اگه گوشیات روت شده یه تستی mobile one بکنمتوجه نشدم چی گفتی. داری دربارهٔ یه برنامهٔ اندروید حرف میزنی؟ که آزاده؟ برنامهای با این نام نیافتم.
از طریق پروتکل p2p برات اپ میگیره و امکانات زیادی داره!
اگه گوشیات روت شده یه تستی mobile one بکنمتوجه نشدم چی گفتی. داری دربارهٔ یه برنامهٔ اندروید حرف میزنی؟ که آزاده؟ برنامهای با این نام نیافتم.
از طریق پروتکل p2p برات اپ میگیره و امکانات زیادی داره!
حالا این وسط گوگل اومده نیاز بازار به جستجوی اینترنتی رو دیده، براش برنامهریزی بلند مدت انجام داده و یه محصولی رو به جهانیان ارایه داده که از هر نظر در نوع خودش بینظیره. درسته که هیچ کس خارج از تیم توسعهی موتورجسجتوی گوگل از الگوریتمهای پیشرفتهاش خبر نداره و گوگل هم برای حفظ اسرار کاریاش تدابیر شدید امنیتی ایجاد میکنه ولی این دلیل نمیشه که بخوایم با استفاده از واژههایی مانند نرمافزار انحصاری یه حالتی رو به مخاطب القا کنیم که آقای گوگل چرا شما کد نرمافزار موتورجستجو ات و در اختیار بقیه نمیذاری تا همه ازش بهره ببرن؟ (استفاده از این واژه برای مایکروسافت ناگزیره :P ) باید قبول کرد تو یه سری موارد (مخصوصا تو دنیای رایانه و شبکه) باید شرکتهایی داشته باشیم که کاملا به صورت انحصاری کار بکنند.
و مطمن ام duckduckgo یکم دیگه کامل تر از گوگل میشه
بینگ که اینجوری نشد
مخالفم!بینگ که اینجوری نشد
bing هم دقت کنی همون نتایج گوگل رو بر میگردونه :o
مخالفم!بینگ که اینجوری نشد
bing هم دقت کنی همون نتایج گوگل رو بر میگردونه :o
این یه مثال مزخرف:مخالفم!بینگ که اینجوری نشد
bing هم دقت کنی همون نتایج گوگل رو بر میگردونه :o
https://www.google.com/search?hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=ubuntu&btnG=
و نتایج بینگ :
http://www.bing.com/search?q=ubuntu&qs=n&form=QBLH&pq=ubuntu&sc=0-0&sp=-1&sk=
خب من به تازگی یک کاری رو تموم کردم. وابستگیام رو به سرویس گوگلریدر کاملاً از بین بردم. روی یک هاست مجانی روی اینترنت نرمافزار Tiny Tiny RSS رو نصب کردم و همهٔ فیدهایی رو که در گوگلریدر دنبالشون میکردم منتقل کردم به این برنامه و حالا برای خوندن سایتهای خبری و وبلاگها نیازی به گوگل ریدر و در نتیجه نیازی به حساب گوگل ندارم. دموی این برنامه رو میتونید اینجا ببینید: http://tt-rss.org/demo/سلام این رو کامل توضیحش رو میذاری من خیلی لازمش دارم ممنون
البته میشد به جای گوگل ریدر روی لپتاپم برنامهای (مانند Liferea یا تاندربرد که چند نفر از دوستان اشاره کردند) رو نصب کنم که خودش به فید سایتها وصل میشه و اخبار رو نشون میده (یعنی میتونستم یک فیدخون محلی رو بهکار ببرم). ولی مشکل چنین برنامههایی اینه که وصلشدن به تکتک سایتهای خبری و وبلاگها برای گرفتن آخرین مطالبشون بسیار طول میکشه و من هر بار که میخوام این برنامه رو اجرا کنم تا خبر بخونم، مجبورم کلی منتظر بشینم تا آخرین مطالب بارگرفته بشن، و این تقریباً خبرخوندن رو ناممکن میکنه (به علاوه فکر کنم اگر سایتی تبخیر شده باشه، به فیدش هم نمیشه وصل شد). از این مشکل هم که بگذریم، مشکل دیگه اینه که اگر من یک مطلب رو در لپتاپم خونده باشم، در یک کامپیوتر دیگه، مثلاً کامپیوتر محل کارم یا در گوشی اندرویدم، اون نوشتهها همچنان به شکل خوندهنشده باقی میمونند.
ولی با استفاده از یک فیدخون آنلاین، هر دوی این مشکلها حل میشند. از طرفی من اون برنامهٔ روی سرور رو جوری تنظیم کردم که خودش هر نیمساعت یک بار آخرین فیدها رو بگیره، بنابراین من هر بار که به سایت شخصی خودم وصل میشم، آخرین خبرها رو آماده اونجا دارم. از طرف دیگه، میتونم مطالب رو از روی هر کامپیوتری با مرورگرم ببینم و فرقی نمیکنه که این مطلب رو روی لپتاپم دیدم یا روی دستگاه اندرویدم، چون خوندهها و نخوندهها در یک جای مرکزی مدیریت میشند. به علاوه، برنامههای محلیای هم هستند که میتونند به سرورهای TinyTinyRSS وصل بشند، از جمله فکر کنم همین Liferea و چندین برنامهٔ اندرویدی. خوبی دیگهٔ TinyTinyRSS اینه که همهٔ اجزاش مال خودتونه و میتونید هر تغییری که دلتون بخواد در ظاهرش بدید. مثلاً خود من تغییراتی توش دادم تا نوشتهها راستبهچت دیده بشند و شاید این تغییرات رو به نویسندهٔ اصلی برنامه هم پیشنهاد بدم.
و حالا روش کار. من اولش سعی کردم بر اساس این راهنما پیش برم:
http://www.linux.com/learn/tutorials/322446-weekend-project-replacing-google-reader-with-tiny-tiny-rss
که اصل کار رو توضیح داده. ولی با این راهنما هم به مشکلاتی برخوردم که خودم با جستجو و پرسیدن در تالار TinyTinyRSS حلشون کردم. اگر فرصت کنم، دوست دارم روش کار رو مفصلتر بنویسم شاید دیگران هم بخوان همچین کاری بکنن. علیالحساب من که از نخستین موفقیتم خیلی خوشحالم!
سلام این رو کامل توضیحش رو میذاری من خیلی لازمش دارم ممنون
سلام ممنون میشم بزاری ولی یک راه حل دیگه هم داره حالا نمیدونم چقدر میتونه برای شما کارا باشه ولی برای من که خیلی کارا بودسلام این رو کامل توضیحش رو میذاری من خیلی لازمش دارم ممنون
چشم. همهٔ سعیام رو میکنم. ولی از الان تا جمعهٔ آینده خیلی خیلی گرفتارم. سعی میکنم همینجا یا توی وبلاگ خودم بنویسم داستانش رو. ولی علیالحساب از روی همون چیزهایی که تا حالا نوشتم میتونی تا یه جاهایی پیش بری. مشکلی هم اگه بود میتونی بپرسی.
فکر میکنین این برداشتن وابستگی به گوگل ممکنه؟ نه نیست؟ امروزه سرعت تکنولوژی بیشتر از سرعت رشد (سنی و فکری) ما است و اونه که نیازهای جدید تعریف میکنه. گوگل هم یه نیاز برای ما تعریف میکنه و راه حل و ساپورتش را بهمون میده. حالا اگه شما بخوای برای همه نیازهات که هنوز نمیشناسی یا میشناسی یک الترناتیو پیدا کنی باید یک شرکت به بزرگی گوگل برای خودت بزنی!
