0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: vandu در 29 شهریور 1391، 10:58 قظنقلقول از: حامد سپهر در 29 شهریور 1391، 10:46 قظیه پیشنهاد نه چندان جالب... میتونیم مقالاتی رو که ترجمه نشدن بیخیال بشیم :|این هم حرفیه. دوست نداشتیم اینجوری بشه...شک دارم راه دیگهای هم داشته باشیم. چون شما که داری میگی تا ۳ روز دیگه وقت داری برای کارای ویرایش. مجله هم اصلش اینه که قبل از انتشار نسخه بعدی ترجمش تموم شده باشه...toti که آخر ترجمش (ubuntu game) اینو نوشته:نقلقولدوستان عزیز به علت مشکلی خاص نمیتونم به این زودی این چند خط باقی مانده رو تمام کنم ممنون میشم کسی به من کمک کنه.
نقلقول از: حامد سپهر در 29 شهریور 1391، 10:46 قظیه پیشنهاد نه چندان جالب... میتونیم مقالاتی رو که ترجمه نشدن بیخیال بشیم :|این هم حرفیه. دوست نداشتیم اینجوری بشه...
یه پیشنهاد نه چندان جالب... میتونیم مقالاتی رو که ترجمه نشدن بیخیال بشیم :|
دوستان عزیز به علت مشکلی خاص نمیتونم به این زودی این چند خط باقی مانده رو تمام کنم ممنون میشم کسی به من کمک کنه.
من مجله رو بدون اون ترجمه ها می بندم. جاشون خالی خواهد بود تا وقتی که آماده بشن. اگرم نشدن که دیگه قسمت این بوده. موفق باشید...
نقلقول از: Lucky Guy در 29 شهریور 1391، 10:35 قظکدوما هنوز ترجمه نشدن!؟؟؟UBUNTU GAMES, Top 5 و ASK THE NEW GUYنقلقول از: حامد سپهر در 29 شهریور 1391، 10:46 قظیه پیشنهاد نه چندان جالب... میتونیم مقالاتی رو که ترجمه نشدن بیخیال بشیم :|این هم حرفیه. دوست نداشتیم اینجوری بشه...
کدوما هنوز ترجمه نشدن!؟؟؟
ubuntu games من سعی میکنم تا حداکثر یک ساعت دیگه تمومش کنمنقلقول از: vandu در 29 شهریور 1391، 11:11 قظمن مجله رو بدون اون ترجمه ها می بندم. جاشون خالی خواهد بود تا وقتی که آماده بشن. اگرم نشدن که دیگه قسمت این بوده. موفق باشید...اگر فایل قابل ویرایش هم داخل گوگل داکز قرار بدی شاید بشه بعد از آماده شدن ask the new guy ویرایش کرد.
نقلقول از: artificial_intelligence در 29 شهریور 1391، 11:26 قظubuntu games من سعی میکنم تا حداکثر یک ساعت دیگه تمومش کنمنقلقول از: vandu در 29 شهریور 1391، 11:11 قظمن مجله رو بدون اون ترجمه ها می بندم. جاشون خالی خواهد بود تا وقتی که آماده بشن. اگرم نشدن که دیگه قسمت این بوده. موفق باشید...اگر فایل قابل ویرایش هم داخل گوگل داکز قرار بدی شاید بشه بعد از آماده شدن ask the new guy ویرایش کرد.ای بابا. تو داری بازی هارو ترجمه میکنی!!!؟؟شروع کردیش یا نه؟؟دوتای اولی رو من تموم کردم. اگه خواستی ادامشو انجام بده که زودتر تموم شه.
نقلقول از: Lucky Guy در 29 شهریور 1391، 11:34 قظنقلقول از: artificial_intelligence در 29 شهریور 1391، 11:26 قظubuntu games من سعی میکنم تا حداکثر یک ساعت دیگه تمومش کنمنقلقول از: vandu در 29 شهریور 1391، 11:11 قظمن مجله رو بدون اون ترجمه ها می بندم. جاشون خالی خواهد بود تا وقتی که آماده بشن. اگرم نشدن که دیگه قسمت این بوده. موفق باشید...اگر فایل قابل ویرایش هم داخل گوگل داکز قرار بدی شاید بشه بعد از آماده شدن ask the new guy ویرایش کرد.ای بابا. تو داری بازی هارو ترجمه میکنی!!!؟؟شروع کردیش یا نه؟؟دوتای اولی رو من تموم کردم. اگه خواستی ادامشو انجام بده که زودتر تموم شه.آره، دیگه تقریبا داره تموم میشه.
من از لیست مدیران صفحه گوگل داک اومدم بیرون. در واقع یکی زحمت کشیده انداختم بیرون. نمیتونم ترجمه رو اونجا آپ کنم. چه کنم؟
من فردا صفحه نخست رو ترجمه خواهم کرد
دفعه بعدی اگه زنده بودیم به هر کس برای هر صفحه که تحویل میگیره 1 روز بهش وقت میدیم اگه تحویل نداد اون قسمت رو میدیم به یه نفر دیگه.تعارف که نداریم با هم
نقلقول از: sorena100 در 29 شهریور 1391، 01:13 بظدفعه بعدی اگه زنده بودیم به هر کس برای هر صفحه که تحویل میگیره 1 روز بهش وقت میدیم اگه تحویل نداد اون قسمت رو میدیم به یه نفر دیگه.تعارف که نداریم با هم منم موافقم حالا یک روز نه روز ؟ ولی به هر حال باید با برنامه ریزی و مدیریت بهتر پیش بریمیک جوانمرد بیاد و صفحه دوم رو ترجمه کنه