اینجا رو بهتر از ویندوز میدونم ولی عیب بزرگش اینه که اکثر شرکت ها نرم افزار هاون رو فقظ برای ویندوز عرضه میکنن. برای بسیاری از برنامه ها و مخصوصا گیم ها یا معادل لینوکسی وجود نداره و یا ضعیف عمل میکنه. مثلا vlc برای من هیچ وقت نتونست جای km رو بگیره.
برتری دیگه ی ویندوز اینه که همه گیر هستش و اکثرا از اون استفاده میکنن. ما هم مجبوریم هم رنگ جماعت بشیم. برای امور درسی مجبوریم از برنامه های ویندوزی استفاده کنیم و ...
در شهری که همه کج راه میروند به کسی که صاف راه میرود میخندندویندوز ۸ رو همزمان با اوبونتو 12.10 نصب کردم. یعنی از ورژن 10.10 اومدم 12.10 و از ویندوز xp رفتم 8. راستش هم برای ویندوز و هم اوبونتو ورژن های قبلی رو ترجیح میدم
از اون موقع تقریبا هر روز از اوبونتو استفاده میکنم ولی بیش از از ۴ بار وارد ویندوز نشدم. فقط برای نیاز هایی که توسط اوبونتو رفع نمیشن میرم سراغ ویندوز که در این دو هفته اخیر نیازی نبوده
نظر شخصی من اینه که یه کاربر تازه کار و معمولی به هیچ وجه اوبونتو رو انتخاب نمیکنه. به چند دلیل:
- کامپیوتر رو که میخره, یعنی وقتی که میخواد کار رو شروع کنه ویندوز روش نصبه
- کسی نیست راهنماییش کنه. همه ویندوز دارن
- در فروشگاه ها برنامه برای لینوکس خیلی کم عرضه میشه یه جورایی میشه گفت نیست اصن. برو مغازه بگو برنامه gimp برای اوبونتو میخوام. یارو میمونه! ولی بگو فتوشاپ میخوام. صد نوع برات ردیف میکنه
- برای استفاده از لینوکسی ها باید اینترنت داشته باشه. بدون اینترنت معنی ندارن
- یه کاربر عادی هستش که استفاده معمولی میخواد بکنه و چیزی از برنامه نویسی و سورس کد و اینا نمیدونه و آزادی و این حرفا براش معنی نداره
(من حرفام بی طرفانه بود. حقیقت رو گفتم. منصفانه نگاه کنید)