ولی بیاید جدی باشیم
هعی همینش میگم
حرف های مانند شعار خوبه ولی وقتی که قبلش درست باشه و جا افتاده، مانند همین سیاست که فضای مجازی پر شده از اینکه طرف خونه نداره پول نداره و تمام دلیل مخالفتش اینه، البته نمیخوام این بحث وا کنم درست میگن یا نه و مسئولین فاسدن یا نه، ولی صرفا مردم پول ندارن دلیل بر دزد بودن و فاسد بودن کل مملکت نمیشه! و باید دقیق تر موضوع نگاه کرد(نمیخوام بحث سیاست وا کنیم پس اگه کسی دلیل منطقی در این باره داره خوبه،صرفا منظورم اینه با دیدگاه بدبختی نباید فقط نگاه کنیم)
منحرف ؟ 🤣🤣🤣 خوب خندوندیمون ! دایی من از گذشته این مسیرو رفته بودم و تحقیقامو کرده بودم ، فقط در وجود خدا شک داشتم وگرنه دینو خیلی وقت پیش بوسیده بودم گذاشته بودم کنار ! که خب وقتی گفته های منطقی این عزیزان رو خوندم چشام باز تر شد !
بهتره همینجوری از چیزایی که میبینی چرت و پرت نچینی پشت هم به زبون بیاری ، این انارشیسم رو هم هنوز درش سوال برام وجود داره و گیجم در موردش و کسی نگفته پذیرفتمش ، در لحظه اول یکم تند پیش رفتم درموردش و مجذوبش شدم ! فقط همین !
علاقه ای به این مساعل نداری میتونی وارد کافه اوبونتو نشی و به همون چیزایی بپردازی که دانشت میکشه !
هیچ دیدگاهی ندارم به اینکه شما چجور پیش رفتید از نظرات آقای دانیالبهزادی و یا دیگران و قضاوت کنم، ولی صرفا یکم درمورد یه موضوع بیشتر فکر کنید صرفا بخاطر چندتا چیز که دیدید و قاطی کردنش با چیزایی که دوست دارید خودتون به اون سمت نبرید و چون صرفا یه عده دیدید تعصبی بودن یا اشتباه میگفتن دور کل یه جامعه و عقاید خط نزن! این میگم چون بنظرم خود آقای بهزادی هم صرفا نگفت من خداناباور هستم!
البته اگه همینکارو میکنید یا درست پیش میرید که هیچی صرفا یه نصیحت بود از من کم سن سال