ممنون بابت نصیحتت دوست من ، عقیده ای رو از بچگی بهمون فرو کردن ، واسه همین سخته برای بعضی ها درک نبود دین و خدا ، اونم در حالی که حکومت در همه جا دست داره و نود و نه درصد منابع زیر نظر خودشونه ، نباشه هم کی جرعت میکنه خلافشو بنویسه ! پس با خوندن منابع فارسی نمیتونین عقیده درست رو پیدا کنید برای خودتون ، من هم نظر اینوری ها رو خوندم هم اونوری ها رو ، منظورم تعیست و اتعیسته ، به این رسیدم که نیازی به دین نمیبینم ، اما در مورد خدا شک داشتم که برطرف شد در اون تاپیک ، حتی با اینکه تعیست ها تعدادشون بیشتر بود ، حرف اتعیست ها منطقی تر میزد ، حداقلش یک جهان تصادفی برای من منطقی تر از بهشت و جهنمه و خدای بالاسرش !
در ضمن من نگفتم جناب بهزادی گفتن من خداناباورم ، بلکه خودم دارم میگم که خودم خداناباورم در حالی که برای عقاید دیگه احترام قاعلم و مثل بعضیا نمیام بگم دو تا بی خدا تو یک انجمن زپرتی …
خیلی هم خوبه اینم قبول دارم که خب حرفت بزن تهش خب میتونی اصلا چیزی ننویسی یا اصلا قبول نداشته باش حرف طرف و جوابش نده ولی اینکه بیای توهین کنی کاملا واضح و کل حرفت توهین باشه خوب نیست چی بهتر میشه؟ فقط تویی که نفرت تو دل یکی انداختی خودت خراب کردی و در نهایت نمیدونم به چی میرسیم به خواسته شخصی یا چی؟!(البته خودم جاهای دیگه شاید تعصبی حرف بزنم ولی فقط برای شوخیه اکثرا)
امم اره چی بگم منم راستش خیلی چیزا میبینم یه بعدی نگاه میکنن و اگه آدم بخواد مخش وا کنه متوجه میشه اون دیدگاه سایت ها تک بعدی البته فقط هم سایت نه خیلی افراد جامعه یبار یادمه یه شخص خیلی مذهبی بود داشتیم درمورد یه نوع بیمار شدن میگفتن طرف نقض میکرد بعد میگفتن پس شما بگو چجوری این بیماری میگیریم؟ طرف میگفت اونش دیگه من نمیدونم کار خداست دیگه!! ولی خب وقتی نمیدونی مگه مجبوری بیای به بقیه بگی حرف دروغه و کار خداست! حتی اگه اطلاعات کافی نداریم میتونیم ببینیم خب حرف بقیه رو(:
و اینکه گفتی نیازی ندارم متوجه ام ولی خب بنظرم باز دنبالش برو بعضی چیزا که آدم میبینه نکته هایی داره و اون نکته هارو پیش میری میبینی چیزای خوبی داره، نمیدونم منظورم چجور بگم ولی شاید با تحقیق بیشتر چیزای منطقی تر از خدا دیدی شایدم نه به هرحال چیز خوبیه آدم اطلاعاتش ببره بالا بیشتر مخصوصا تو این مورد، البته بازم نمیگم آدمی بدون اطلاعات هستید این چیزی بود که خودم نظرم و دوست دارم کلا گفتم(:
بر فرض که کسایی که میگن خدا وجود نداره افتادن مردن و دیدن خدا وجود داشت، اونموقع میخوان چیکار کنن؟ اما کسایی که دین داشتن که ضرری نکردن.
آقای گرامی ولی به صورت جد میگم من که قبول دارم کاملا این متن میبینم دیدم بد میشه به دین! حداقل از دیدگاه کسی که خدارو باور نداره خیلی بیشتر
من ترجیح میدم بیشتر بدونم تا اینکه برم همه جا خودم خوب جلوه بدم نماز بخونم و دیگر موارد این دقیقا همون دین الکی نیست؟ الان خیلی افرادی که میبینم حتی تعصبی دینی میگما، باهاش حرف میزنی میبینی کلا میلنگه و یجا که به نفعش باشه کارهای دین نمیکنه و جایی که نفعش نگیره میکنه، و این اصلا خوب نیست بهتره دین قشنگ درک کنه و خداش
به هرحال اگه هم اینطور نیست بازم فکر نمیکنم یک در هزار کسی با این حرف ایمان بیاره