سلام
قبل از هر چیز بگم پدر در اومد بس که متن خوندم - (در ویرایش بعدی: الان فهمیدم که فقط یه صفحه از چهار صفحه رو خوندم) - که هر کدوم یه سازی می زد به نفس نفس افتادم تا بالاخره رسیدم این پائین که بتونم یه نظری هم من بدم.
یکی از بدی های این انجمن ها همینه وقتی می خواهی وسط یه بحث طولانی وارد بشی باید همه نظر ها رو بخونی بماند ...
مسئله بعدی اینه که من از آقای انقلابی حمایت می کنم درباره این مطلب که نباید مطالب حذف می شد. ما خیر سرمون اومدیم توی انجمنی که مال اوبونتو - که یعنی احترام به همه - دیگه اینجا حتی اگر نظری می شنوی که مخالف عقیدده شماست - برای کلاس ایرانی ها هم که شده - نباید سانسورش کرد یا اینکه بیایید خدایی نکرده توهین یا حرف نامربوط بزنی حداقلش خوبه بگید من با نظر شما مخالفم حتی اگر دلیل قانع کننده ای ندارم این خوبه. بذارید همه - اعم از طرفدار اسلام و ضد اسلام - بیان مطالبشون رو راحت بگن تا هم مشارکت زیاد بشه هم نظر هم رو بدون هیچ تعصبی گوش کنن شاید به یه جایی رسیدیم قابل توجه آقای ساسان شما می تونید اگر خیلی ناراحتید از این بحث واردش نشید یا یه بحث دیگه درست کنید که آیا اوبونتو به اسلام ربط داره یا نه؟ من خودم هم توش شرکت می کنم چرا بحث این بنده خدا رو خراب می کنی؟ عییزم این هم بماند ...
سانسورچی حیا کن --- اوبونتو رو رها کن
اما بحث اصلی
من خیلی خوشحال شدم که مطالبی از قرآن در این انجمن دیدم و باید از آقای انقلابی بابتش تشکر دوباره کنم ولی
با تمام احترام که به خودشون دارم من نظر دیگری دارم که توضیح می دهم
بخش اول مقدمه :
۱ : آیاتی که شما بیان کردید گاملا صحیح است و فراتر از آن باید گفت نه تنها دانش بلکه هر آنچه در آسمان و زمین است از آن خداست من فقط یه آیه اشاره می کنم - چون بعضی ها زیاد خوششون نمی یاد می ترسم کهیر بزنن - ولی مثال زیاد داره شما خودتون ماشاءالله به نظر با قرآن مأنوس هستید
وَلِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ مُّحِيطًا [٤:١٢٦]
آنچه در آسمانها و زمین است، از آن خداست؛ و خداوند به هر چیزی احاطه دارد.
۲ : آیاتی که شما در مورد انفاق گفتید هم درسته ولی قرآن در مورد انفاق هم حد و مرز تعیین کرده در این آیه
وَلَا تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَىٰ عُنُقِكَ وَلَا تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَّحْسُورًا [١٧:٢٩]
هرگز دستت را بر گردنت زنجیر مکن، (و ترک انفاق و بخشش منما) و بیش از حدّ (نیز) دست خود را مگشای، تا مورد سرزنش قرار گیری و از کار فرومانی!
۳ : قرآن و سنت در مورد پرداخت اجرت عمل سفارش زیادی کرده مثلا :
- فَانطَلَقَا حَتَّىٰ إِذَا أَتَيَا أَهْلَ قَرْيَةٍ اسْتَطْعَمَا أَهْلَهَا فَأَبَوْا أَن يُضَيِّفُوهُمَا فَوَجَدَا فِيهَا جِدَارًا يُرِيدُ أَن يَنقَضَّ فَأَقَامَهُ ۖ قَالَ لَوْ شِئْتَ لَاتَّخَذْتَ عَلَيْهِ أَجْرًا [١٨:٧٧]
باز به راه خود ادامه دادند تا به مردم قریهای رسیدند؛ از آنان خواستند که به ایشان غذا دهند؛ ولی آنان از مهمان کردنشان خودداری نمودند؛ (با این حال) در آن جا دیواری یافتند که میخواست فروریزد؛ و (آن مرد عالم) آن را برپا داشت. (موسی) گفت: «(لااقل) میخواستی در مقابل این کار مزدی بگیری!»
در این داستان خصوصا باید گفت که حضرت موسی(ع) یک پیامبر اولاعزم است که سخنی که می گوید از شریعت و وقتی که متذکر می شود خوب بود برای ساخت دیوار مزدی می گرفتیم حکمی از احکام شرعت را بیان می کند.
- حتی خود خداوند هم در مقال عمل صالح پاداشت می دهد
إِنَّ هَٰذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا [١٧:٩]
این قرآن، به راهی که استوارترین راههاست، هدایت میکند؛ و به مؤمنانی که اعمال صالح انجام میدهند، بشارت میدهد که برای آنها پاداش بزرگی است.
- و یک مسئله دیگر که می ترسم سانسورم کنن برو خودت توی آیه های طلاق۶ . نساء۲۴ و ۲۵ . مائده۵ . ممتحنه۱۰ . احزاب۵۰ .
بخش دوم استدلال:
اگر حرف شما را درست متوجه شده باشم فرموده بودید که چون علم و دانش از آن خداست و خدا امر به انفاق کرده است پس این درست نیست که عده ای بیایند برای آن محدودیت قائل شوند ... من می گویم به فرض که حرف شما درست باشد نه تنها علم و دانش از آن خداست بلکه همه چیز از آن خداست و خدا امر به انفاق کرده است پس من می روم به مغازه قصابی یه عدد راسته کوساله برمیدارم و از مغازه خارج می شوم هرچه قصاب گفت : پولش رو بده.
میگم همه زمین و آسمان از آن خداست
این راسته هم مال خداست به تو هیچ ربطی نداره. آیا این منطقی به نظر می رسد یا یه مثال دیگه که نمی زنم چون سانسورم می کنن میگن خیلی بی ادب بود
در واقع اونی که یه نرم فزاری تولید می کنه - یا هرچی شاید فیلم باشه یا موسقی یا ... - درسته که علم و هنر و جسم و روحش از خداست ولی خودش هم تلاش کرده مدتها وقت گذاشته رفته اون فن رو یاد گرفته بعد فکر کرده با یه ایده اون محصول رو ساخته حالا حداقل پول کارگریشو باید داد.
دیگه در حد سواد من به اینجا قد میده اگر شما حرف بهتری بلدی به ما هم یاد بدی خیلی ممنون می شم
بعدش هم به نظر من این مسئله کپی رایت خیلی ربط داره به بی کاری و گرونی و خیلی مسايل دیگه چون اگر اجرا بشه بازار های کاری جدیدی باز می شه که خیلی ها می تونن توش کسب درآمد کنن و خیلی برای اقتصاد کشور خوبه