوشی میدونی چیه!
نمونه های خام خواری زیادی داریم!
ویتامین ها رو میشه با آمپول یا مکمل تامین کرد .
یعنی از بچگی وقتی میتونیم گوشت بخوریم اینکار و نکنیم و بریم چند وقت یکبار آمپول بزنیم؟!؟!؟!
درکل سیستم بدن انسان بیشتر شبیه گوشتخوارانه. مثل دندون نیش و یا آنزیم های هضم گوشت!
ولی به این نکته باید توجه کرد که
گوشتخوار افراطی همونطور که اسمش روشه افراطیه!
وقتی شما میگی برای حیوانات باید حق در نظر بگیریم یعنی میگی به اونها حق برابر بدیم.
اگر حق انسان ها و حیوانات برابر باشه وقتی یکی از حیوانات هم به انسان آسیب رسوند باید محاکمه بشه!
حیوانات گوشنخوار حد و اندازه خودشون و میدونن و فقط به اندازه خودشون شکار میکنن...
اگر یه انسان هم حد خودش و بدونه... یعنی به اندازه گوشت بخوره و بیش از حد نباشه هم مشکلی پیش نمیاد!