سید مجید جان اینجا کلمهی فیلتر اون معنی که میگی رو نمیده. به جاش میشه گفت الک کردن.
قضیه اینه که شما با گذاشتن اون عکس به خوبی داری نشون میدی که اصلاً دنبال منطق و واقعیت (حقیقت هم نه حتی) نیستی. واسه همینه که رغبت نمیکنم باهات بحثی بکنم چون انرژیم در یه مسیر باطل خرج میشه.
ضمناً قبلاً در تاپیک آیا خدا دیدهم شخصیت شما چه مدلیه. چیزی که خوشحالم میکنه اینه که اصلاً نیازی نیست بحث بکنم تا چیزی اثبات بشه چون شما خودت داری شخصیت و طرز فکرت رو فریاد میزنی.
مطمعنی طرز فکر منو میدونی ؟ لابد فکر کردی مثل این خرمذهبیا هستم ؟ یا که فقط یه اعتقادی بهم القا کردن و دارم باهاش میرم جلو ؟ نه خیر ! من گشتم و انتخاب کردم ! کسی هم مجبورم نکرده یا حتی بهم مشورت نداده ! خودم گشتم و یافتم و برداشتم
یه زمانی منم میگفتم وای ج.ا بدبختمون کرده و قبله عالم و این حرفا ... بعدا خودم گشتم و جوابامو پیدا کردم ! حتی کسی بهم نگفت برو بگرد !
ضمنا الان کی داره فرار میکنه ؟ به بهانه انرژی و این حرفا !
گفتی من توی ایا خدا شخصیتمو نشون دادم ... لینک بده ! مگ خودت شخصیتتو نشون ندادی ؟
من هیچ بی احترامی نکرده بودم که شما یهو پریدید گفتید ماله کش ! بزار گرم بشیم بعد فحش بدیم !
یا اقای بهزادی میاد میگ میگه مشکل ذهنی دارید !! بعد میگن ادب از که آموختی ؟ از برخی از اعضای انجمن !
بعدشم شخصیت خودتو دیدی ؟ چقدر بی احترامی میکنی ؟
ایرادی بگیر که خودت نداشته باشی لااقل !
شما حرف منطقی بزن ... من از گفتن اینکه توی یه بحثی شکست خوردم هیییچچچ ترسی ندارم ! حرفت منطقی باشه برای چی بهانه بیارم !
ولی خب حرفت درباره خودت صادقه ! من هرچی بگم تو میگی نه حرف خودم ! مگ نه ؟
شما فعلاً در قدم اول با استفاده از سختافزار و نرمافزاری که علوم و تکنولوژیهای پشتش رو اروپاییها و آمریکاییها بوجود آوردهن نیا داخل اینترنتی که سوییچش دست آمریکاس و انجمنی که مال یه سیستمعامل اروپاییه و هزینهی هاستش که داخل اروپاس رو دارن با ارز اروپایی پرداخت میکنن نظر بده، تا بعد ببینیم کجا بهشته کجا نیست.
اینم شخصیت شماست !