ما تمام تلاشمون رو میکنیم که به گوگل یا هرجای دیگه وابسه نباشیم که اگر روزی مثل الآن اومدن گوگل رو بستن، ما بتونیم به روند عادی زندگیمون ادامه بدیم.که شامل تاندربرد و Tiny Tiny RSS و رپلیکنت و وردپرس و اوپناستریت مپ هم میشه :D
جالب بود امروز وقتی گوگل رو بستن همه داشتن مینالیدن که آی! ملت! فلان شد! بیسار شد! ولی من خیلی راحت کار عادی خودم رو میکردم، بدون این که درهای با مشکل مواجه بشم.به گوگل ربطی نداره! حتی ممکنه نت رو به روی ما ببندن اون موقع چیکار میکنید؟
در ضمن این حرف در بهترین برداشت غرضورزانهاست که بگیم ما نیازهامون رو نمیشناسیم و گوگل (یا اپل) اون رو بهتر از ما میدونه.شاید (فقط شاید) ما همه نیازهامون رو بیشناسیم و احتمالا راه حلشو هم داشته باشیم اما این، جلوی ساخت نیازهای جدید توسط بقیه برای ما رو نمیگیره! و ربطی به فقط گوگل و اپل نداره و شامل fsf هم میتونه باشه (درباره ازادی حرف نمیزنیم ها! درباره رویه شرکت ها حذف میزنیم که میخوان کاربرا دنبال اونها بیان) اونا (گوگل - اپل...) ایده هایی رو عملی میکنن که وقتی از محصولشون اگاه میشی با خودت میگی: آره! من اینو چقدر لازم دارم و به کارم میاد.
کاری که این شرکتها میکنن اینه که یه به شما بقبولونن شما یه نیازی داری که جوابش در دست اونهاست. در حالی که اگه درست نگاه کنیم اصلا چنین نیازی ممکنه توی ما نباشهمیشه مثال بزنی؟
من مدتی هست که تصمیم گرفتم این کار رو آغاز کنم. به تدریج تجربههام رو اینجا مینویسم. هم یه سری بحث فلسفی و کلی هست که چرا باید این کار رو کرد، و هم بحثهای تکنیکی که چه طور میشه این کار رو کرد. دوست دارم دربارهٔ هر دوتاش توی این موضوع بحث کنیم. اگر شما هم نظری یا تجربهای دارید، منتظرم که بخونم. :)@امیرمسعود
جالب بود امروز وقتی گوگل رو بستن همه داشتن مینالیدن که آی! ملت! فلان شد! بیسار شد! ولی من خیلی راحت کار عادی خودم رو میکردم، بدون این که درهای با مشکل مواجه بشم.حواست باشه اینترنت هم ملی شد و اینترانت جایگزین اینترنت جهانی شد یه سرویس جایگزین برای خودت پیدا کنی! تا با مشکل روبرو نشی! چون همه اینها مقدمات آداپته کردن کاربران با اینترنت ملی هستش! وگرنه ترقیب کاربران از سوی دست اندرکاران به استفاده از سرویس های داخلی مثل ایمیل ملی یه ... بیش نیست!
@امیرمسعود
چرا میخوای گوگل رو جایگزین کنی؟
منم با دانیال موافقم ;) و برای معرفی duckduckgo ممنونم.
نباید از شرکت تازه متولد شده که داره سرویس خودشو چه موتور جوستجو چه ایمیل و ... ارائه میده انتظار داشته باشیم از همون اول به پای غولی مثل گوگل برسه.اما بنظرت عاقلانه است که خودمون رو زجر بدیم و از گوگل استفاده نکنیم به امید اینکه شاید یه روز به پای گوگل برسه؟
نمیخوام به یک شرکت خاص وابسته باشم اون هم در مسئلهٔ به این مهمی، و اون هم نوعی از وابستگی که اگر این شرکت هر لحظه اراده کنه بتونه زندگی من رو به فنا بده.یه قانون نانوشته وجود داره: اگه امنیت 100 درصد میخوای، روی نت نیا!
ماهیت خدماتی که گوگل داره به ما میده جوریه که ما همیشه در حال بدهبستون با سرورهای این شرکت هستیم و خیلی از اطلاعاتمون روی اون سرورها نگهداری میشه. اگر این شرکت اراده کنه یا برای این شرکت مشکلی پیش بیاد یا دسترسی ما به خدمات این شرکت ناگهان مسدود بشه، بلافاصه زندگیمون به فنا میره.اطلاعاتت رو میخوای کجای شبکه نگهداری کنی که مطمئن باشی هیچوقت فنا/لو نمیره؟ آیا تو یک هکر افسانه ای هستی؟
حالا فرض کن من مدیر فنی شرکت آمازون هستم و همهٔ نامههام رو با جیمیل میفرستم و همهٔ قرارهای ملاقاتم رو هم با گوگل کلندر تنظیم میکنم. حالا هم قراره نسخهٔ آیندهٔ آمازون کیندل رو طراحی کنیم که با محصول گوگل رقابت کنه. به نظرت مسخره نیست که من با کسی رقابت کنم که ریزترین اطلاعات کاری و شخصی من در سرورهای اون ذخیره شده؟آره اگه از ازادی میگی منم باهات موافقم که ذخیره اطلاعات از سوی گوگل کار بدیه (اما بخشیش برای بهبود کارایی سرویسی است که به ما میده اما تجربه میگه که استفاده های دیگه هم کرده!). اما من نه میخوام نسخهٔ آیندهٔ آمازون کیندل رو طراحی کنم و نه یک فعال اجتماعی یا سیاسی ضداونام! پس عشق است گوگل و یک اکانت و هزارتا سرویسش!
حالا از دید یک فعال اجتماعی یا سیاسی به قضیه نگاه کن. قراره به یکی از سیاستهای کشورت اعتراض کنی و دولت هم طبعاً خوشش نمیاد و اگه کار بالا بگیره ترجیح میده سرت رو بکنه زیر آب. (حالا این کشور میتونه هر کشوری باشه، امریکا، اروپا، ایران، هر جا.) آیا پاپوش درست کردن از راه بررسی اطلاعات خصوصی آدم که روی سرور فلان شرکت هست (و دولت میتونه با حکم دادگاه اون شرکت رو مجبور به ارائهٔ اطلاعات کنه) کار سختیه برای یک دولت؟
شکر میون کلومتون اما DucDuckGo از گوگل برای جستجو بهره می جویه!نه اینطور نیست.
کاری که این شرکتها میکنن اینه که یه به شما بقبولونن شما یه نیازی داری که جوابش در دست اونهاست. در حالی که اگه درست نگاه کنیم اصلا چنین نیازی ممکنه توی ما نباشهمیشه مثال بزنی؟
نباید از شرکت تازه متولد شده که داره سرویس خودشو چه موتور جوستجو چه ایمیل و ... ارائه میده انتظار داشته باشیم از همون اول به پای غولی مثل گوگل برسه.اما بنظرت عاقلانه است که خودمون رو زجر بدیم و از گوگل استفاده نکنیم به امید اینکه شاید یه روز به پای گوگل برسه؟
بگذارید جهان به هرکجا که میخواهد برود، من به جایی میروم که آزادی هست. من ذرّهای سختی را برای رسیدن به آزادی تحمَل میکنم.و
هرچیزی در برابر آزادی بهای کمی دارد
زندگی شهری به طبیعت آسیب میزنه: این در ذاتشه (حداقل اینطور فرض کنیم). بنظرت هنوز عاقلانه است که یک طرافدار دواتشه محیط زیست صورت مسئله رو پاک کنه و بره بدوی زندگی کنه؟اما بنظرت عاقلانه است که خودمون رو زجر بدیم و از گوگل استفاده نکنیم به امید اینکه شاید یه روز به پای گوگل برسه؟نه تنها عاقلانهاست، که تنها راه عاقلانهی موجوده. اگه نبود که من هفت سال پیش نمیاومدم از گنو/لینوکس استفاده کنم.
آقامون استالمن میگه:حاضری امنیتت رو فدای ازادی کنی؟ یعنی توی دنیای امروز که جاسوسی برای بقای ادم ها ضروری شده حاضری جایی زندگی کنی که کاملا حریم خصوصی ات حفظ شده باشه اما هر لحظه احتمال شلیک یک گلوله از تفنگ یک عضو القاعده به سمت سر تو وجود داشته باشه؟نقلقولبگذارید جهان به هرکجا که میخواهد برود، من به جایی میروم که آزادی هست. من ذرّهای سختی را برای رسیدن به آزادی تحمَل میکنم.
