درثانی شما واقعا فکر میکنی که مایکروسافت پنجاه هزار کارمند گذاشته که روی کامپیوتر من و شما یه کارایی بکنه؟!
باتها، باتها رو فراموش نکن دوست من.
از ویندوز تا حالا استفاده نکردی؟! از همون اول فقط با لینوکس کار کردی؟! دچار توهم توطئه هستی دیگه درست میگم نه؟
چرا دوست عزیز از ویندوز هم استفاده کردیم زیاد هم استفاده کردیم.
یه روزی یه کامپیوتر آوردن خونه مون مشخصاتش نصبت به الان خیلی درب و داغون بود هنوز XP هم منتشر نشده بود یه چند سالی بعدش بود ۲ یا ۳ سال، چه میدونستیم ویندوز چیه؟، بیل گیتس کیه؟ باهاش ور میرفتیم و عشق میکردیم که داریم کامپیوتر یاد میگیریم.
امروز تونستم یه عکس رو نمایش بدم. (حتی فایل هم نمیدونستیم چیه)
امروز تونستم به آهنگو حذف کنم.
یه روز به داداشم گفتم بیا ببین چی پیدا کردم، حدس میزنید چیا بودن {calculator,paint} ماشین حساب هم داره! نقاشی هم میشه توش کشید(کلا توی کامپیوتر منظورم بود)!
خلاصه روزها گذشت مشغول بودیم xp منتشر شد و خیلیها روی سیستمشون داشتن.
یه چیزی دیدم خیلی محیطش خوشکله همه جاش آبی و سبزه تازه دیدم از درایو هم میتونه کپی بگیره!
خب ابتدای راه بودیم اما اگر قضیه اینجوری بود اون کامپیوتر به صورت پیشفرض یه چیزی مثل اوبونتو داشت اون موقع قضیه چی بود همهی این اتفاقات چه طوری رخ میدادند؟
لینوکس رو خودم انتخاب کردم اما ویندوز رو به اجبار استفاده میکردم و فکر هم نمیکردم که چیز دیگهای هم باشه، پس نباید از اون دورهای که به اجبار استفاده میشده (اجبار به خاطر اطلاعات کم) رو حتی به حساب آورد که با اون شروع کردم.
نه من سالهاست کامپیوتر دارم و باهاش کار میکنم اما از یک سال پیش تا به امروز دارم حس میکنم دارم با کامپیوتر کار میکنم.
درود بر ریچارد استالمن بزرگ!؟