انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61281 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
چه خبر بوده اينجا :o :o :o :o
بله آقای کلوندی حق با شماست ، این تاپیک ماجراهای زیادی با خودش داشته.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین alisanie

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
آقا به نظر من این موقعی که شما می ری سمت اوبنتو یعنی اینکه می خواد انسانیت خودش رو با رعایت قوانین اول به خودش بعد به دیگران ثابت کنه
بعد ما هرچی که می خواییم تو اوبنتو داریم دیگه کرک شده چرا؟
اگه پولی رو به دوستی دادی جوری برخورد کن که پول و دوست رو با هم از دست ندی

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
چه خبر بوده اينجا :o :o :o :o
بله آقای کلوندی حق با شماست ، این تاپیک ماجراهای زیادی با خودش داشته.
سلام دوست عزيزم ;D
منظورتون با منه؟ ::)
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us
So, Be careful
Really

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
شاد باشی
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
بوی کودتا آید همی. اخطار به ناظران انجمن. اون از اون kubuntu ییها که می خوان زودتر کودتا کنند اسم سایت رو بزارن kubuntu.ir این هم از این اصلاحگرایان که می خوان قوانین رو اصلاح کنند البته به قول خودشون.

با اجازه بزرگترها ما هم بریم بالا منبر

1. اینکه کسی دوست نداره دزدی کنه این مسلمه.
2. ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی با درآمد ایرانی با مخارج ایرانی. حالا چه طور می شه پول بالای windows va photoshop va ... نرم افزارهایی از این دست داد می شه حکایت خرید خونه و ماشین. یعنی یه عمر باید کار کنه و تو سرش آرزو داشته باشه که بتونه یک کامپیوتر با نرم افزارهای لایسنسی بگیره و بعد ان شا الله بره زن بگیره. ( بحث پولدارا جداست قاطبه ملت منظوره نظره)
3. خب حالا که شرایط نیست چه کار باید کرد قرار نیست که برنامه نویسی برای من بشه مصیبت عظما تا visual studio هست چرا باید سرم رو با بقیه نرم افزارهای رایگان درد بیارم و امیدوار باشم که کاملا مچ شده و تازه شما نرم افزاری به حرفه ای photoshop که رایگان هست سراغ دارید.
4. متاسفانه اینجا ایرانه با همه مشکلاتش یه خواهش به جا ایده آل گری بیاید واقع بین باشیم.
5. من برنامه نویس .net هستم یعنی رو سیستم من windows vista (چون رو لپ تابم بوده لیسانس داره ) ، sql server 2005 developer edition ، visual studio 2008 , photoshop و یک norton 360 حالا خودتون حساب کنید من باید چه کارمی کردم تا این پولها رو جمع کنم و این نرم افزارها رو بخرم. احتمالا 80 سالگی بعد تازه باید کتاب خارجی بخرم چون کتابهای ترجمه شده بدونه مجوزه و خب این یعنی 90 سالگی ...

6. بابا اینجا ایرانه با درآمدش با مخارجش تو رو خدا واقع بین باشید
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین alisanie

• Jr. Member
  • *
بوی کودتا آید همی. اخطار به ناظران انجمن. اون از اون kubuntu ییها که می خوان زودتر کودتا کنند اسم سایت رو بزارن kubuntu.ir این هم از این اصلاحگرایان که می خوان قوانین رو اصلاح کنند البته به قول خودشون.