زندگی شهری به طبیعت آسیب میزنه: این در ذاتشه (حداقل اینطور فرض کنیم). بنظرت هنوز عاقلانه است که یک طرافدار دواتشه محیط زیست صورت مسئله رو پاک کنه و بره بدوی زندگی کنه؟ما قرار نیست بدوی زندگی کنیم ولی آیا این درسته با اینکه میدونیم زندگی شهری داره به طبیعت آسیب میرسونه و ما دم از حفظ محیط زیست می زنیم بی تفاوت به این مسئله بمونیم؟ ???
اینجا هم همینجوره! ما توی ماتریکس گوگل هستیم. تا وقتی نتونیم الترناتیو مناسب رو داشته باشیم ابلهانه (در مقابل عاقلانه) است که از دنیای گوگل خودمون رو پرت کنیم توی بیابون برای اینکه با موتور فوق ضعیف فعلی داک داک گو خوش باشیم. من ازادی رو میفهمم اما نه به هرقیمیتی و هر شرایطی.
حاضری امنیتت رو فدای ازادی کنی؟ یعنی توی دنیای امروز که جاسوسی برای بقای ادم ها ضروری شده حاضری جایی زندگی کنی که کاملا حریم خصوصی ات حفظ شده باشه اما هر لحظه احتمال شلیک یک گلوله از تفنگ یک عضو القاعده به سمت سر تو وجود داشته باشه؟در این مورد هم باید بگم کسی نمیخواد امنیت رو فدای آزادی کنه. حتی اونهایی که طرفدار آزادی هستن از امنیت بیشتری برخوردارند این رو سیستم های متن باز و رایگان بارها ثابت کردن. استالمن گفته ذره ای سختی رو به خاطر آزادی تحمل میکنه نه اینکه یک نفر از القاعده به سرت شلیک کنه :o
+++++++++زندگی شهری به طبیعت آسیب میزنه: این در ذاتشه (حداقل اینطور فرض کنیم). بنظرت هنوز عاقلانه است که یک طرافدار دواتشه محیط زیست صورت مسئله رو پاک کنه و بره بدوی زندگی کنه؟ما قرار نیست بدوی زندگی کنیم ولی آیا این درسته با اینکه میدونیم زندگی شهری داره به طبیعت آسیب میرسونه و ما دم از حفظ محیط زیست می زنیم بی تفاوت به این مسئله بمونیم؟ ???
اینجا هم همینجوره! ما توی ماتریکس گوگل هستیم. تا وقتی نتونیم الترناتیو مناسب رو داشته باشیم ابلهانه (در مقابل عاقلانه) است که از دنیای گوگل خودمون رو پرت کنیم توی بیابون برای اینکه با موتور فوق ضعیف فعلی داک داک گو خوش باشیم. من ازادی رو میفهمم اما نه به هرقیمیتی و هر شرایطی.
از طرف دیگه این مسئله وجه دیگه ای هم داره. بزار یک مثال براتون بزنم.چند روز پیش مطلبی در مورد یک پیرمرد افغانی که میخواست از نونوایی نون بگیره خوندم . http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=320088 (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=320088)
مطلب رو کامل بخونید حالا نسبت به اون نونوایی چه حسی پیدا می کنید؟ ??? حتی اگه بدونید اون نونوایی بهترین نون کشور رو تولید میکنه ؟
اون نونوایی میتونه همین گوگل خودمون باشه که به همه نون میده (همه) ولی یک روز ممکنه با توهین حتی نون رو با قیمت بالاتر هم به شما نفروشه.
بازم حاضرید برید و بهترین نونوایی و با همه بد رفتاری ها بهترین نون رو دیرتر از بقیه بخرید یا از یک نونوایی که براش سیاه و سفید فقیر و غنی و ... فرقی نمیکنه و همه در مقابلش یکجورند ولی بهترین نون رو نداره نون میگیرید؟ ???حاضری امنیتت رو فدای ازادی کنی؟ یعنی توی دنیای امروز که جاسوسی برای بقای ادم ها ضروری شده حاضری جایی زندگی کنی که کاملا حریم خصوصی ات حفظ شده باشه اما هر لحظه احتمال شلیک یک گلوله از تفنگ یک عضو القاعده به سمت سر تو وجود داشته باشه؟در این مورد هم باید بگم کسی نمیخواد امنیت رو فدای آزادی کنه. حتی اونهایی که طرفدار آزادی هستن از امنیت بیشتری برخوردارند این رو سیستم های متن باز و رایگان بارها ثابت کردن. استالمن گفته ذره ای سختی رو به خاطر آزادی تحمل میکنه نه اینکه یک نفر از القاعده به سرت شلیک کنه :o
+++++++++اگر هر کی از یه پستی خوشش اومد اینکار رو بکنه که انجمن پر از از پستهای الکی!
ما قرار نیست بدوی زندگی کنیم ولی آیا این درسته با اینکه میدونیم زندگی شهری داره به طبیعت آسیب میرسونه و ما دم از حفظ محیط زیست می زنیم بی تفاوت به این مسئله بمونیم؟منم همینو میگم. باید تا جای ممکن شرایط رو بهینه کنیم و الودگی شهری رو کم کنیم (گوگل یا قوانین امریکا رو اصلاح کنیم!!!) نه اینکه یکهو بریم تو بیابون (=داک داک گو) و در کنارش میشه بیابون رو هم گل کاری کرد و هر وقت اماده بود (اگه باز نیاز بود) رفت اونجا.
در این مورد هم باید بگم کسی نمیخواد امنیت رو فدای آزادی کنه. حتی اونهایی که طرفدار آزادی هستن از امنیت بیشتری برخوردارند این رو سیستم های متن باز و رایگان بارها ثابت کردن.من در مورد حریم خصوصی گفتم و ربطی به os یا fs نداشت حرفم. هنوزم سوالم پابرجاست!
استالمن گفته ذره ای سختی رو به خاطر آزادی تحمل میکنه نه اینکه یک نفر از القاعده به سرت شلیک کنه :oداک داک گو ذره ای سختیه؟ ماکزیمم سختیه.
استالمن گفته ذره ای سختی رو به خاطر آزادی تحمل میکنه نه اینکه یک نفر از القاعده به سرت شلیک کنه :oداک داک گو ذره ای سختیه؟ ماکزیمم سختیه.
من هم این مسئله رو تجربه کردم و واقعا ازش راضیم اینجا میخواستم پستی بزارم و تایید کنم این موضوع رو ولی چون زیاد مایل به وارد شدن به این مباحث نیستم چیزی نگفتماستالمن گفته ذره ای سختی رو به خاطر آزادی تحمل میکنه نه اینکه یک نفر از القاعده به سرت شلیک کنه :oداک داک گو ذره ای سختیه؟ ماکزیمم سختیه.
پس نتیجه میگیریم شما بلد نیستی ازش استفاده کنی. داکداکگو در ۹۵درصد مواقع جوابهای بهتر و سریعتری از گوگل بهم داده. اصلا این دو تا با هم قابل قیاس نیستن. الآن شما بخوای دنبال راهنماهای اوبونتو بگردی. گوگل بهت این رو نشون میده: https://encrypted.google.com/search?hl=en&q=ubuntu%20man%20pages که خب سایت راهنماهای اوبونتو هست که میتونی برخط ببینی.
ولی اگه همین رو تو داکداکگو جستوجو کنی این رو نشون میده: https://duckduckgo.com/?q=ubuntu+man+pages&ka=n&kl=wt-wt&kp=-1&kt=Ubuntu که خب میبینی داره بهت میگه برای دیدن راهنماهای اوبونتو لازم نیست هرسری بیای تو اینترنت بگردی. اگه اون دو تا بسته رو نصب کنی میتونی رو سیستم خودت بخونیشون.
