انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21935 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنونم یکی اینجا زد تو خال "اپلیکشن" ، نیاز واقعی کاربر هست ، البته ما 3 سال پیش به این نتیجه رسیدم
شما r_m1232002 نخصص در برنامه نویسی هم دارید ؟
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
ممنونم یکی اینجا زد تو خال "اپلیکشن" ، نیاز واقعی کاربر هست ، البته ما 3 سال پیش به این نتیجه رسیدم

ممنونم. بله ، رشته تحصیلی و زمینه کاری من نرم افزار و برنامه نویسی است. اگرچه به شکل دقیق تر من به هوش مصنوعی علاقه مند هستم و در این خصوص فعالیت می کنم اما در گذشته زمان زیادی را صرف سایر زیرشاخه های کامپیوتر هم کرده ام.

زبان تخصصی من ++C/C ، زبان سطح پایین Assembly  و برای کارهای معمول هم از Python استفاده می کنم. به تعدادی زبان دیگر هم به صورت کلی آشنایی دارم.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
خوب این دوستمون چیزی رو گفت که من در پست قبلی هام یادم رفت که بگم  (ایشون آدم نکته بینی هستن  +1  من یادم رفت بگم ولی ایشون گفتن)
خوب یه چیز دیگه ای هم که من همزمان با این موردی که دوستمون گفتن میخواستم سوال کنم این هست که پشتیبانی سخت افزاریتون را روی چی گذاشتین؟؟؟ (از دسکتاپ یا تبلت و یا گوشی یا هر سه تاش؟؟)خوب احتمال دسکتاپ که حتمی هست ولی در موارد دیگه هم فکر کردین؟؟ مثلا یکی All in one داره فکری براش کردین؟؟
از فناوری های جدید (البته بعضیا هم نچندان جدید) هم پشتیبانی میشه امثال اون کورس فایر و معادل انودیایی اون SLI (فکر کنم همین بود مخففش یادم رفته)و یا ساتا3 و3 USB و HDMI و تاچ و بلوتوث وایرلس و ...
ببینین چیزی های دیگه ای هم هستن مثل امنیت (یکی از ارکان اصلی در سیستم عامل ها)و این که تمرکزتون روی کدوم لایه های امنیتی بیشتر هست و ... 

ویرایش: در صورتی که شرکت های سخت افزاری از شما پشتیبانی مناسبی نکنن (مثل ساپورت انودیا و  ای تی آی و ... از لینوکس)شما باید راه انداز اون رو داخل خود سیستم عامل پیاده کنین (این کار بعضا مشکلیه  چون سخت افزارها متنوع هست) حتی لینوکس که فراگیر هست با سخت افزار ها بعضا مشکل داره و راه انداز بصورت کامل کار نمیکنه
البته توقع ندارم که شرکت ها همه سریع آستین بالا بزنن ولی خیلی از شرکت ها ازتون استقبال میکنن بویژه اونهایی که سورس کد در دسترسه براتون راحت تره (که معمولا شرکت های سخت افزاری راه اندازشون سورس کد در دسترس نیست)ولی برای نرم افزار ها وضعیت بهتری دارین                ولی بازم این مشکل رو دارین  و براش فکری هم کردین
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 11:59 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...

ممنونم. بله ، رشته تحصیلی و زمینه کاری من نرم افزار و برنامه نویسی است. اگرچه به شکل دقیق تر من به هوش مصنوعی علاقه مند هستم و در این خصوص فعالیت می کنم اما در گذشته زمان زیادی را صرف سایر زیرشاخه های کامپیوتر هم کرده ام.

