انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.0.0  (دفعات بازدید: 63051 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین GLinBoy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
    • دو دوست
سورس برنامه
« پاسخ #75 : 29 شهریور 1388، 07:02 ب‌ظ »
سلام
رفقا سورس ورژن 1.3.6 رو از کجا بگیرم؟ ( سورس آخرین نسخه پایدارش)  :o
{سورس نسخه 1.1.0 رو دارم}

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: سورس برنامه
« پاسخ #76 : 29 شهریور 1388، 07:23 ب‌ظ »
سلام
رفقا سورس ورژن 1.3.6 رو از کجا بگیرم؟ ( سورس آخرین نسخه پایدارش)  :o
{سورس نسخه 1.1.0 رو دارم}
پکیج deb یا rpm هر نسخه‌ای رو که خواستید extract کنید، سورس توی همون هست...

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سلام دوستان
می‌خوام همهٔ امکانات فارسی برنامه(از جمله تنظیمات پیش‌فرض، فایل‌های ترجمه و پلاگین‌های فارسی و شاید حتی theme ایرانی!) رو منتقل کنم به یه پکیج مجزا (مثلاً به اسم starcal-lang-fa). با این کار هم منظم‌تر میشه و هم بین‌المللی‌سازی‌ش راحت‌تر میشه(برای هر زبان یه پکیج مثل این). در کل، همچین کاری توی گنو/لینوکس خیلی رایج هست(برای گنوم، اوپن‌آفیس...)
اما کار شما برای نصب، یه مقدار سخت‌تر میشه، چون باید دو تا پیکج رو نصب کنید(تازه می‌خوام یه پیکج جدا هم برای پلاگین‌های اسلامی بذارم) برای هر آپدیت هم باید دو (یا سه) تا پیکج رو آپدیت کنید(البته ممکنه فقط بعضی‌هاش نیاز به آپدیت داشته باشه، اینطوری عوضش حجم دانلود کمتر میشه)

کلاً نظرتون در این مورد چیه؟
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1388، 08:11 ب‌ظ توسط ilius »

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
سلام دوستان
می‌خوام همهٔ امکانات فارسی برنامه(از جمله تنظیمات پیش‌فرض، فایل‌های ترجمه و پلاگین‌های فارسی و شاید حتی theme ایرانی!) رو منتقل کنم به یه پکیج مجزا (مثلاً به اسم starcal-lang-fa). با این کار هم منظم‌تر میشه و هم بین‌المللی‌سازی‌ش راحت‌تر میشه(برای هر زبان یه پکیج مثل این). در کل، همچین کاری توی گنو/لینوکس خیلی رایج هست(برای گنوم، اوپن‌آفیس...)
اما کار شما برای نصب، یه مقدار سخت‌تر میشه، چون باید دو تا پیکج رو نصب کنید(تازه می‌خوام یه پیکج جدا هم برای پلاگین‌های اسلامی بذارم) برای هر آپدیت هم باید دو (یا سه) تا پیکج رو آپدیت کنید(البته ممکنه فقط بعضی‌هاش نیاز به آپدیت داشته باشه، اینطوری عوضش حجم دانلود کمتر میشه)

سلام
به نظر من خوب هست ( شايد هم عالي)
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
به نظر من شما برو عضو تیم رسمی توسعه شو :o  ببین شاید تونستی توکارش کنی ::) اینطوری آدم نمی‌تونه از تقویم لذت ببره. یعنی من ترجیح می‌دم تقویم کاغذیم رو نگاه کنم تا تقویم روی دسکتاب رو! اما خوب اگه با همه برنامه‌های معروف مثل ناتیلوس و کلاینتای میل integrate بشه اون موقع چیز خدایی میشه ;D  البته خوب کار سختیه!‌ اما فک می‌کنم باید شدنی باشه. ینی هیچ طوری مث آدمیزاد نمی‌شه اینکارو گرد!؟ بدون اینکه آدم از کل گنوم سر در بیاره !؟ ??? حتما باید یه تیم خبره بشینه اینکارو کنه!؟ من از موقعی که این اسنو اپل  رو دیدم واقعا دلم تاریخ شمسیش رو می خواد! تازه آدم می فهمه سیستم عامل یعنی چی! :o