با اجازه بزرگترها ما هم بریم بالا منبر

1. اینکه کسی دوست نداره دزدی کنه این مسلمه.
2. ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی با درآمد ایرانی با مخارج ایرانی. حالا چه طور می شه پول بالای windows va photoshop va ... نرم افزارهایی از این دست داد می شه حکایت خرید خونه و ماشین. یعنی یه عمر باید کار کنه و تو سرش آرزو داشته باشه که بتونه یک کامپیوتر با نرم افزارهای لایسنسی بگیره و بعد ان شا الله بره زن بگیره. ( بحث پولدارا جداست قاطبه ملت منظوره نظره)
3. خب حالا که شرایط نیست چه کار باید کرد قرار نیست که برنامه نویسی برای من بشه مصیبت عظما تا visual studio هست چرا باید سرم رو با بقیه نرم افزارهای رایگان درد بیارم و امیدوار باشم که کاملا مچ شده و تازه شما نرم افزاری به حرفه ای photoshop که رایگان هست سراغ دارید.
4. متاسفانه اینجا ایرانه با همه مشکلاتش یه خواهش به جا ایده آل گری بیاید واقع بین باشیم.
5. من برنامه نویس .net هستم یعنی رو سیستم من windows vista (چون رو لپ تابم بوده لیسانس داره ) ، sql server 2005 developer edition ، visual studio 2008 , photoshop و یک norton 360 حالا خودتون حساب کنید من باید چه کارمی کردم تا این پولها رو جمع کنم و این نرم افزارها رو بخرم. احتمالا 80 سالگی بعد تازه باید کتاب خارجی بخرم چون کتابهای ترجمه شده بدونه مجوزه و خب این یعنی 90 سالگی ...

6. بابا اینجا ایرانه با درآمدش با مخارجش تو رو خدا واقع بین باشید

من یه جوریی موافقم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
البته اینها نه فقط مشکلات ما که مشکلات همه دنیاست... راه حلش هم گام به گام شروع به استفاده از نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز و کمک به توسعه اونهاست :)
نرم‌افزارهای آزاد تو کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی و همین شرق دور فراگیری و پیشرفت خیلی زیادی داشتن دلیلش هم اینه که اونها هم مثل ما هزار و یک مشکل داشتن و البته همگی خودشون رو ملزم و موظف به رعایت حقوق دیگران میدونستند بنابراین شروع به تولید و توسعه نرم‌افزارهای آزاد کردن و یک نمونه موفقش هم همین اوبونتو :)

البته نمیشه از حمایت دولتها و رسانه‌ها در کمک به رشد و توسعه نرم‌افزارهای آزاد گذشت...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین alisanie

• Jr. Member
  • *
البته اینها نه فقط مشکلات ما که مشکلات همه دنیاست... راه حلش هم گام به گام شروع به استفاده از نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز و کمک به توسعه اونهاست :)
نرم‌افزارهای آزاد تو کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی و همین شرق دور فراگیری و پیشرفت خیلی زیادی داشتن دلیلش هم اینه که اونها هم مثل ما هزار و یک مشکل داشتن و البته همگی خودشون رو ملزم و موظف به رعایت حقوق دیگران میدونستند بنابراین شروع به تولید و توسعه نرم‌افزارهای آزاد کردن و یک نمونه موفقش هم همین اوبونتو :)

البته نمیشه از حمایت دولتها و رسانه‌ها در کمک به رشد و توسعه نرم‌افزارهای آزاد گذشت...
من اعتقاد به کپی رایت دارم
ولی حالا یک سوال بزرگ:
ٔدرامد ماهی ۳۰۰ هزار تومان می تونه photoshop بخره ؟

من که بعید می دونم مشکل ما این نیست که به کپی رایت اعتقاد نداریم مشکل ما نداشتن پول برای خرید اورجینال هست!

من خودم عاشق اینم که اورجینال داشته باشم و قوانین رو رعایت کنم چون رعایت نکردنش مثل دزدی ولی نمیشه یکی از دلایل اومدن سمت لینوکس همین نداشتن محدودیت ها هست!

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
پاسخ به: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن &
« پاسخ #128 : 21 خرداد 1387، 05:36 ب‌ظ »
نقل‌قول

اینو بسیار موافقم چونکه تا وقتی که دواتها برای توسعه متن باز تلاش نکنند. متن باز نمی تونه به پیشرفت های روزافزونی دست پیدا کنه. و جالب اینجاست که از اون طرف هم برای دولت ها سود داره چون دیگه ارز از کشور برای خرید نرم افزار خارجی خارج نمی شه. همین چند وقت پیش برای سرور یکی از دانشگاه های کشور یک ویندوز ۲۰۰۳ خریدن به قیمت ۷۰۰ هزار تومن! ( البته ما که نفهمیدیم اینقدرش از کجا اومده ولی مطمنم که پرداخت شده )

به شخصه از نرم افزار های متن باز بسیار طرفداری می کنم چونکه هم مجانی هستند و هم بدون دردسرهای جانبی دیگه ( مثل اینکه بدنبال کرکش گشتن و بجای کیـجن ویروس دانلود کردن و قص الیهذا ... )

راستی من از مدیران سایت که نماینده اوبونتو در ایران هستن و .... می خوام یه سوال بپرسم که شایدبهتر باشه یه تاپیک جدا بخوره ولی بزارید همینجا شروع بشه ؟
شما برای گسترش سیستم عامل گنو/لینوکس (بالاخص توزیع اوبونتو ) در محیط تجاری و مخصوصا ادارای ( دولتی و غیر دولتی ) چه فعالیت هایی رو انجام داده اید؟ و برای حمایت های دولتی چه اقداماتی رو انجام داده اید ؟ آیا تابحال شده ( با هزینه های بسیار  بسیار اندکی که طلب می کند ) کلاسی برای آشنای با گنو/لینوکس و حتی آموزش آن راه بیاندازید ؟
( سوالات زیاده و اینجا هم مکانش نیست٫ ولی چون اسم حمایت دولت اومد این بحث ناخودآگاه به ذهنم خطور کرد )

دوستان این بحث به این تاپیک منتقل شد : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5111.0
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1387، 12:27 ب‌ظ توسط dexidenova »
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
دولت خواست حمایت کنه نشد. انقدر ما فرهنگمون پایینه تا یه جا آبه گلالود می بینیم می خوایم ماهی بگیریم. همین پروژه سیستم عامل ملی. بماند که چه افتضاحی شد. خدا چقدر حسرت ژاپن و آلمان بکشم خب. ترجیه می دم cyber man باشم تا real man و توی این آدمها زندگی کنم. یا فقط حرف می زنن یا فکر اینن که چه کار کنن بیشتر خرشون رو ببندن. خدا خدا می کنم زودتر نسل جدیدی جایگزین بشه.
به هر حال ما که این همه خودمون سنگ متن باز رو به سینه می زنیم. کو نرم افزاری که نوشتیم و همه جا داره استفاده می شه و ...
بگذریم کم کم دارم خودم رو قانع می کنم قید کامپیوتر بزنم و برم سراغ هنر بی خیال آدمها

نمی دونم شاید هم با کمک دوستان یه سایت زدم آموزش برنامه نویسی لینوکس و اونجا شاید چند تا پروژه دست بگیریم با کمک نسل جدید
topic of بود اما بزارید به حساب درد دل. وقتی می گم اینجا ایرانه حساب درآمدش نیست حساب آدمهاش هم با طرز تفکرشون هست.
توی ارگانهای دولتی داشتن مدرک ICDL الزامیه که همون دار و دسته بیلیه شاید اگه دولت بیاد این آموزشها رو منتقل کنه به لینوکس باز حرفی
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
شایدبهتر باشه یه تاپیک جدا بخوره
موافقم! اساسا خارج از بحث شدن به ۱۰۰۱ دلیل ایراد داره ;)
شرمنده اگه من هم OffTopic شدم :oops:
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
« پاسخ #131 : 22 خرداد 1387، 12:30 ب‌ظ »
بحث در مورد حمایت دولتی به  http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5111.0 منتقل شد
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:12 ب‌ظ توسط dexidenova »
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #132 : 23 خرداد 1387، 01:55 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستای خوبم  :) 
به قول بدچوکر قصد زنده کردن بحثی رو ندارم فقط --->
بدینوسیله اعلام میکنم:
از همه عزیزانی که به خاطر لحن بد بنده ذره ای ناراحت شده اند عذرخواهی میکنم.
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:08 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
با سلام خدمت دوستای خوبم  :) 

سلام ای کیو سان!  :) یالله قربان ، مخلصیم!  @};-
از دیدن پست ات بسیار خوشحال شدم!  :)  از من که دلگیر نیستی؟! ;)
به هر حال خیلی مخلصیم :-*
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام عزیز
 بابا تو انجمن اوبونتو این حرفها وجود خارجی نداره(داره؟نداره دیگه!!!)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من