به هر حال منم خوش حال میشم افرادی که به هرچیزی در راستای منافعشون میگن "بدیهی" باهام بحث نکنن !
در حال حاضر فقط کسانی که «منافع» دارن عکس اون آدم رو میذارن واسه پروفایلشون. شاید به همین دلیله که من بدون خطاب قرار دادن مستقیم شخصی، یه دونه «مالهکش» گفتم و شما به خودت گرفتی!
منظورت مشخصا من یا اقای حسین زاده بودیم چون ما تنها داشتیم دفاع میکردیم !
ضمنا من منفعتی گیرم نیومده ... ازکجا معلوم که شما با حمله به عکس پروفایل من چیزی گیرت نمیاد ؟
والا منم از بحث نمیترسم. از همون اولی که اومدم داخل این انجمن پایهی ثابت بحث کردن بودهم 😂😂
حرفات متاقض با اعمالتن !
قضیه اینه که یکی میاد میگه «فضای مجازی وله» و نوکراش سریع دستبهکار میشن واسه خوشخدمتی و خودشیرینی، بعد شما میای سند و مدرک از من طلب میکنی! سند و مدرک چی یعنی چی آخه؟ بیخیال دیگه الان خود شما هم داری ضرر میبینی از این طرح صیانت. این بحث کردن به چه درد میخوره؟
مگه من گفتم طرح خوبه !؟ منم مخالفم ! همون اول کار هم گفتم برچسب بهم میزنید ... اخرش هم مستقیما برچسب زدید !
من بحثم سر به قول شما "قبله عالم" بود که چطور ادعا میکنید همه چیزو ایشون مستقیما مدیریت میکنن و بقیه بازیچه ان !
انگار همون خط اولو خوندی اعصابت بهم ریخت و یه ارسال زدی !
اصلا بحثسر طرح نیست اقا !
بیخیال ! به حرصش نمیارزه !
البته آیا خدا بحث در مورد وجود خدا بود که وجود نداشتن خدا اثبات نشده. همونطور که دیدید بحث به نتیجه ای نرسید.
ولی فساد توی کشور مارو دیگه همه می دونن! این همه دلیل هم بالا براش آوردن که کاملا منطقی بود. شما چرا قبول نمی کنی؟
بله ؟! من گفتم فساد نیست ؟ اصلا انگار ارسال هارو نمیخونید !!!
بحث سر رهبری بود ! بحث سر اختیارات رهبر بود !
برو از اول بخون چی گفتم !
بابا من به اونش چیکار دارم ، نکته اصلی رو بگیر دایی !
اهااااا خط دومت یکم گیجم کرد !😅
ببین من تو بچه های به اصطلاح "حزب اللهی" بودم ... چیز خاصی بارشون نیست ! بهتره بگم اکثرا بارشون نیست !!
دعوا زیاد داریم هی بهشون میگی داداش این حرکت لازم نیست این زیاده رویه و... میشینه برات از گام دوم انقلاب میگه درحالی که یه خطشو نخونده ! و فکر میکنه با گاو طرفه حتی نمیدونه اصلا جریان گام دوم چیه گام اول چی بود و .... تو فضا سیر میکنن !
رک و پوست کنده بگم از طرف حکومت هیچ گونه توانایی فرهنگ سازی ای با نتیجه مثبت وجود نداره ! منی هم که میبینی خودم مذهبی شدم اگر قرار بود بسیج منو مذهبی کنه الان مثل این مذهبیای رو مخ شده بودم (اگه میتونست ! که نمیتونست ) ... خداروشکر مث اونا نشدم !
برو اثرات واکسن فایزر رو ببین همون موقعی که ما تحریمش کردیم !
به نظر شستشوی مغزیشون روی شما خوب جواب داده و خوب چشمتون رو روی حقیقت میبندید
وای چه منطقی ! جواب همه چیزایی که گفتم رو دادی !
مطمعنی خودت شست و شو مغزی داده نشدی ؟
حیف من فیلماشو پاک کردم ولی خب دیدم پرستاری فلج شد و توییت کرده بود بخاطر واکسن بوده ! چون بعد از واکسن حالش یجوری شد و... حیف پاکش کردم !
مرگ یه دکتر و اینچیزا هم همینطور
ضمنا تاحالا از خودت پرسیدی وقتی دارو های بیماران پروانه ای برای ما تحریمه چرا باید واکسن بدن ؟