زبان تخصصی من ++C/C ، زبان سطح پایین Assembly  و برای کارهای معمول هم از Python استفاده می کنم. به تعدادی زبان دیگر هم به صورت کلی آشنایی دارم.
اتفاقا آقای مالکی هم دانشجو کاردانی رشته کامپیوتر(نرم افزار) در دانشگاه آزاد قزوین هستند و به هوش مصنوغی علاقه دارند
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C_%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF_%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 11:41 ب‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان عزیز، لطفن از ارسال پست‌های غیر مرتبط خودداری فرمایید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
1. چون ویندوز نیست! کانفیگ پذیره. متنوعه
2. تا جاییکه جایگزین مجانی داشته باشه نه
3. بستگی به کیفیت و پولش باشه. دونیت رو به پول دادن برای خرید چیزی ترجیح میدم
4. مهم نیست. کیفیت بالا باشه.
5. ممکن نیست (با اغراق)! این سوالت یعنی هنوز دانش کافی رو نداری
6. به لینوکس وابسته ام و کاری تا حالا نبوده که وابسته به ویندوزم کنه به جز: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53897.0.html
بستگی به اهمیت موضوع داره! تا جای ممکن قیدش رو میزنم. اگر مجبور بودم ویرچوال باکس رو باز می کنم  ;D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟

۱- سرعت و امکانات زیادبرای توسعه
۲- اگراحتیاج داشته باشم، بله
۳- "
۴- چرا همیشه میخواهید یک سیتم عامل را محدود به یک ملت کنید!
۵- !
۶- تنها استفاده از ویندوز جهت کامپایل برنامه برای ویندوز است!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
دوست عزیز توی مسموم ترین کامیونیتی ممکن دارید نظرخواهی میکنید!
شاید هم این مجموعه مسموم نیست و حق داره. حداقل تجربه نشون داده که حق با این مجموعه هست.

کرنل لینوکس بیش از ۲۰ سال هست که داره توسط بهترین توسعه‌دهنده‌ها، که معادل خیلی از اون‌ها رو اصلا توی ایران نداریم، توسعه داده می‌شه. هزینه توسعه دوباره کرنل لینوکس حدود ۳ بیلیون دلار (۱۰ هزار میلیارد تومن) تخمین زده شده.
حالا یکی بیاد بگه که می‌خواد دوباره یک هسته جدید بنویسه که اگر به خوبی سیستم توسعه لینوکس پیش بره، احتمالا ۲۰ سال دیگه تازه به نقطه فعلی لینوکس می‌رسه. جامعه‌ای که بخواد برای چنین طرحی به‌به و چه‌چه بکنه، به نظر من مسموم‌تر هستش تا جامعه‌ای که بگه این کار اختراع دوباره چرخه.

در هر صورت، ایده ساخت دوباره یک چیزی که در حال حاضر وجود داره، باید یک دلیل بسیار بسیار محکم داشته باشه و تا وقتی که اون دلیل رو نشنید، نمی‌شه در اون مورد نظری داد.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

۱- امنیت، تنوع طلبی، میزکارهای متنوع تا حدودی هم فلسفه‌ش
۲- بستگی داره چقدر خوب باشه اما تا وقتی سیستم عامل های قدرتمندی با هسته لینوکس وجود دارند چرا پول بابت سیستم عاملی که امتحانش رو پس نداده خرج کنم
۳-به جواب بالا رجوع شود!
۴- خیر اگر هم که دیگه این سیستم عامل وطنی کد بسته باشه دیگه هیچ! اصلا نباید طرفش رفت چون من یکی اطمینانی ندارم
۵-  مگه میشه از بیس بخواهید طراحی کنید! اصلا شدنی نیست اگر هم شدنی باشه اختراع دوباره چرخ خواهد بود و کارایی کمتر در مقابل رقبا! چرا که سایر سیستم عامل های موجود تجربه بزرگی رو به عنوان پشتوانه دارند!
۶- سیستم عامل برای من حکم وسیله رو داره و برای راحتی کارهام ازش استفاده میکنم هرکدوم کارهام رو بهتر انجام بدن با همون کار میکنم الان هم ویندوز و اوبونتو هر دو روی لپ تاپ نصبه!
نمیخوام ناامیدت کنم اما این کار شدنی نیست!

