سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست
میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون
1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟
2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟
3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟
4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟
5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟
6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟
۱- امنیت، تنوع طلبی، میزکارهای متنوع تا حدودی هم فلسفهش
۲- بستگی داره چقدر خوب باشه اما تا وقتی سیستم عامل های قدرتمندی با هسته لینوکس وجود دارند چرا پول بابت سیستم عاملی که امتحانش رو پس نداده خرج کنم
۳-به جواب بالا رجوع شود!
۴- خیر اگر هم که دیگه این سیستم عامل وطنی کد بسته باشه دیگه هیچ! اصلا نباید طرفش رفت چون من یکی اطمینانی ندارم
۵- مگه میشه از بیس بخواهید طراحی کنید! اصلا شدنی نیست اگر هم شدنی باشه اختراع دوباره چرخ خواهد بود و کارایی کمتر در مقابل رقبا! چرا که سایر سیستم عامل های موجود تجربه بزرگی رو به عنوان پشتوانه دارند!
۶- سیستم عامل برای من حکم وسیله رو داره و برای راحتی کارهام ازش استفاده میکنم هرکدوم کارهام رو بهتر انجام بدن با همون کار میکنم الان هم ویندوز و اوبونتو هر دو روی لپ تاپ نصبه!
نمیخوام ناامیدت کنم اما این کار شدنی نیست!