سلام و عرض ارادت خدمت همه.
اجازه بدید یک به یک جواب بدم و چون دراین زیر ترتیبش از جدید به قدیمی تر است منهم همین را رعایت میکنم.
۱. از سیخونکها، بخش صفحهکلید و موشی، دکمهٔ گزینههای چیدمان اضافی رو بزن و برای switching to another layout مقدار Alt+Shift رو برگزین. هرچند که من خودم Caps Lock رو برای این کار پیشنهاد میکنم.
۲. موقع نصب میتونی بگی home رو جدا کنه. اگه نکردی، میتونی از شبهراهنمای جدا کردن HOME که تو انجمنها هست استفاده کنی.
۳. متوجه نشدم دقیقاً چی گفتی. ولی اگه گنوم داری، برای نصب، حذف و ارتقای بستهها و تعیین مخازن به صورت گرافیکی میتونی ابزار «نرمافزارها» رو نصب کنی. برای نصبش:
$ sudo apt install gnome-software
۴. اگه مخازنت رو بذاری روی stable به صورت نیمهغلتان عمل میکنه و دیگه تا زمانی که دبیان وجود داره، لازم نیست به چیزی دست بزنی. خودش به صورت خودکار ارتقا پیدا میکنه.
من نمیدانم سیخونک کجاست ولی میرم توی همان پنجره ی صفحه کلید و ماوس ببینم پیداش میکنم.
من خیلی سعی کردم که موقع نصب هوم را جدا کنم ولی اشتباه کردم و حالا گمان میکنم یک پارتیشن گنده و یکسره دارم.چون درجایی خواندم که موقع آپگرید یا آپدیت ممکن است چیزی بهم بخوره خواستم راهنمایی بگیرم که حالا چطور باید پارتیشن هوم را جدا کنم.
من آن یکی که اسمش سیناپتیک است پیدا کردم. آیا لازمه که این یکی را هم نصب کنم؟ یعنی نرمافزار های موجودشان با هم فرق میکنن؟
مخازن را چطوری stable کنم؟ توی منو هاش دکمه ای هست که بزنم یا دستوری را باید بنویسم؟
۱.آلت و شیفت چپ و راست رو امتحان کن و مدل کیبورد رو در تنظیمات دستکاری کن. شاید حل بشه.
۲.در دسکتاپ گنوم اسمش Software است. در Xfce هم اگه Software نباشه GNOME Software است. وقتی وجود نداره خب باید نصبش کنی.
۳.نگران نباش، نیازی نیست کار خاصی انجام بدی. نهایت کاری که باید بکنی، تغییر مخازن دبیان به نسخۀ جدیده و آپدیت.
آلت شیفت ها را دستکاری کردم که یهو تک زبانه شده بود بنظر نمیرسه با آنها درست بشه ببین من لایو فدورا را بوت کردم و ظرف 20 ثانیه زبان ها و میانبرها درست شد. یعنی کمانم گیر موضوع از جای دیگره.
درمورد GNOME Software یا سافت ور هم پیداش نکردم و اگر لازمه (همان پاسخی که به دانیال دادم) که بگید تا نصبش کنم.
این تغییر مخازن را چطور باید انجام بدم؟ البته حالا هنوز وقتش نشده ولی یادبگیرم بد نیست.
میشه آپدیتش کرد دبیانو به نسخه جدید پس مشکلی حتی بعد از ۲۰۲۴ ندارید. بسته nvidia-detect را نصب کردید؟ اگه بله پس در ترمینال بزنید nvidia-detect و خروجیشو بفرستید. یعنی با ترکیب های دیگه کار نمیده؟
nvidia-detect را هنوز پیدا نکردم تا نصبش کنم باز میگردم و پس از نصب گزارشش را میدم.
جایی هست که گزارش های خطا ها را بشه در دبیان پیدا کرد؟ تا ببینیم در مورد ایست کردن چه خطایی انجام گرفته.
متشکرم.