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
آیا باید چرخ را از ابتدا اختراع کرد؟

به این سوال نمی توان با قطعیت جواب رد داد. اتفاقا گاهی لازم است تا چرخ از ابتدا اختراع شود. گاهی لازم است تا چیزی که قبلا وجود داشته را کنار گذاشت و از ابتدا چیزی نو و تازه ساخت. اما در بیشتر مواقع باید بهبود داد. همینطور بود که خود “چرخ” و بسیاری از امکانات امروزی در طول زمان به تکامل رسیدند. این مسیر تکامل از جستجوی پاسخ برای رفع یک نیاز می‌آید. در واقع نوآوری عوامل مختلفی دارد و یکی از آنها بروز نیازهای جدید یا تغییر نیازهای قدیمی است. به‌همین دلیل در دنیا می‌بینیم تلفن‌های همراه از یک دستگاه تلفن قابل حمل تبدیل می‌شوند به یک منشی شخصی هوشمند که الگوی زندگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند و در عین حالی که نیازهای جدید را پوشش می‌دهند نیازهای تازه‌ای هم می‌سازند.

حالا چرخ را از ابتدا اختراع کنیم یا نه؟ واقعا نمی‌توان جواب قطعی به این سوال داد. گاهی باید این کار را انجام داد و گاهی هم نباید. این بستگی دارد به این‌که ما از پس چه کارهایی به‌خوبی برمیاییم و از پس چه کارهایی برنماییم. اما این چرخ روزی می‌شود سیستم عامل ملی، کامپیوتر ملی، موبایل ملی، تبلت ملی، اتوموبیل ملی و ….

این چرخ هرچه که می‌خواهد باشد اما یادمان باشد زمانی ساختن این چرخ ارزشمند است که کیفیت آن بالاتر از کیفیت چرخ‌های قبلی باشد. یادمان باشد که در حال حاضر مسئله‌ی اصلی در دنیا صرفا تولید یک محصول نیست. کسی دنبال این نیست که بگوید من می‌توانم فلان محصول را تولید کنم. مسئله‌ی اصلی پاسخ به یک نیاز است و همین پاسخ است که اتفاقا سطح کیفیت محصول را متفاوت می‌کند. در واقع همه می‌خواهند بگویند من می‌توانم یک محصول با کیفیت فراتر از انتظار تولید کنم. اگر فقط به‌فکر تولید باشیم و به کیفیت فکر نکنیم آنگاه می‌توانیم با افتخار کماکان پیکان تولید کنیم و از آمار تولیدی کارخانه‌هایمان مسرور باشیم. به‌جای پیکان می‌توانید هرچیز دیگری که تمایل دارید را جایگزین کنید!
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
کرنل لینوکس بیش از ۲۰ سال هست که داره توسط بهترین توسعه‌دهنده‌ها، که معادل خیلی از اون‌ها رو اصلا توی ایران نداریم

توسعه دهنده خوب تو ایران کم نیست اما نمی دونم این ویندوز چه سودی به حالشون داشته که حاضر نیستند حتی برای یه بارم شده یه پلتفرم دیگه رو امتحان کنن!

اصلاحیه : یه توسعه دهنده خوب کسیه که اونقدر باهوشه که بفهمه ویندوز به هیچ وجه مناسب برنامه نویسی نیست!
پس نتیجه میگیریم که جناب nixoeen درست می گن،که معادل خیلی از اونها تو ایران نیست.

