بوی کودتا آید همی. اخطار به ناظران انجمن. اون از اون kubuntu ییها که می خوان زودتر کودتا کنند اسم سایت رو بزارن kubuntu.ir این هم از این اصلاحگرایان که می خوان قوانین رو اصلاح کنند البته به قول خودشون.
با اجازه بزرگترها ما هم بریم بالا منبر
1. اینکه کسی دوست نداره دزدی کنه این مسلمه.
2. ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی با درآمد ایرانی با مخارج ایرانی. حالا چه طور می شه پول بالای windows va photoshop va ... نرم افزارهایی از این دست داد می شه حکایت خرید خونه و ماشین. یعنی یه عمر باید کار کنه و تو سرش آرزو داشته باشه که بتونه یک کامپیوتر با نرم افزارهای لایسنسی بگیره و بعد ان شا الله بره زن بگیره. ( بحث پولدارا جداست قاطبه ملت منظوره نظره)
3. خب حالا که شرایط نیست چه کار باید کرد قرار نیست که برنامه نویسی برای من بشه مصیبت عظما تا visual studio هست چرا باید سرم رو با بقیه نرم افزارهای رایگان درد بیارم و امیدوار باشم که کاملا مچ شده و تازه شما نرم افزاری به حرفه ای photoshop که رایگان هست سراغ دارید.
4. متاسفانه اینجا ایرانه با همه مشکلاتش یه خواهش به جا ایده آل گری بیاید واقع بین باشیم.
5. من برنامه نویس .net هستم یعنی رو سیستم من windows vista (چون رو لپ تابم بوده لیسانس داره ) ، sql server 2005 developer edition ، visual studio 2008 , photoshop و یک norton 360 حالا خودتون حساب کنید من باید چه کارمی کردم تا این پولها رو جمع کنم و این نرم افزارها رو بخرم. احتمالا 80 سالگی بعد تازه باید کتاب خارجی بخرم چون کتابهای ترجمه شده بدونه مجوزه و خب این یعنی 90 سالگی ...
6. بابا اینجا ایرانه با درآمدش با مخارجش تو رو خدا واقع بین باشید