برای همینه که من میگم گوگل سالها از داکداکگو عقبتره
پس نتیجه میگیریم شما بلد نیستی ازش استفاده کنی. داکداکگو در ۹۵درصد مواقع جوابهای بهتر و سریعتری از گوگل بهم داده. اصلا این دو تا با هم قابل قیاس نیستن. الآن شما بخوای دنبال راهنماهای اوبونتو بگردی. گوگل بهت این رو نشون میده: https://encrypted.google.com/search?hl=en&q=ubuntu%20man%20pages که خب سایت راهنماهای اوبونتو هست که میتونی برخط ببینی.جالب بودها! نمیدونستم داکداکگو همچین ویژگیهایی هم داره. البته سعی کردم برای جستجوهای مشابه چنین چیزی رو در نتایجش پیدا کنم که نتونستم. البته خب نفس بودن چنین ویژگیای و این که گوگل چنین چیزی نداره خیلی جالب و البته تحسینبرانگیزه.
ولی اگه همین رو تو داکداکگو جستوجو کنی این رو نشون میده: https://duckduckgo.com/?q=ubuntu+man+pages&ka=n&kl=wt-wt&kp=-1&kt=Ubuntu که خب میبینی داره بهت میگه برای دیدن راهنماهای اوبونتو لازم نیست هرسری بیای تو اینترنت بگردی. اگه اون دو تا بسته رو نصب کنی میتونی رو سیستم خودت بخونیشون.
برای همینه که من میگم گوگل سالها از داکداکگو عقبتره
https://www.google.com/search?q=ubuntu+man+pagesداک داک گو ذره ای سختیه؟ ماکزیمم سختیه.
پس نتیجه میگیریم شما بلد نیستی ازش استفاده کنی. داکداکگو در ۹۵درصد مواقع جوابهای بهتر و سریعتری از گوگل بهم داده. اصلا این دو تا با هم قابل قیاس نیستن. الآن شما بخوای دنبال راهنماهای اوبونتو بگردی. گوگل بهت این رو نشون میده: https://encrypted.google.com/search?hl=en&q=ubuntu%20man%20pages که خب سایت راهنماهای اوبونتو هست که میتونی برخط ببینی.
ولی اگه همین رو تو داکداکگو جستوجو کنی این رو نشون میده: https://duckduckgo.com/?q=ubuntu+man+pages&ka=n&kl=wt-wt&kp=-1&kt=Ubuntu که خب میبینی داره بهت میگه برای دیدن راهنماهای اوبونتو لازم نیست هرسری بیای تو اینترنت بگردی. اگه اون دو تا بسته رو نصب کنی میتونی رو سیستم خودت بخونیشون.
برای همینه که من میگم گوگل سالها از داکداکگو عقبتره
http://www.guardian.co.uk/technology/2013/may/02/how-stop-using-google-search-services
حرفهای ما شامل جایگزینی سرویسهای ناآزاد دیگه هم میشه، مثلاً جایگزینی Flickr با MediaGoblin.در سطح نرم افزارهای وب،تامین امنیت سرویس هایی که خودمون راه اندازی کنیم مثل همین گوبلین، کار سختیه و کرک شدن سرویسمون (که یعنی لو رفتن اطلاعاتمون) با اینکه گوگل جاسوسی مون رو کنه معادله! نکته مثبت سرو.یس های گوگل سطح امنیتی شون هست. مطمئنی که خوذ گوگول فقط ممکنه جاسوسی ت رو بکنه اما دیگه هیچ کس دیگه ای نمی تونه تقریبا این سرویس های بزرگ رو کرک کنه.
حرفهای ما شامل جایگزینی سرویسهای ناآزاد دیگه هم میشه، مثلاً جایگزینی Flickr با MediaGoblin.در سطح نرم افزارهای وب،تامین امنیت سرویس هایی که خودمون راه اندازی کنیم مثل همین گوبلین، کار سختیه و کرک شدن سرویسمون (که یعنی لو رفتن اطلاعاتمون) با اینکه گوگل جاسوسی مون رو کنه معادله! نکته مثبت سرو.یس های گوگل سطح امنیتی شون هست. مطمئنی که خوذ گوگول فقط ممکنه جاسوسی ت رو بکنه اما دیگه هیچ کس دیگه ای نمی تونه تقریبا این سرویس های بزرگ رو کرک کنه.
حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.ببخشید؟ اگه قرار بود کد برنامه رو نشه دید، دیگه اسمش نرمافزار آزاد نبود که. درسته که من خودم معمولاً کد رو نمیخونم، ولی اگه نرمافزار بهقدر کافی معروف باشه، قطعاً کسی میخونه. درست؟
حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.ببخشید؟ اگه قرار بود کد برنامه رو نشه دید، دیگه اسمش نرمافزار آزاد نبود که. درسته که من خودم معمولاً کد رو نمیخونم، ولی اگه نرمافزار بهقدر کافی معروف باشه، قطعاً کسی میخونه. درست؟
البته در سمت سرور هر اتفاقی ممکنه بیفته. مثلا اظلاعات شما برای گوگل ترند فرستاده بشه.
مقصودم این بود که هیچ چیز مطلق نیست: نه امنیت و خوبی نرمافزارهای آزاد و نه بدی نرمافزارهای کد بسته و تجاری.
چرا به آدم هایی که کد یک برنامه آزاد رو بازبینی می کنند و می گویند سالمه اعتماد می کنیم و به مگوگول اعتماد نمی کنیم؟
همه برنامه های آزادی که استفاده می کنیم میلیون ها کد می شه که فقط چون آزادند استفاده می کنیم در حالی که خیلی ها از این برنامه ها هیچ وقت ممکنه بازبینی نشده باشند و تنها اعتمادیه که به برنامه نویسش کردیم.
عمر انسانیت در کنونیکال داره سر میاد.
افتضاحات و دزدی اطلاعات و مشاهده و نمایش زندگی خصوصی مردم توسط گوگل برای همه مشخصه. اونا حتی الآن راحت دارن توی خونههامون را میبینن و هدفی جز سلطه (و ظهور قبل از موعود) ندارن.
بازم به مایکروسافت و ویندوزش. ای کاش متن باز بود
ظهور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دزدی کدومه! سلطه؟؟؟؟؟لااقل شعار آزادی را از زیر عکست پاک کن که با این مخالفتت متناقضه
چه چیزایی آدم میشنوه! من نمیدونم چرای کاربرای اینجا اکثرا اینجوری شدن!
مگه میشه عرض یکی دو سال که من اینجا نمیومدم اینقدر همه تغییر کرده باشن؟؟
بابا جمع کنید این تفکران داییجان ناپلیونی رو!
یا زیاد به اراجیف مدیرهای مدرسهتون گوش میدید که فکر میکنند دنیا یعنی دشمن
یا زیاد فیلم میبینید.
اوایل فکر میکردم فقط یکی دو نفرتون اینجوری هستید، اونا هم بخاطر سنشونه و عقدههایی که جامعه بهشون تحمیل کرده. ولی الان میبینم نه خییییر.... این خانه از پایبست خراب است.
همش ترول، اظهار نظرهای از روی ناآگاهی و بی ادبی و بیاخلاقی.
چقدر آدم بگه آخه.
حیف وقت که اینجا بذاری...
ظهور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دزدی کدومه! سلطه؟؟؟؟؟آقا طرف ی چیزی گفت چرا اینجوری برخورد میکنی؟
چه چیزایی آدم میشنوه! من نمیدونم چرای کاربرای اینجا اکثرا اینجوری شدن!
مگه میشه عرض یکی دو سال که من اینجا نمیومدم اینقدر همه تغییر کرده باشن؟؟
بابا جمع کنید این تفکران داییجان ناپلیونی رو!
یا زیاد به اراجیف مدیرهای مدرسهتون گوش میدید که فکر میکنند دنیا یعنی دشمن
یا زیاد فیلم میبینید.
اوایل فکر میکردم فقط یکی دو نفرتون اینجوری هستید، اونا هم بخاطر سنشونه و عقدههایی که جامعه بهشون تحمیل کرده. ولی الان میبینم نه خییییر.... این خانه از پایبست خراب است.
همش ترول، اظهار نظرهای از روی ناآگاهی و بی ادبی و بیاخلاقی.