این چند تا عکس از اپل رو هم اینجا می‌ذارم که البته نه برای تبلیغه! و نه برای خراب کردن اوبونتو! چون اصلا این سیستم عامل روی پی‌سی نصب نمی‌شه :o  بیشتر برای اینکه  بگم خیلی دوست دارم همچین چیزی رو توی اوبونتو با دسکتاب گنوم تجربه کنم ::) و دیگه اینکه با اومدن کوبونتو کارمیک حتما می‌نصبمش به امید اینکه چیز دندون گیری تو بخش فارسیش داشته باشه

خوب این همون دلفین یا ناتیلوس خودمونه توی مک. که توی ناتیلوس همچین چیزی ندارین و اما در دلفین دارم که حتما باید تستش کنم ;D

اینم کلاینت میلشه! ینی نامه‌های جیمیل و یاهو و لایو رو با تاریخ شمسی رو بشه دید :o به شما چه حسی می‌ده!؟ به منم همون حس رو داده

اینم برنامه پخش آهنگشه. من شما رو ارجاع می دم به قسمت تقویم :o یعنی می‌شه همچین چیزی رو در لینوکس تحربه کنیم ???

اینم برنامه تقویمش  :o که با تقویم گوگل هم سینک می‌شه :o و این یعنی شما تمام تقویمای گوگل رو با روز و سال شمسی خواهید داشت :-X

باز می‌گم هدف من تبلیغ و چیزی از این دست نبود ::) فقط خیلی دوست دارم توی سیستم عامل اپن سورس لینوکس همچین تجربه‌ای رو داشته باشم :) و برای همینم کوبونتو کارمیک نهایی رو حتما می‌نصبم ;D
و البته یادمون نمی‌ره لینوکس اپن سورسه و هر تیم و گروهی اراده کنه به راحتی می‌تونه این قابلیت و هزاران قابلیت دیگه رو integrate کنه!

من فقط این رو گفتم که خودم بیشتر دوست داشتم سیستم عاملی ببینم که لغت به لغتش فارسی باشه اما با دیدن اسنو فقط آرزوم اینه که از تاریخ شمسی استفاده کنم ;D

فقط  اگه برداشتی خلاف قوانین انجمن از این متن کردید یه pm همه چیز رو به خط اول تغییر می ده ;)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
سلام دوستان

کار خوبیه ! موافقم

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
حاجی اینو چه طوری نصبش کنیم؟؟؟
خیلی لازمش داشتم!!!
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
خیلی لازمش داشتم!!!
حاجی، مثلاً من پکیج deb درست کردم که نپرسید چه طوری نصبش کنیم! ;D
دوباره لینک پروژه رو می‌ذارم: http://ospdev.net/projects/starcal
فایل deb آخرین ورژن(1.3.6) رو دانلود کنید، بعد روی فایل deb دبل کلیک کنید...
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1388، 01:55 ق‌ظ توسط ilius »

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
خیلی لازمش داشتم!!!
حاجی، مثلاً من پکیج deb درست کردم که نپرسید چه طوری نصبش کنیم! ;D
دوباره لینک پروژه رو می‌ذارم: http://ospdev.net/projects/starcal
فایل deb آخرین ورژن(1.3.6) رو دانلود کنید، بعد روی فایل deb دبل کلیک کنید...
مرسی .. ممنونم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
سعید جان حالا 1.40 وقتشه که آماده بشه :D
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سعید جان حالا 1.40 وقتشه که آماده بشه :D
چشم.
خودمم هم قصدش رو داشتم به همین زودی‌ها 1.4.0 رو بدم.
ولی در حال باگ‌کُشی هستم! ;D (همین اوبونتو ۹٫۱۰ که به دستم رسید دیدم یه باگ بد توی ۹٫۱۰ داره...)

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • یک نفر با کلی آرزو
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
دست گلت درد نکنه  ;D برنامه خیلی خوبی شده.

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • یک نفر با کلی آرزو
دست گلت درد نکنه  ;D برنامه خیلی خوبی شده.
اوبونتو یعنی زندگی