به نظر من شما برو عضو تیم رسمی توسعه شو
ببین شاید تونستی توکارش کنی
اینطوری آدم نمیتونه از تقویم لذت ببره. یعنی من ترجیح میدم تقویم کاغذیم رو نگاه کنم تا تقویم روی دسکتاب رو! اما خوب اگه با همه برنامههای معروف مثل ناتیلوس و کلاینتای میل integrate بشه اون موقع چیز خدایی میشه
البته خوب کار سختیه! اما فک میکنم باید شدنی باشه. ینی هیچ طوری مث آدمیزاد نمیشه اینکارو گرد!؟ بدون اینکه آدم از کل گنوم سر در بیاره !؟
حتما باید یه تیم خبره بشینه اینکارو کنه!؟ من از موقعی که این اسنو اپل رو دیدم واقعا دلم تاریخ شمسیش رو می خواد! تازه آدم می فهمه سیستم عامل یعنی چی!
این چند تا عکس از اپل رو هم اینجا میذارم که البته نه برای تبلیغه! و نه برای خراب کردن اوبونتو! چون اصلا این سیستم عامل روی پیسی نصب نمیشه
بیشتر برای اینکه بگم خیلی دوست دارم همچین چیزی رو توی اوبونتو با دسکتاب گنوم تجربه کنم
و دیگه اینکه با اومدن کوبونتو کارمیک حتما مینصبمش به امید اینکه چیز دندون گیری تو بخش فارسیش داشته باشه
خوب این همون دلفین یا ناتیلوس خودمونه توی مک. که توی ناتیلوس همچین چیزی ندارین و اما در دلفین دارم که حتما باید تستش کنم
اینم کلاینت میلشه! ینی نامههای جیمیل و یاهو و لایو رو با تاریخ شمسی رو بشه دید
به شما چه حسی میده!؟ به منم همون حس رو داده
اینم برنامه پخش آهنگشه. من شما رو ارجاع می دم به قسمت تقویم
یعنی میشه همچین چیزی رو در لینوکس تحربه کنیم
اینم برنامه تقویمش
که با تقویم گوگل هم سینک میشه
و این یعنی شما تمام تقویمای گوگل رو با روز و سال شمسی خواهید داشت
باز میگم هدف من تبلیغ و چیزی از این دست نبود
فقط خیلی دوست دارم توی سیستم عامل اپن سورس لینوکس همچین تجربهای رو داشته باشم
و برای همینم کوبونتو کارمیک نهایی رو حتما مینصبم
و البته یادمون نمیره لینوکس اپن سورسه و هر تیم و گروهی اراده کنه به راحتی میتونه این قابلیت و هزاران قابلیت دیگه رو integrate کنه!
من فقط این رو گفتم که خودم بیشتر دوست داشتم سیستم عاملی ببینم که لغت به لغتش فارسی باشه اما با دیدن اسنو فقط آرزوم اینه که از تاریخ شمسی استفاده کنم
فقط اگه برداشتی خلاف قوانین انجمن از این متن کردید یه pm همه چیز رو به خط اول تغییر می ده