چقدر آدم بگه آخه.
حیف وقت که اینجا بذاری...
چه چیزایی آدم میشنوه! من نمیدونم چرای کاربرای اینجا اکثرا اینجوری شدن!همه بدن شما خوبی
حیف وقت که اینجا بذاری...
اگه وقت گذاشتن اینجا بده چرا وقت میذاری همچین پستی میدی؟برای تربیت جامعه کاربری آزاد ایران، علی رغم میل، باید به فعالیت تو این جامعه ادامه داد تا اونها رو با اصول و شیوه زندگی صحیح در دنیای مجازی آشنا کرد.
اگه وقت گذاشتن اینجا بده چرا وقت میذاری همچین پستی میدی؟برای تربیت جامعه کاربری آزاد ایران، علی رغم میل، باید به فعالیت تو این جامعه ادامه داد تا اونها رو با اصول و شیوه زندگی صحیح در دنیای مجازی آشنا کرد.
وقت گذاشتن برای اینجا واقعا بده اما چاره ای نیست و باید تحمل کرد!
یعنی چی که این همه داری به خودت زحمت میدی؟ مثل این میمونه که بگی من تا معنی و ریشهی تمام کلمههایی رو که استفاده میکنم ندونم ازشون استفاده نمیکنم! شما گوگل ریدر رو باز میکنی که ۴ تا مطلب سریعتر به دستت برسه. هدف رو با لجبازی قاطی نکنیم. اگر شما یه سرویس آزاد که از معادل تجاریش بهتره پیدا کردید، خب چه بهتر که استفاده کنید و گرنه دچار تعصب شدهاید. حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.
به نظر من تعصب داشتن روی سرویسهای بسیار قدرتمند مثل گوگل مثل تعصب داشتن روی هواپیماست! شما میتونید با ماشین یا کشتی هم به مقصد برسید اما جایی که هدف رسیدن باشه، سریع رسیدن هدف اوله.
به نقل:
" منبع باز بودن همیشه یه حرکت مثبته ولی متأسفانه نرخ پیشرفت و توسعه نرمافزارهای منبع باز به ندرت به نرمافزارهای تجاری برابری میکنه. دلیلش هم مشوقهای مالی هستش.
همین امسال یه تحقیقی انجام شده که اگه لینوکس وجود نداشت و یه شرکت قرار بود سیستم عامل مشابه لینوکس رو از نو بنویسه و توی یه بازه زمانی یکی دو ساله تحویل بده براش بین یک تا یک میلیارد و پانصد هزار یورو خرج برمیداشت. حالا شما این رو بیایید مقایسه کنید با هشت میلیارد دلاری که مایکروسافت برای خرید سکایپ پرداخت. حدود بیست سال از توسعه لینوکس میگذره. با پول کافی میشد این دستاورد بزرگ رو یکی دو ساله انجام داد. اگه پشت لیبرهآفیس یک دهم بودجه مایکروسافت بود یا یه شرکتی حمایت کافی ازش میکرد الآن وضعش اینجوری نبود."
کلا تعصب روی هر چیزی بده و خطرناک. جایی که شما یه منبع عظیم اپلیکیشن اندروید رو در اختیار دارید، اسم این محدودیت عمدی به نرمافزارهای آزاد رو چی میذارید؟
خوشبختانه یا بدبختانه که هیچ کدوممون هم فعالیت تجاری مهمی نداریم که نگران امنیت باشیم. وگرنه الان پای کامپیوتر و توی این انجمن چیکار میکردیم؟
من خودم سالها درگیر این طرز فکر بودم. با زحمت زیاد و صرف انرژی و وقت بسیار بیشتر،تقریبا تمام نیازمندیهای خودم رو به نرمافزارهای آزاد محدود کردم. اما حالا پشیمونم! اگر این وقت رو روی کارهای مفیدتر گذاشته بودم الان نتیجهی به مراتب بهتری گرفته بودم.
نتیجهی این مازوخیست گیکی، شیرینه و لذتبخش اما وقتی که تلف کردم با ارزشتر بود. عمر ما خیلی کوتاهه و هدف خیلی دور و سخت.
استیو جابز میگه عمرت رو فقط برای خودت خرج کن و وقتت رو برای زندگی کردن بجای دیگران و کارهای بیهوده تلف نکن.
حکایت لینوکس الان شده مثل اختراع مجدد چرخ!
بالشخصه از لینوکس استفاده میکنم اما نه بخاطر تعصب یا اداهای پوپولیستی. بلکه به دلیل آزادی بیشتر و سرعت بالاتر که در اختیارم میذاره. اگر روزی یه سیستمی امکانات بیشتری رو در اختیارم قرار بده شک نکن که به اونجا مهاحرت میکنم.
کلا طرفداری و تعصب از منطق بدوره. مثل طرفدارهای دو آتیشه تیمهای ورزشی یا نژادپرستی و یا حتی ...
اولین درسی که از مکتب یونیکس و مجوزهاش میگیریم اینه که ذهنمون رو باز کنیم. توی ذهن من نه ابونتو مدینهی فاضله است نه ریچارد استالمن بت. نه بیل گیتس بده و نه مایکروسافت. نه گوگل شیطانه و نه سرویسهاش جاسوس. من از تمام سرویسها، سختافزارها و سیستمعاملها استفاده میکنم برای پیشبرد هدفم البته تا جایی که به چیزی یا کسی لطمه نزنم.
شاد باشید
شما تو ایران دانشگاه نرفتین ؟!یعنی چی که این همه داری به خودت زحمت میدی؟ مثل این میمونه که بگی من تا معنی و ریشهی تمام کلمههایی رو که استفاده میکنم ندونم ازشون استفاده نمیکنم! شما گوگل ریدر رو باز میکنی که ۴ تا مطلب سریعتر به دستت برسه. هدف رو با لجبازی قاطی نکنیم. اگر شما یه سرویس آزاد که از معادل تجاریش بهتره پیدا کردید، خب چه بهتر که استفاده کنید و گرنه دچار تعصب شدهاید. حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.
به نظر من تعصب داشتن روی سرویسهای بسیار قدرتمند مثل گوگل مثل تعصب داشتن روی هواپیماست! شما میتونید با ماشین یا کشتی هم به مقصد برسید اما جایی که هدف رسیدن باشه، سریع رسیدن هدف اوله.
به نقل:
" منبع باز بودن همیشه یه حرکت مثبته ولی متأسفانه نرخ پیشرفت و توسعه نرمافزارهای منبع باز به ندرت به نرمافزارهای تجاری برابری میکنه. دلیلش هم مشوقهای مالی هستش.
همین امسال یه تحقیقی انجام شده که اگه لینوکس وجود نداشت و یه شرکت قرار بود سیستم عامل مشابه لینوکس رو از نو بنویسه و توی یه بازه زمانی یکی دو ساله تحویل بده براش بین یک تا یک میلیارد و پانصد هزار یورو خرج برمیداشت. حالا شما این رو بیایید مقایسه کنید با هشت میلیارد دلاری که مایکروسافت برای خرید سکایپ پرداخت. حدود بیست سال از توسعه لینوکس میگذره. با پول کافی میشد این دستاورد بزرگ رو یکی دو ساله انجام داد. اگه پشت لیبرهآفیس یک دهم بودجه مایکروسافت بود یا یه شرکتی حمایت کافی ازش میکرد الآن وضعش اینجوری نبود."
کلا تعصب روی هر چیزی بده و خطرناک. جایی که شما یه منبع عظیم اپلیکیشن اندروید رو در اختیار دارید، اسم این محدودیت عمدی به نرمافزارهای آزاد رو چی میذارید؟
خوشبختانه یا بدبختانه که هیچ کدوممون هم فعالیت تجاری مهمی نداریم که نگران امنیت باشیم. وگرنه الان پای کامپیوتر و توی این انجمن چیکار میکردیم؟
من خودم سالها درگیر این طرز فکر بودم. با زحمت زیاد و صرف انرژی و وقت بسیار بیشتر،تقریبا تمام نیازمندیهای خودم رو به نرمافزارهای آزاد محدود کردم. اما حالا پشیمونم! اگر این وقت رو روی کارهای مفیدتر گذاشته بودم الان نتیجهی به مراتب بهتری گرفته بودم.