تا حالا همچین پستی رو دیده بودید؟؟ ;D

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
۳- "
۵- !
معمولا ما عادت داریم تا بیام و از کلمه ایران استفاده کنیم،فلان جنس ایرانیه بدرد نمیخوره و ...
منظور محدود کردن به یک ملت نیست منظور کشور طراح بوده،که یک محصول اگر ایرانی باشه یعنی در پشت پکیج محصول نوشته شده باشه / ساخت ایران / ایا استفاده خواهید کرد یا خیر
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
۳- "
۵- !
معمولا ما عادت داریم تا بیام و از کلمه ایران استفاده کنیم،فلان جنس ایرانیه بدرد نمیخوره و ...
منظور محدود کردن به یک ملت نیست منظور کشور طراح بوده،که یک محصول اگر ایرانی باشه یعنی در پشت پکیج محصول نوشته شده باشه / ساخت ایران / ایا استفاده خواهید کرد یا خیر
آره ولی وقتی با عقل جور درنمیاد...
این که یه پروژه کلید بخوره خوبه،چون حد اقلش اینه که چهار نفر رو می فرسته سر کار
ولی این که شما می خوای از صفررررررررررررر شروع کنی خیلی عجیبه اونم توی این مملکت،کدوم شرکتی همچین سرمایه گذاری می کنه؟
یه چیز عجیب دیگه این که شما گفتی اپلیکیشن های ویندوز و لینوکس رو اجرا می کنه ولی با مشکل و بزودی مک و اندروید،خوب این چه سیستم عاملیه که اپلیکیشن استاندارد(منظورم برنامه ایه که صد در صد نصب بشه)نداره؟لابد می خواید یه استانداردی تعریف کنید که برنامه نویسا با اون واسه شما برنامه بنویسن(مثل ios)
باز اگه می گفتید هستش لینوکس یا bsdئه ُما قراره کتابخونه و ... رو از صفر بنویسیم جور در میومد ولی این که قراره هسته هم خودتون بنویسید،شک دارم عقلی قبول کنه
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1392، 11:35 ق‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
درک مسئله کمی سخته،اما تمام تلاش ما اینه که استانداری وجود نداشته باشه برای طراحی یک برنامه،ما در تعیین مزیت رقابتی، قضاوت بازار و مشتریان را ملاک قرار داده ایم و معتقدیم هر چه بیشتر از نگاه مشتری به مسائل بنگریم، به واقعیت بازار نزدیک تر می شویم

نقل‌قول
این یه بخش کوچکی از این داستانه

نقل‌قول
ولی این که شما می خوای از صفررررررررررررر شروع کنی خیلی عجیبه اونم توی این مملکت،کدوم شرکتی همچین سرمایه گذاری می کنه؟
قرار نیست از صفررررررررررررررر شروع بشه ، البته نه در همه قسمت ها،اما خیلی جا ها هم هست که از اول باید نوشته شه.
منظور از این که شما میتونید برنامه های چند سیستم عامل رو نصب کنید،به این معنی نیست که باید از اول برنامه نویس بیاد و با یک استاندارد خاص برنامه رو طراحی کنه/خیر
شما برنامه مد نظر رو پیدا میکنه حالا فرمتش .exe یا .deb و یا هرچیز یگه ای هست رو نصب میکنی

حالا شاید بگید،wine هم تو لینوکس همین کار رو میکنه اما wine کجا و ... ما کجا
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
درک مسئله کمی سخته،اما تمام تلاش ما اینه که استانداری وجود نداشته باشه برای طراحی یک برنامه،ما در تعیین مزیت رقابتی، قضاوت بازار و مشتریان را ملاک قرار داده ایم و معتقدیم هر چه بیشتر از نگاه مشتری به مسائل بنگریم، به واقعیت بازار نزدیک تر می شویم

نقل‌قول
این یه بخش کوچکی از این داستانه

نقل‌قول
قرار نیست از صفررررررررررررررر شروع بشه ، البته نه در همه قسمت ها،اما خیلی جا ها هم هست که از اول باید نوشته شه.
منظور از این که شما میتونید برنامه های چند سیستم عامل رو نصب کنید،به این معنی نیست که باید از اول برنامه نویس بیاد و با یک استاندارد خاص برنامه رو طراحی کنه/خیر
شما برنامه مد نظر رو پیدا میکنه حالا فرمتش .exe یا .deb و یا هرچیز یگه ای هست رو نصب میکنی

حالا شاید بگید،wine هم تو لینوکس همین کار رو میکنه اما wine کجا و ... ما کجا
پس در این صورت kde و unity و ... هم می تونن روش نصب شن
ولی شما گفتی که نمی شه؟گفتید باد بهینه سازی شه
پاردوکس؟
من که قاط زدم
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین