نظر شخصی من اینه که گنو/لینوکس یه جاهایی به درد من و شما که رشتمون کامپیوتر بوده میخوره و یاد گرفتنش خالی از لطف نیست, ولی مثلا اصلا برای دختر خاله من که رشتش گرافیک هستش و اصلا علاقه ای به اینجور بحثها نداره مناسب نیست.
اتفاقا نکته ی جالبش اونجاست که بدونی هرکسی میتونه احتیاجاتش رو از رایانه مرتفع کنه.مثلا من خودم به صورت حرفه ای از نرم افزارهای گنو برای کار طراحی و گرافیک استفاده میکنم و خیلی بیشتر از اونچه در گذشته با نرافزارهای سنگینی مثله فتوشاپ انجام میدادم.نرم افزار بسیار قوی و کاملی مثل Gimp و Inkscape رو به عنوان یه گرافیست هرگز به نرافزارهای شرکت adobe ترجیح نمیدم.میتونیم در موردش جزء به جزئشون بحث کنیم.
ببین منم نمیخوام توهین کنم, ولی دیگه تابلوئه داری تعصبی صحبت میکنی, اصلا دیگه این حرفها با عقل جور در نمیاد.
Photoshop خدااااااااست, یعنی میخوای بگی این Gimp که نمیدونم کجا نصب شده ولی شرط میبندم زورکی 6mb هم نمیشه با این Photoshop ۲ گیگابایتی برابره؟ بابا ولمون کن تروخدا, اتفاقا این گربه مسخره با این یه پنل ابزار و یه پنل layer صد سال به پای Photoshop نمیرسه. اگه کارت طراحی باشه میدونی Photoshop هیچوقت تموم نمیشه, هرچقدر که یادبگیریش باز جا واسه یادگرفتن وجود داره. واقعا خیلی قدرتمنده.
والا منم امروز نشستم تک تک برنامه های کاربردی مینت رو باز کردم و باهاشون ور رفتم, اصلا ربطی به این نداره که من باهاشون راحت نیستم و عادت ندارم, تابلوئه کاراییشون از برنامه های ویندوزی کمتره, فقط از این جهت خوبن که سبک هستن و راحت باز میشن. صدای کار کردن هاردت و نمیشنوی.
ولی آخه شمام بدون تعصب نگاه کن, این banshee و gnome کجا کارایی windows media player رو دارن؟ شما میگید بخاطر اینه که من عادت ندارم, ولی باور کنید مسئله عادت و اینجور چیزا نیست. دیگه خنگ که نیستم تفاوت کیفیت رو میفهمم.