نتیجهی این مازوخیست گیکی، شیرینه و لذتبخش اما وقتی که تلف کردم با ارزشتر بود. عمر ما خیلی کوتاهه و هدف خیلی دور و سخت.
استیو جابز میگه عمرت رو فقط برای خودت خرج کن و وقتت رو برای زندگی کردن بجای دیگران و کارهای بیهوده تلف نکن.
حکایت لینوکس الان شده مثل اختراع مجدد چرخ!
بالشخصه از لینوکس استفاده میکنم اما نه بخاطر تعصب یا اداهای پوپولیستی. بلکه به دلیل آزادی بیشتر و سرعت بالاتر که در اختیارم میذاره. اگر روزی یه سیستمی امکانات بیشتری رو در اختیارم قرار بده شک نکن که به اونجا مهاحرت میکنم.
کلا طرفداری و تعصب از منطق بدوره. مثل طرفدارهای دو آتیشه تیمهای ورزشی یا نژادپرستی و یا حتی ...
اولین درسی که از مکتب یونیکس و مجوزهاش میگیریم اینه که ذهنمون رو باز کنیم. توی ذهن من نه ابونتو مدینهی فاضله است نه ریچارد استالمن بت. نه بیل گیتس بده و نه مایکروسافت. نه گوگل شیطانه و نه سرویسهاش جاسوس. من از تمام سرویسها، سختافزارها و سیستمعاملها استفاده میکنم برای پیشبرد هدفم البته تا جایی که به چیزی یا کسی لطمه نزنم.
شاد باشید
خب من تو این زمینه متخصص نیستم.گیک هم نیستم ولی این مشخصه که گوگل داره بدجوری از همه ما دیتا جمع میکنه و این رو روز به روز گسترش میده.تا اینجا میتونه ازینا با مقاصد مختلفی استفاده کنه مثلا نتایج بهتری رو برگردونه.
ولی شما یه گوشی آندروید رو در نظر بگیرین.از همون اول گوگل از شما سوالاتی میپرسه که انگار لحظه به لحظه میخواد بدونه کجایی.با کی هستی چیکار داری میکنی؟!
این خیلی بده.خیلی.
چرا؟
خب.ما تاجر نیستیم.همه چیز به پول ختم نمیشه.امنیت.منظورم فقط امنیت دیتا نیست.نه.امنیت یه کشوره.خب میشه همون ال گفت این بابا تو توهم توطئه است.ولی یه مثال میزنم.خیلی ساده.مثلا یه رشته خاص رو در نظر بگیرین.گوگل با ابزارهاش تو ۳ سوط میفهمه کی به کیه چی به چیه.۳ سوت.غیر اینه؟
مثلا فرض کنید من یه پروژه کوچیک دارم مثلا تو اپتیک لیزر.حالا با ۳ نفر در ارتباط دارم.اونام همینطور با ۳ نفر و برو تا بالا. به راحتی میدونه که من ازکجا دارم باهاش ارتباط برقرار میکنم و وای به روزی که یه گوشی اندرویدی داشته باشم و قرارهام رو هم با گوگل سینک کنم و از googlemap هم استفاده کنم.این خیلی افتضاحه.خیلی.
اطلاعات شناسنامهای را که همه جا میگیرن داداشم ایتالیا و آلمان و دوستام فرانسه و کانادا بودن و من به اونا بیشتر از بچههای انجمن اطمینان دارمشما تو ایران دانشگاه نرفتین ؟!یعنی چی که این همه داری به خودت زحمت میدی؟ مثل این میمونه که بگی من تا معنی و ریشهی تمام کلمههایی رو که استفاده میکنم ندونم ازشون استفاده نمیکنم! شما گوگل ریدر رو باز میکنی که ۴ تا مطلب سریعتر به دستت برسه. هدف رو با لجبازی قاطی نکنیم. اگر شما یه سرویس آزاد که از معادل تجاریش بهتره پیدا کردید، خب چه بهتر که استفاده کنید و گرنه دچار تعصب شدهاید. حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.
به نظر من تعصب داشتن روی سرویسهای بسیار قدرتمند مثل گوگل مثل تعصب داشتن روی هواپیماست! شما میتونید با ماشین یا کشتی هم به مقصد برسید اما جایی که هدف رسیدن باشه، سریع رسیدن هدف اوله.
به نقل:
" منبع باز بودن همیشه یه حرکت مثبته ولی متأسفانه نرخ پیشرفت و توسعه نرمافزارهای منبع باز به ندرت به نرمافزارهای تجاری برابری میکنه. دلیلش هم مشوقهای مالی هستش.
همین امسال یه تحقیقی انجام شده که اگه لینوکس وجود نداشت و یه شرکت قرار بود سیستم عامل مشابه لینوکس رو از نو بنویسه و توی یه بازه زمانی یکی دو ساله تحویل بده براش بین یک تا یک میلیارد و پانصد هزار یورو خرج برمیداشت. حالا شما این رو بیایید مقایسه کنید با هشت میلیارد دلاری که مایکروسافت برای خرید سکایپ پرداخت. حدود بیست سال از توسعه لینوکس میگذره. با پول کافی میشد این دستاورد بزرگ رو یکی دو ساله انجام داد. اگه پشت لیبرهآفیس یک دهم بودجه مایکروسافت بود یا یه شرکتی حمایت کافی ازش میکرد الآن وضعش اینجوری نبود."
کلا تعصب روی هر چیزی بده و خطرناک. جایی که شما یه منبع عظیم اپلیکیشن اندروید رو در اختیار دارید، اسم این محدودیت عمدی به نرمافزارهای آزاد رو چی میذارید؟
خوشبختانه یا بدبختانه که هیچ کدوممون هم فعالیت تجاری مهمی نداریم که نگران امنیت باشیم. وگرنه الان پای کامپیوتر و توی این انجمن چیکار میکردیم؟
من خودم سالها درگیر این طرز فکر بودم. با زحمت زیاد و صرف انرژی و وقت بسیار بیشتر،تقریبا تمام نیازمندیهای خودم رو به نرمافزارهای آزاد محدود کردم. اما حالا پشیمونم! اگر این وقت رو روی کارهای مفیدتر گذاشته بودم الان نتیجهی به مراتب بهتری گرفته بودم.
نتیجهی این مازوخیست گیکی، شیرینه و لذتبخش اما وقتی که تلف کردم با ارزشتر بود. عمر ما خیلی کوتاهه و هدف خیلی دور و سخت.
استیو جابز میگه عمرت رو فقط برای خودت خرج کن و وقتت رو برای زندگی کردن بجای دیگران و کارهای بیهوده تلف نکن.
حکایت لینوکس الان شده مثل اختراع مجدد چرخ!
بالشخصه از لینوکس استفاده میکنم اما نه بخاطر تعصب یا اداهای پوپولیستی. بلکه به دلیل آزادی بیشتر و سرعت بالاتر که در اختیارم میذاره. اگر روزی یه سیستمی امکانات بیشتری رو در اختیارم قرار بده شک نکن که به اونجا مهاحرت میکنم.
کلا طرفداری و تعصب از منطق بدوره. مثل طرفدارهای دو آتیشه تیمهای ورزشی یا نژادپرستی و یا حتی ...
اولین درسی که از مکتب یونیکس و مجوزهاش میگیریم اینه که ذهنمون رو باز کنیم. توی ذهن من نه ابونتو مدینهی فاضله است نه ریچارد استالمن بت. نه بیل گیتس بده و نه مایکروسافت. نه گوگل شیطانه و نه سرویسهاش جاسوس. من از تمام سرویسها، سختافزارها و سیستمعاملها استفاده میکنم برای پیشبرد هدفم البته تا جایی که به چیزی یا کسی لطمه نزنم.
