دوستان. از لطفتون ممنونم
یه پیشنهاد: میشه به صورت یه اپلت گنوم نوشته بشه؟ مثل تقویم اصلیش؟
تازه امکاناتش زیاد شده و اندازهٔ پنجرهش بزرگتر از اون شده که بخواد بصورت اپلت باشه. مگه اینکه toolbar ش پنهان بشه(اون همه آیکون همه بیان توی راست کلیک اپلت)، تقویم قمری یا میلادی غیرفعال بشه، label های میلادی و قمری هم پنهان بشن... تازه هر بار هم که روی اپلت کلیک یکنیم برنامه از اول اجرا میشه(ریاستارت میشه) پس سرعتش هم کمتر میشه. و خیلی مشکلات و محدودیتهای دیگه برای کاربر و برنامهنویس(بنده)...
واقعاً نیازی به این کار هست؟ یعنی اپلت شدنش چه مزیتی داره که ما از این همه امکانات(و امکاناتی که در آینده اضافه خواهند شد) بگذریم؟ من اون برنامه رو از حالت اپلت درآوردم چون احساس کردم برام ایجاد محدودیت میکنه...
تا نظر دوستان دیگه چی باشه...
خسته نباشی. کار شما قابل تحسین هست که اینقدر پرتلاش هستید و در این مدت کم چندبار برنامه رو به روز کردید .
خواهش میکنم. و اینکه بد نیست یکم قدردانی و تشکر کنم:
اول از کمک خدا...
دوم از زحمات آقای مولا پهنادایان، که کار من بر اساس کار ایشون هست...
سوم از توسعهدهندگان پایتون(که همچین زبان هلویی!! رو درست کردن
) و پروژهٔ GTK و PyGTK ...
چهرام از شما که بنده رو تنها نمیذارید...
...
دو مورد من در نسخه ۱.۲.۱ پیدا کردم یکی اینکه وقتی ماه رو از مهر به بعد انتخاب می کنیم می تونیم روز ۳۱ رو هم براش انتخاب کنیم تو قسمت افزودن روز دلخواه که نباید بدین شکل باشه
چشم. میذارم که با تغییر ماه، ماکزیمم عدد روز رو هم آپدیت کنه.
و یکی دیگه در قسمت ترجیحات انتخاب زبان یک طرف combobox نوشته به فارسی زبان اون طرف انگلیسی که سوال پیش می یاد چرا .
برای اینکه میخوام در آینده بینالمللی بشه. و اگه کسی فارسیزبان نبود سردرگم نشه، اون عبارت Language رو ببینه و زبان رو تغییر بده...
اسم قسمت افزودن روز دلخواه هم بشه تعریف رویداد بهتر هست چون در حقیقت ما داریم رویداد تعریف می کنیم .
خب گزینههای موجود سه تاشون رویداد هستن، ولی آخری یادداشت هست، تازه در آینده میخوام تعمیممش بدم و گزینههای دیگهای(مثل کار و یادآوری و...) هم اضافه کنم.
حالا بین «روز دلخواه» و «نشانه(bookmark)» و «رویداد» کدومش رو باید انتخاب کنم؟! چطوره رأی بگیریم؟!