فقط الان موندم تو این جواب که با یه سی دی کینگ میشه ظاهر ویندوز رو عوض کرد. من از ظاهر حرف نمیزنم، من میگم تغییر، کلا تعویض پوسته. یعنی یه چیزی مثل گنوم به KDE
اینکه مثلا تم بریزی روی ویندوز که نشد جواب. شما هر کاری کنی، دست آخر وابسته همون اکسپلورری. من الان thunar دارم، spacefm دارم یا nautilus یا هر چیز دیگه ای، به هیچ کدوم وابسته نیستم.
بعد فکر کنم MS شما رو استخدام کنه، چون شما تنها کسی هستی که ادعا میکنی صفحه آبی رو میتونه حل کنه. این از اون مشکلاتیه که خودشون هم نتونستن حل کنن، در صورتی که من هنگ تو لینوکس ندیدم، حتی اگه کلا X هم هنگ کنه، SysReq به دادم میرسه. نمیدونم شما چطور بدون داشتن اطلاعات در این زمینه ها جواب میدید؟
توی کامپیوتر هیچ چیز بدون دلیل اتفاق نمیافته، صفحه آبی به کنار، حتی اگه قدیم یه cd میخواستی رایت کنی میدیدی میسوخت اونم دلیل داشته که سوخته.
صفحه آبی بخاطر مشکل آدرس دهی حافظه ی اصلی میشه. یا مشکل سخت افزاری باید داشته باشی یا اینکه مثلا یه ویروس مثل sirefef.ch داشته باشی. نمیدونم تو سال 2012 هنوز این اتفاق میافته یا نه. من که کلا این error رو فراموش کرده بودم.
منم همون روز اولی که گنو/لینوکس نصب کردم screensaver رو گذاشتم روی random بعد یه screensaver خواص بود که اگه سیستم رو اون میموند بعد صفحه lock میشد اگه موس رو تکون میدادی که صفحه password بیاد به جاش اون Screensaver رو نشون میداد در حالی که سیستم هنگ کرده. چاره ای جز Reboot نداشتی. واسه همین الان Screensaver رو روی none گذاشتم.
گنو/لینوکسم ساخته دست انسانه دیگه مگه میشه توش سوتی نباشه؟