شاد باشید
خب من تو این زمینه متخصص نیستم.گیک هم نیستم ولی این مشخصه که گوگل داره بدجوری از همه ما دیتا جمع میکنه و این رو روز به روز گسترش میده.تا اینجا میتونه ازینا با مقاصد مختلفی استفاده کنه مثلا نتایج بهتری رو برگردونه.
ولی شما یه گوشی آندروید رو در نظر بگیرین.از همون اول گوگل از شما سوالاتی میپرسه که انگار لحظه به لحظه میخواد بدونه کجایی.با کی هستی چیکار داری میکنی؟!
این خیلی بده.خیلی.
چرا؟
خب.ما تاجر نیستیم.همه چیز به پول ختم نمیشه.امنیت.منظورم فقط امنیت دیتا نیست.نه.امنیت یه کشوره.خب میشه همون ال گفت این بابا تو توهم توطئه است.ولی یه مثال میزنم.خیلی ساده.مثلا یه رشته خاص رو در نظر بگیرین.گوگل با ابزارهاش تو ۳ سوط میفهمه کی به کیه چی به چیه.۳ سوت.غیر اینه؟
مثلا فرض کنید من یه پروژه کوچیک دارم مثلا تو اپتیک لیزر.حالا با ۳ نفر در ارتباط دارم.اونام همینطور با ۳ نفر و برو تا بالا. به راحتی میدونه که من ازکجا دارم باهاش ارتباط برقرار میکنم و وای به روزی که یه گوشی اندرویدی داشته باشم و قرارهام رو هم با گوگل سینک کنم و از googlemap هم استفاده کنم.این خیلی افتضاحه.خیلی.
من موقع ثبت نام دانشگاه اطلاعاتی از خودم که خودم هم نمیدونستم از این ور اون ور آوردم بهشون دادم !
یعنی الان منو از خودم هم فکر کنم بهتر بشناسن
متاسفانه توی کشور خودمون اطلاعات بسیار بیشتر از چیزی که لازمه رو ازمون میگیرن
مثلا یه دانشگاه شماره شناسنامه پدر مادر من رو میخواد چیکار
تعداد خواهر برادر منو میخواد چیکار
کلا هر چی اطلاعات بود میگیرن
-
به برخی ها هم توصیه میکنم کمتر بشینن رافعی پور ببینن این یارو مشکل روانی داره
چرا رفتم.از ۸۴ تا الان یه کله تو دانشگاهم.شما تو ایران دانشگاه نرفتین ؟!یعنی چی که این همه داری به خودت زحمت میدی؟ مثل این میمونه که بگی من تا معنی و ریشهی تمام کلمههایی رو که استفاده میکنم ندونم ازشون استفاده نمیکنم! شما گوگل ریدر رو باز میکنی که ۴ تا مطلب سریعتر به دستت برسه. هدف رو با لجبازی قاطی نکنیم. اگر شما یه سرویس آزاد که از معادل تجاریش بهتره پیدا کردید، خب چه بهتر که استفاده کنید و گرنه دچار تعصب شدهاید. حتی نرمافزار آزاد هم ممکنه در کد برنامه یا در طرف سرور که شما نمیبینید، مثل گوگل عمل کنه.
به نظر من تعصب داشتن روی سرویسهای بسیار قدرتمند مثل گوگل مثل تعصب داشتن روی هواپیماست! شما میتونید با ماشین یا کشتی هم به مقصد برسید اما جایی که هدف رسیدن باشه، سریع رسیدن هدف اوله.
به نقل:
" منبع باز بودن همیشه یه حرکت مثبته ولی متأسفانه نرخ پیشرفت و توسعه نرمافزارهای منبع باز به ندرت به نرمافزارهای تجاری برابری میکنه. دلیلش هم مشوقهای مالی هستش.
همین امسال یه تحقیقی انجام شده که اگه لینوکس وجود نداشت و یه شرکت قرار بود سیستم عامل مشابه لینوکس رو از نو بنویسه و توی یه بازه زمانی یکی دو ساله تحویل بده براش بین یک تا یک میلیارد و پانصد هزار یورو خرج برمیداشت. حالا شما این رو بیایید مقایسه کنید با هشت میلیارد دلاری که مایکروسافت برای خرید سکایپ پرداخت. حدود بیست سال از توسعه لینوکس میگذره. با پول کافی میشد این دستاورد بزرگ رو یکی دو ساله انجام داد. اگه پشت لیبرهآفیس یک دهم بودجه مایکروسافت بود یا یه شرکتی حمایت کافی ازش میکرد الآن وضعش اینجوری نبود."
کلا تعصب روی هر چیزی بده و خطرناک. جایی که شما یه منبع عظیم اپلیکیشن اندروید رو در اختیار دارید، اسم این محدودیت عمدی به نرمافزارهای آزاد رو چی میذارید؟
خوشبختانه یا بدبختانه که هیچ کدوممون هم فعالیت تجاری مهمی نداریم که نگران امنیت باشیم. وگرنه الان پای کامپیوتر و توی این انجمن چیکار میکردیم؟
من خودم سالها درگیر این طرز فکر بودم. با زحمت زیاد و صرف انرژی و وقت بسیار بیشتر،تقریبا تمام نیازمندیهای خودم رو به نرمافزارهای آزاد محدود کردم. اما حالا پشیمونم! اگر این وقت رو روی کارهای مفیدتر گذاشته بودم الان نتیجهی به مراتب بهتری گرفته بودم.
نتیجهی این مازوخیست گیکی، شیرینه و لذتبخش اما وقتی که تلف کردم با ارزشتر بود. عمر ما خیلی کوتاهه و هدف خیلی دور و سخت.
استیو جابز میگه عمرت رو فقط برای خودت خرج کن و وقتت رو برای زندگی کردن بجای دیگران و کارهای بیهوده تلف نکن.
حکایت لینوکس الان شده مثل اختراع مجدد چرخ!
بالشخصه از لینوکس استفاده میکنم اما نه بخاطر تعصب یا اداهای پوپولیستی. بلکه به دلیل آزادی بیشتر و سرعت بالاتر که در اختیارم میذاره. اگر روزی یه سیستمی امکانات بیشتری رو در اختیارم قرار بده شک نکن که به اونجا مهاحرت میکنم.
کلا طرفداری و تعصب از منطق بدوره. مثل طرفدارهای دو آتیشه تیمهای ورزشی یا نژادپرستی و یا حتی ...
اولین درسی که از مکتب یونیکس و مجوزهاش میگیریم اینه که ذهنمون رو باز کنیم. توی ذهن من نه ابونتو مدینهی فاضله است نه ریچارد استالمن بت. نه بیل گیتس بده و نه مایکروسافت. نه گوگل شیطانه و نه سرویسهاش جاسوس. من از تمام سرویسها، سختافزارها و سیستمعاملها استفاده میکنم برای پیشبرد هدفم البته تا جایی که به چیزی یا کسی لطمه نزنم.
شاد باشید
خب من تو این زمینه متخصص نیستم.گیک هم نیستم ولی این مشخصه که گوگل داره بدجوری از همه ما دیتا جمع میکنه و این رو روز به روز گسترش میده.تا اینجا میتونه ازینا با مقاصد مختلفی استفاده کنه مثلا نتایج بهتری رو برگردونه.
ولی شما یه گوشی آندروید رو در نظر بگیرین.از همون اول گوگل از شما سوالاتی میپرسه که انگار لحظه به لحظه میخواد بدونه کجایی.با کی هستی چیکار داری میکنی؟!
این خیلی بده.خیلی.
چرا؟
خب.ما تاجر نیستیم.همه چیز به پول ختم نمیشه.امنیت.منظورم فقط امنیت دیتا نیست.نه.امنیت یه کشوره.خب میشه همون ال گفت این بابا تو توهم توطئه است.ولی یه مثال میزنم.خیلی ساده.مثلا یه رشته خاص رو در نظر بگیرین.گوگل با ابزارهاش تو ۳ سوط میفهمه کی به کیه چی به چیه.۳ سوت.غیر اینه؟
مثلا فرض کنید من یه پروژه کوچیک دارم مثلا تو اپتیک لیزر.حالا با ۳ نفر در ارتباط دارم.اونام همینطور با ۳ نفر و برو تا بالا. به راحتی میدونه که من ازکجا دارم باهاش ارتباط برقرار میکنم و وای به روزی که یه گوشی اندرویدی داشته باشم و قرارهام رو هم با گوگل سینک کنم و از googlemap هم استفاده کنم.این خیلی افتضاحه.خیلی.
من موقع ثبت نام دانشگاه اطلاعاتی از خودم که خودم هم نمیدونستم از این ور اون ور آوردم بهشون دادم !
یعنی الان منو از خودم هم فکر کنم بهتر بشناسن
متاسفانه توی کشور خودمون اطلاعات بسیار بیشتر از چیزی که لازمه رو ازمون میگیرن
مثلا یه دانشگاه شماره شناسنامه پدر مادر من رو میخواد چیکار
تعداد خواهر برادر منو میخواد چیکار
کلا هر چی اطلاعات بود میگیرن
-
به برخی ها هم توصیه میکنم کمتر بشینن رافعی پور ببینن این یارو مشکل روانی داره
(بدون نقل قول )البته این برای مواقعی صدق میکنه که یک شخص یا طرف وجود داشته باشه
شاعر در اینجا میگهنه به اون شوری ه شور نه به این بی نمکی
به نظر من بحث دربارهٔ فلسفهٔ این کار (که تا حالا انجام شده) هم خوبه، ولی من الان میخوام بحث رو برگردونم به مسائل فنی!خیلی ممنون.حتما ازش استفاده میکنم.
یه برنامهٔ اندرویدی هست به نام ~OsmAnd که از اینجا (http://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=osmand&fdid=net.osmand.plus) گرفتمش (توی Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand&feature=search_result&hl=en) هم هست، ولی یه سری ضدویژگی داره که در F-Droid اونها رو حذف کردهاند. کلاً F-Droid رو دریابید! من تازه از یه سفر کوهنوردی/دوچرخهسواری/طبیعتگردی سهروزه برگشتم. و اگه این برنامه نبود احتمال گموگور شدنم زیاد بود! همزمان برنامهٔ نقشهٔ گوگل رو هم نصب داشتم، ولی بیشتر با این کار میکردم.
اطلاعاتی که در نقشههاش ارائه میکنه خیلی بیشتر از برنامهٔ نقشهٔ گوگل هست. میشه نقشههاش رو هم offline ذخیره کرد تا نیازی به اینترنت نباشه (همین ویژگی در برنامهٔ گوگل هم هست، ولی باگ داره، ولی مال این درست کار میکنه. وسط کوه و بیابون اگه همهٔ نقشههاتوی ناپدید بشه میفهمید چی میگم!). تنها بدیش اینه که سرعت خود برنامه پایینه (سرعت اتصالش به اینترنت نه، بلکه سرعت لود کردن نقشهها) که البته مشکل مهمی نیست.
مجوز این برنامه جیپیال نسخهٔ ۳ است و برای نقشههاش هم دادههای OpenStreetMap رو بهکار میبره.
خیلی ممنون.حتما ازش استفاده میکنم.
برای navigation برنامه ای ندارین؟
من تقریبا دو-سه ماهی هست osmand رودارم.نوبریش چندان جالب نیست.بعد از آپدیت شدنش هم اون قابلیت سرچ رو دیگه نداره.نسبت به نقشه های گوگل هم وحشتناک حجیمه.البته نسخه جدید googlemap انگار پیشرضش اینه که هرنقشه ای یه بار لودشه ذخیره میشه توش!!نقلقولخیلی ممنون.حتما ازش استفاده میکنم.
برای navigation برنامه ای ندارین؟
خواهش میکنم :) خود همین برنامه ویژگی Navigation (ناوبری؟) هم داره. البته من تا حالا باهاش کار نکردم که بگم خوبه یا بد.
راستی یادم رفت بگم که این برنامه یه ویژگی توپ دیگه هم داره! میشه در حالت آفلاین هم توی نقشههاش جستجو کرد!
فرض کنید رفتید به یه شهری و دنبال یه خیابونی میگردید. خیابونش خیلی کوچیکه و توی نقشهٔ به اون بزرگی با اون همه خیابون و کوچهپسکوچه نمیتونید پیداش کنید. اینترنت هم ندارید. کافیه توی OsmAnd نام خیابون (یا ایستگاه اتوبوس، یا هر اطلاعات دیگهٔ توی نقشه رو) جستجو کنید تا بهتون نشون بده. هیچ نیازی هم به اینترنت نیست. فقط لازمه از قبل نقشهٔ اون منطقه رو برای استفادهٔ آفلاین ذخیره کرده باشید. این جاست که برتریهاش به نقشهٔ گوگل معلوم میشه \\:D/
گوگل همیشه میخواد کاری کنه که شما بیشتر و بیشتر به اینترنت وصل باشید تا این وسط یه سودی هم بهش برسه (از راه تبلیغات و...). برای همین پیادهکردن ویژگیهای پیشرفته در حالت آفلاین براش اولویت کمی داشته (حتی امکان ذخیرهٔ آفلاین نقشهها هم همین اواخر بهش افزوده شده و هنوز هم باگهای اساسی داره). ولی نرمافزار آزاد کنترلش دست آدمهاست و بسته به نیاز کاربرهای واقعی توسعه پیدا میکنه. درسته که کاربرهای واقعی بودجهٔ تحقیق و توسعه ندارند تا کارهای خیلی اساسی بکنند، ولی در همین موارد ساده میشه دید که فرق نرمافزار آزاد و نرمافزار ناآزاد چیه.
تا چندروز دیگه یه سیستم ایمیل ازاد که با نرم افزار های ازاد ساخته شده فعال میشه که میتونید ازش ایمیل بگیریداسمش چیه؟
آقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تا چندروز دیگه یه سیستم ایمیل ازاد که با نرم افزار های ازاد ساخته شده فعال میشه که میتونید ازش ایمیل بگیریداسمش چیه؟
تا چندروز دیگه یه سیستم ایمیل ازاد که با نرم افزار های ازاد ساخته شده فعال میشه که میتونید ازش ایمیل بگیریداسمش چیه؟
چه شرکتی قراره همچین کاری بکنه؟ تا کی طول میکشه؟
خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
داره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
خود riseup چت داره ها
نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله ;)داره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
خود riseup چت داره ها
راستی رایزآپ خونده میشه نه؟
xmpp چيه ؟ ياهو ساپورت ميكنه ؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله ;)داره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
خود riseup چت داره ها
راستی رایزآپ خونده میشه نه؟
اره رایزاپ خونده میشه
یاهو و گوگل جفتشون ساپورت می کنندxmpp چيه ؟ ياهو ساپورت ميكنه ؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله ;)داره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
خود riseup چت داره ها
راستی رایزآپ خونده میشه نه؟
اره رایزاپ خونده میشه
من یاهو اد کردم نشد، می گه تو سرور نیست.یاهو و گوگل جفتشون ساپورت می کنندxmpp چيه ؟ ياهو ساپورت ميكنه ؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله ;)داره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|خیلی خوبهآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارمنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!
گوگل + رُ پاک کردم
توییتر و فیسبوک رُ پاک کردم
از اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنم
الان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام
امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
خود riseup چت داره ها
راستی رایزآپ خونده میشه نه؟
اره رایزاپ خونده میشه
سلامرپلیکانت روی گوشیهای کمی کار میکنه. و روی همون گوشیها هم بعضی از سختافزارها رو نمیشناسه. راهنمای نصب اینجاست (http://redmine.replicant.us/projects/replicant/wiki#Installing-Replicant). فهرست سختافزارهای پشتیبانیشده روی هر گوشی هم اینجاست (http://redmine.replicant.us/projects/replicant/wiki/ReplicantStatus#Replicant-42).
لطفا آموزش نصب Replican را روی اندروید بزارید من بد جور احتیاج دارم
من سر در نمیارم گوشی من
samsong gt-7582
ایا بدون مشکل پشتیبانی میکنه؟؟
تشکر از پست مفیدتون \\:D/